JC Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 Ręka do góry kto jedzie na otwarcie WC w Solden? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 Kto się wybiera do Solden na otwarcie WC? A co będzie w tym kiblu tak wyjątkowego, że się tam mają zjechać ludzie ? WC-ty są już prawie wszędzie na niezłym pozimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 Kto się wybiera do Solden na otwarcie WC? Hmmm....Mam wrażenie że znam ten genialny styl... Proszę Jacku nie reaguj - nie mam sensu A tak przy okazji Mariusz to tutaj tylko dla Ciebie WC oznacza kibelek )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 Kto się wybiera do Solden na otwarcie WC? to w takim razie zapraszam Cię heli na otwarcie toi toi do mnie na stoczek do świeradowa-pierwszy raz masz gratisssss , paru ludzi tez się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 Kto się wybiera do Solden na otwarcie WC? Wiesz w Alpach WC-ty są za darmo jak parkingi. A w tym roku będą otwierać WC-et po raz piąty (o ile mnie pamięć nie myli). Jak już w październiku otworzą to do marca ciągle zajęte, takie mają obłożenie. A tak na marginesie miło Cię widzieć?, słyszeć? no coś takiego! ... a i jeszcze jedno dupa mi wyzdrowiała, co prawda Fischerek mi ostatnio z drugiej strony poprawił ale może jak posypie spotkamy się na stoku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 Kto się wybiera do Solden na otwarcie WC? celowałem w dupę ale ustrzeliłem udo....:)postruffki jaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 6 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2004 Kto się wybiera do Solden na otwarcie WC? ja od 2lat tam jestem i w tym nie bedzie inaczej do zobaczenia w Solden pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 6 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2004 Kto się wybiera do Solden na otwarcie WC? Hehh! Marzenie... Pewnie bede siedział na jakichś beznadziejnych zajęciach. Tak to jest, studia dzienne :-( ..:: When hell freezes over, I`ll ski there too ::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 9 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2004 Kto się wybiera do Solden na otwarcie WC? No bo ja .... to w Alpach nigdy nie byłem .... to ja nie wiedziałem, że są za darmo .... a u nas trzeba płacić... to oni tam maja dobrobyt. ... z dużą przyjemnością Jacku zauważam, że trwale wbiłem sie w Twoją... pamięć .... oczywiście pamięć. Przeglądam forum od czasu do czasu, ale ze "starej gwardii" to chyba już nikt nie pisze . Ech łza sie w oku kręci.Pozmieniało sie trochę u ludzi. Napewno z przyjemnością bym sie gdzieś na stoku, a może na jakimś wspólnym wyjeździe spotkał. Tyle, że nas chyba w różne miejsca rzuca. O własnie ! wiesz, że jezeli tylko spadnie trochę śniegu, lub wystarczająco temperatura to będzie niebawem już VIII WZF Pomyśleć, że to na carving.com się zaczęło . Może znajdziesz chwilę czasu ? Szczegółów jeszcze nie ma ustalonych, ale gdzieś koło 18 grudnia zapewne to będzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2004 Kto się wybiera do Solden na otwarcie WC? sprostowanie chodzi o carving.com.pl oczywbiuście! Pewnie, że pewnie się spotkam na n-tym WZF jak tylko będę na miejscu to postaram się dojechać. Oby śnieg dopisał! Co do "starej gwardii" to tak do końca nie jest bo kilka osób tu zagląda, a i "nowi" są niczego... A Ty dalej patrzysz w monitory przez cały dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi