gregor_g4 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Witam, ponizej zamieszczam moj pierwszy narciarski edit - w wyzej wymienionym okresie, wraz ze znajomymi szalelismy w lasach na Pilsku milego ogladania... [video=youtube;-gbkdRFeJU0] pozdro 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 wszyscy (chyba) z go pro:) zaje... materiał! szacunek, może kiedyś razem z Bugim i ja wpadne na free na Pilsko.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Filmik zaj... tzn. fantastyczny! :applause: Tylko miejscami ten gęsty las trochę przeraża... :wink: A Coombacki już w trakcie uzbrajania... :angel: Ale zacznę od łatwiejszych opcji... :wink: :redface: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 A Coombacki już w trakcie uzbrajania... :angel: a co przykręcasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 a co przykręcasz ? Słyszałem że to co ja jutro odbieram - o ile dam radę ... A wtedy szybko na jetbonda do Tirolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 a co przykręcasz ? Zwykłe zjazdowe Markery. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Zwykłe zjazdowe Markery. :smile: http://www.markerusa.com/bindings-royal-free-ten.php ? Czyżby takowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 http://www.markerusa.com/bindings-royal-free-ten.php ? Czyżby takowe? No dokładnie! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 No dokładnie! :smile: No co za przypadek!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 No co za przypadek!! :wink: :biggrin: Rozumiem,że też jesteś w trakcie uzbrajania? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 25 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Las gesty, owszdm, miejscami nawet bardzo. Na poczatku z kumplami mielismy lekki dystans, ale z kazdym kolejnym dniem sie on zmniejszal. Doszlo do tego ze wpadalismy w niego bez zadnego hamowania, czesto na "czuja" liczac ze bedzie ok. W poniedzialek, po kolejnym ostrzezeniu, postanowilem zrobic 2 dni przerwy, jednak od jutra znowu atak;) Jak na razie bilans to rozwalona o galaz warga, 3 szwy na glowie od krawedzi i rozwalony nos od strzalu kolanem po ladowaniu na plaskie... Mam nadzieje ze to juz koniec. Jutro idziemy na 1 ciekawa miejscowke, moze uda sie cos fajnego nagrac;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 (...) Jak na razie bilans to rozwalona o galaz warga, 3 szwy na glowie od krawedzi i rozwalony nos od strzalu kolanem po ladowaniu na plaskie... (...) Niewątpliwie umiesz zachęcić... :biggrin: Też kiedyś dostałem strzała z kolana,ale w zęby i też na Pilsku - poszalałem po muldach... na szczęście mocne mam. :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMYKI Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Film PETARDA!!! A może jakiś kask na głowę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 wszyscy (chyba) z go pro:) zaje... materiał! szacunek, może kiedyś razem z Bugim i ja wpadne na free na Pilsko.. to jest bardziej niż pewne może nie w tym roku ale następny sezon jestem tego pewien w 100% grzesiek po sezonie będe szukał nart do puchu więc będe dzwonił swoją drogą panie Andiamo fajny film dobrze widzieć twoją gębe w całości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 :biggrin: Rozumiem,że też jesteś w trakcie uzbrajania? :wink: Właśnie zawiozłem, będą jutro popołudniu. Jeśli zdrowie i praca dopiszą to w sobotę rano będę na Pilsku z nowym nabytkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swirus89 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Można spis piosenek, film... szał pal:cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 26 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Piosenki to: 1 juras & koras - moja pasja 2 brahu & vnm - mimo wszystko 3 juras & koras - kiedy jak nie dzis Odkad rozcialem glowe (czyli zeszly czwartek) jezdze w kasku wiekszosc ujec do filmu jednak bez. Dziekuje wszystkim za komentarze i pozytywne oceny Bugi , dzwon, moje salo ak rocket do sprzedania mam (widziales je kiedys na zdjeciu na nk) Dlugosc 195 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Kto będzie w sobotę rano ? Szykuję się na wstanie o 5tej BBRy będą ze mną Planuję karnet do 12stej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 No niestety,ja Coombacki ( i buta narciarskiego) odbieram w sobotę popołudniu.Więc dopiero w niedzielę gdzieś ruszę. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 No niestety,ja Coombacki ( i buta narciarskiego) odbieram w sobotę popołudniu.Więc dopiero w niedzielę gdzieś ruszę. : Może na starych pojedziesz? Albo uda się przyspieszyć z Coombackami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Może na starych pojedziesz? Albo uda się przyspieszyć z Coombackami? Coombacków raczej nie przyspieszę,o ile się nie mylę,to zaczynają się ferie śląskie i u Marcina mają,delikatnie mówiąc,sporo roboty. No i te buty... nie lubię pożyczać,ale zobaczy się jutro po południu. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 ja bede jutro od 8 do 12, no chyba zemnie do pracy wczesniej sciagna warunki opiszewtemacie o Korbielowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Chyba też jutro z rana się pojawię,tylko do wypożyczalni będę musiał zajrzeć. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Polecam snowpatrol 150 metrOw od rondka, po lewej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Ja jestem sam jutro albo z kolegą. Już spakowany a ohydnie niebieskie mutanty stoją na eksponowanym miejscu... zobaczymy co to za badziew Salomon wymyślił Maciek, wiesz jak mnie znaleźć. Tym razem będę jeszcze wcześniej Idę spać sija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi