piotrekski Napisano 6 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2004 Do web Jacuś kiedy i jak sie będzie nazywała nasza stronka...:)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2004 Do web Coś Ci wysłałem, czekam na uwagi e-mailem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 8 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2004 Do web jaco wysłałeś pocztą zwykłą, nie elektroniczną.Bo na skrzynce nic nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2004 Do web He he wysłałem tylko mi sie Piotrki popinkoliły i poszło do kogo innego. Ale juz się wysyła do Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 10 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2004 Do web ja tez prosze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2004 Do web Szef już zaakceptował więc nie masz już nic do gadania! Poczekaj jeszcze troszkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 10 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2004 Do web Zima-web nam wywali taaaka stronkę, że hoho-naprawdę ma zdolności ten Jacek, na nartach to on nam sie tylko marnuje chłopinka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 11 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2004 Do web no to sie CIeSZE:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi