amberka Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2012 Relację zamieszczę po powrocie. A tymczasem zapytuję: czy ktoś wybiera sie w te rejony w tym samym terminie? Zawsze to miło spotkać na stoku wśród tylu obcych ludzi kogoś znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Relację zamieszczę po powrocie. A tymczasem zapytuję: czy ktoś wybiera sie w te rejony w tym samym terminie? Zawsze to miło spotkać na stoku wśród tylu obcych ludzi kogoś znajomego Hejka! Ja będę 28.01 w Schladming-najpewniej na Reiteralm,potem we Flachau i Flachauwinkl-Kleinarl-Zauchensee,ostatniego dnia,czyli 1.02 chyba też w Schladming/Haus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 26 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Hejka! Ja będę 28.01 w Schladming-najpewniej na Reiteralm,potem we Flachau i Flachauwinkl-Kleinarl-Zauchensee,ostatniego dnia,czyli 1.02 chyba też w Schladming/Haus No to może w końcu uda się spotkać W końcu to dzięki Twoim cennym radom zawitałam w te rejony Masz PM-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Pośmigacie chyba ostro w dobrych,w bardzo dobrych warunkach. Śniegu tam jest teraz jak mało gdzie. Ech ciągnie mnie tam jak wilka do lasu,szczególnie ze względu na te warunki śniegowe.Choć nie tylko,najzwyczajniej lubię tamte tereny, no i blisko od domu. Miłego szusowania i czekamy na relację. I foto!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Ech ciągnie mnie tam jak wilka do lasu,szczególnie ze względu na te warunki śniegowe.Choć nie tylko,najzwyczajniej lubię tamte tereny, no i blisko od domu. a może... mały spontan?? wstajesz rano, myślisz sobie - pojadę do Schladming. Wsiadasz w samochów i jedziesz ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 a może... mały spontan?? wstajesz rano, myślisz sobie - pojadę do Schladming. Wsiadasz w samochów i jedziesz ))))))) Wolałbym "de ja vu" -takie co to wstałem od świątecznej kolacji stwierdziłem,że jadę do Schladming gdzie przebywał SB i zapytałem kto jedzie ze mną.Ponieważ nie było chętnych wrzuciłem potrzebne rzeczy do autka i heja.:biggrin: Sorry ale taki spontan to nie dla mnie. Tzn., taki jak proponujesz Ty. Jak wstanę rano to na ostatnie krzesło nawet na Hausa nie zdążę.:stupid: To trzeba o 2-giej w nocy od nas ruszyć a wówczas nawet do Wagrain na pierwszą gondolkę można zdążyć. :angel: Propozycja Twoja jest kusząca,ale niestety jest coś co mnie trzyma i to dosłownie przy życiu. PRACA! :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 5 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 Byłam, powróciłam i o dziwo nie zamarzłam ))Było przefantastycznie, warunki świetne (no może poza temperaturami, które były "dość niskie")Narciarsko dość intensywnie (ale to tylko moje subiektywne odczucia), a na dowód wyciąg ze skiline'a Relacja+fotki na dniach, jak się troszkę ogarnę z powrotem do rzeczywistości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 No to ogarnij się i zapodaj nam cóś 333 km po 6 dniach cianiutko,żartuje :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi