kony Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 mam problem mały: mogę kupić tanio (600 zł) buty Head FR 9.5 - nówki. w dziale sprzęt przeczytałem że to buty Freeridowe. Czy faktycznie nie sprawdzą się z fischerami race sc ? (nie zamierzam jeździć w dziczy) dzięki z góry (i z dołu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 buty Head ?? Moim zdaniem jak najbardziej sie sprawdza. Buty nie sa az tak bardzo wyspecjalizowane jak narty. swoja droga jazda w dziczy nie jest zla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 buty Head ?? To jest tak, że często buty przeznaczone do jazdy Race, Skicross i Freeride to te same buty tylko w zmienionej szacie graficznej. Wiec nie masz się co przejmować. Róznic się moga np. wyposażeniem w Recco System. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 5 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 buty Head ?? dzięki za pomoc, ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 5 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 buty Head ?? a jeszcze jedno pytanie się narodziło: co byscie polecili wybrać: Head FR 9.5 czy Atomic AFT (02/03) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 buty Head ?? ...a tutaj to już musisz sobie sam poradzić. Oba buty będą reprezentować jakościowo ten sam poziom a wybrać musisz ten, który będzie Ci bardziej "leżał" na nodze. Mierz długo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi