Boogie Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 moze po prostu zapomniał jak to jest mieć dobrze dopasowanego buta narciarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 Johny! Zdjęcia tych butów wklej w wątku Trochę do śmiechu. Żaden kawał nie spowodował u mnie takiej salwy śmiechu jak widok tych butów. A już dobiło mnie stwierdzenie właściciela,że mu to nie przeszkadza.:biggrin::stupid::applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 to jest chyba coś na zasadzie jeżeli nie widać różnicy to po co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 Nie wiem skąd on te buty wytrzasnął,ale na ten raz widać wystarczyły. :biggrin: Póki co zdjęcia wrzuciłem do mojej galerii. :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 No ale jak cały dzień śmigał i nie narzekał, to pewnie nie jego pierwszy raz, a ten patent (plątanie i wiązanie) ma już pewnie sprawdzony Nogawki od spodni opuści i nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 hallo - jak tam - był ktoś dzisiaj może - warto jutro jechać, czy już ciężko może na trasach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 Wstrzymaj się troszkę zaraz chłopaki coś pewnie napiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 (edytowane) odświeżam, odświeżam, bo manele do spakowania już przyszykowane:P:wink: Edytowane 25 Luty 2012 przez fundu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 odświeżam, odświeżam, bo manele do spakowania już przyszykowane:P:wink: No i sie doczekałeś http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/14201-Polska-warunki-narciarskie-2011-2012?p=151189#post151189 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 dzięki za szybkie zalinkowanie - w takim razie nie ma co się szarpać - poczekamy, może jeszcze przyjdą lepsze dni w tym sezonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 Fundu a czy musisz koniecznie na Pilsko ? Może gdzieś indziej,tak szybko odpuszczasz : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 no nie wiem czy przy tej pogodzie gdzieś jeszcze będzie dobrze- Szczyrk też już się powoli rozpuszcza a Szczyrk i Korbielów to dwa miejsca, które lubię, bo można na dłuższych trasach pojeździć. Chciałem też pojeździć na nowszym sprzęcie i prawdę mówiąc trochę mi go szkoda na takie warunki:tongue: ale zobaczymy - oby przyszedł z początkiem marca wspominany na forum powrót zimy to może znowu będzie na "cacy":smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2012 (edytowane) Każda bajka kiedyś się kończy: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/14201-Polska-warunki-narciarskie-2011-2012?p=151782&viewfull=1#post151782 Post numer 636. Niestety czasem forum nie wrzuca do dokładnego podlinkowania Edytowane 4 Marzec 2012 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafraf Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Witam, w ubiegłą sobotę na górze było całkiem ładnie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Witam, w ubiegłą sobotę na górze było całkiem ładnie. No pięknie było... A warunki? Wygląda na to, że w ostatnią sobotę tylko ja narzekałem na warunki w GAT Korbielów... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafraf Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Niewygodne fakty zostały przemilczane :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 (edytowane) Byłem dzisiaj Na Pilsku od otwarcia do ok g.14.Parking pod krzesłem trochę już pływa ale dajemy radę.Wjazd krzesłem na Halę Szczawiny, potem tradycyjnie Hala Miziowa - Pilsko - Kopiec ( trasy 5, 5a, 8, 6 tylko do schroniska)Warunki rano bardzo fajne jak na ostatnie temperatury. Przyjemna jazda możliwa do g.12, potem śnieg coraz cięższy i wybraliśmy "popas" i wygrzewanie się w słonku.Zjazd krzesłem wymagał trochę wprawy szczególnie dla tych z dziećmi i plecakami (trzeba było zdjąć narty i trzymać je w rękach, bo... na dole nie ma żadnych mat :angry:)Reszta na załączonych na szybko fotkach. Edytowane 24 Marzec 2012 przez Rafidemol 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 Jesczsze z dzisiaj 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 Następne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 No chyba wystarczy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 Dzięki za relację i foty:smile:Ja również byłem z małżonką na Pilsku dzisiaj od 8 do 12:biggrin::eek:Pewnie się tam gdzieś minęliśmy.Co do warunków to potwierdzam w całej rozciągłości.Do 11 było rewelacyjnie, nawet na odcinku od Miziowej do Szczawin.Potem zrobiło się miękko.Wyjazd rewelacyjny.Pogoda bomba.Tu jeszcze o de mnie trochę fotek: Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 No pewnie się gdzieś minęliśmy, bo ludzi za dużo nie było :biggrin:Fakt - pogoda bomba (trochę się przyjarałem - teraz dopiero czuję :)PozdrawiamJa też dziś "man in black" + do tego taki kachol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 ...Ja też dziś "man in black" + do tego taki kachol.... No to teraz wszystko jasne. Ten kask pojawiał się mnie i żonie kilkukrotnie:wink: Nawet nas przepuszczałeś na tym orczyku na kopiec około 11. Szkoda, że nie dane było pogadać. Ale jak to mówią "co się odwlecze........to piwko jeszcze machniom":biggrin::biggrin::wink: Tu pretensje mam do skionline za słabe propagowanie nas na stoku. Gdzie nalepkiiii!!!!!!!! Jak by były na kaskach było by łatwiej się odnaleźć. Choć się przyznam, że miałem nalepkę ale z innego forum na kacholu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 (edytowane) Czyżbyś był właścicielem tych jedynych dziś na Pilsku Black Starów Kneissla o których kiedyś dobrze pisałem na forum? :tongue: A tak w ogóle... 3 x TAK !!! Gdzie są nalepki lub inne gadżety pomagające forumowiczom rozpoznać się na stoku ??? ::mad::: Sprawy koszulek w ogóle nie poruszam. Drogi Adminie, Wielki Moderatorze drodzy Weterani... W CZYM PROBLEM ??? P.S. Chyba to nie ten wątek - ale co tam... Edytowane 24 Marzec 2012 przez Rafidemol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 25 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2012 Czyżbyś był właścicielem tych jedynych dziś na Pilsku Black Starów Kneissla o których kiedyś dobrze pisałem na forum? :tongue: Tak jest:rolleyes:: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi