Piotr_67 Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Witam. W związku ze zbliżającym się terminem wyjazdu do Zillertalu mam pytanie do bywalców. Jakie obecnie są ceny benzyny 95 w Austrii i Słowacji na autostradach? Pytanie związane z potrzebą wyliczenia kosztów podróży:biggrin: Z tego co wiem to niestety na autostradach jest drożej. Czy cena zawarta w info: http://www.skionline.pl/stacje/?co=samochod&co2=teksty&id_newsa=58 (1,3 E/l) jest realna? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filemon Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Mało realna,realna to jest 1,5-1,6 e/l w A,przez Słowację nie jeżdzę to nie znam ceny paliw tam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Witam. W związku ze zbliżającym się terminem wyjazdu do Zillertalu mam pytanie do bywalców. Jakie obecnie są ceny benzyny 95 w Austrii i Słowacji na autostradach? Pytanie związane z potrzebą wyliczenia kosztów podróży:biggrin: Z tego co wiem to niestety na autostradach jest drożej. Czy cena zawarta w info: http://www.skionline.pl/stacje/?co=samochod&co2=teksty&id_newsa=58 (1,3 E/l) jest realna? Pozdrawiam. Zerknij tutaj: http://www.oeamtc.at/?id=2500%2C%2C%2C11156&state=&fuelType=2&daysLimit=sinceNoon&ZIP=&search=Anzeigen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 1,40 tankowałem w sobotę w Ramsau in Zillertal , na autostradzie 1,62 średnio , 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 w dolinie Oetz około 1,45/l 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 24 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2012 Z waszych informacji niestety wynika, że muszę przyjąć minimum 1,6E/l. No to trochę podnosi koszty:sorrow: Dzięki i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2012 Ale za to Euro staniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 24 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2012 Ale za to Euro staniało Nooo. Tylko, że ja już wcześniej kupiłem:biggrin:: Znowu zrobiłem interes życia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubis Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2012 (edytowane) Witam Cena 1,3 Eu/l jest realna jeżeli zatankujesz gdzieś na uboczu,np. w Birgitz koło Innsbrucku tankowałem ON po 1,33 Eu jakieś 10 dni temu,a przy autostradach koszt 1,47-1,51,cały wic jest w tym że jadąc tam na polskim ON auto spaliło mi 7l/100 km,a wracając na austryjackim ON wyszło 6l/100 km,warunki,prędkość i ładunek identyczne praktycznie. pozdrawiam p.s.benzyna jest tam teraz też ciut tańsza jak u nas od ON Edytowane 24 Styczeń 2012 przez bubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi