raksa Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 czy moze ktos jedzie do szczyrku uczyc sie u pana stanislawskiego ?? no i w ramach wyjatkowego farta zdac pomocnika instruktora ???amoze jakies inne propozycje ?? ktos moze cos o p. stanislawskim powiedziec moze z autopsji... ja slyszalam same dobre rzeczy do tego roku jezdzilam z panem zubrzyckim . tez bylo fajnie ...... pozdrofka raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 kto na kurs do szczyrku ?? albo jakas inna opcja ? Polecam Zbyszka Stanisławskiego. Fachowiec wiedzący o co chodzi w nartach, a ponad to "normalny". Mozna się od niego wiele nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 kto na kurs do szczyrku ?? albo jakas inna opcja ? Hejo Raks! Mam kumpla który robił tam kwalifikacyjny i pomocnika jakieś 2 lata temu. Był bardzo zadowolony. Oczywiście zafascynowała go odlotowa jazda z młodymi Stanisławskimi. To dobra szkoła i ma kawał historii. Nie zdziw się więc jak bedzie wysoki poziom umiejętności kursantów. Ale dasz rade! Pozdr! ..:: When hell freezes over, I`ll ski there too ::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 kto na kurs do szczyrku ?? albo jakas inna opcja ? a ja polecam fischer demo team poland-fajne chłopaki, zima napierdziela i łamie tyczki ramieniem, szponik biega jak oszalały po kortach, a piter napierdziela w fotografa leżącego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 7 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2004 kto na kurs do szczyrku ?? albo jakas inna opcja ? Tylko z tymi młodymi to trochę przegiąłeś xnoowee...Do profesojnalizmu ojca to im jeszcze baaaaardzo daleeeeeko, oj bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 28 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2004 kto na kurs do szczyrku ?? albo jakas inna opcja ? Tobie chyba tez... Pozdr MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi