mifilim Napisano 9 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 Pozostałości po Telegrafie: Świętokrzyskie rozpoczyna ferie! 🤗Z tej okazji przygotowaliśmy specjalną ofertę ważną od 12.02 do 16.02.🔥 Za każdy zakupiony karnet u nas otrzymujesz drugi taki sam zupełnie ZA DARMO! 🆓Na miejscu zapewniamy:✅ stok narciarski z wyciągiem talerzykowym (200m) ✅ wypożyczalnię sprzętu narciarskiego✅ kryte lodowisko wraz z wypożyczalnią łyżew✅ karczmę z przepysznym jedzeniemZapraszamy całe rodziny do szusowania na naszym stoku, wyciąg już na Was czeka. ⛷🏂Zabierzcie znajomych, przygotowaliśmy świetne warunki 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 9 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 I na koniec Krajno. Jak widać u Scyzorów króluje jazda nocna : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 11 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Dzisiaj rozpocząłem sezon lokalnie Nie pamiętam, kiedy tak późno zacząłem w Kielcach. Cóż zima kapryśna tutaj. Niedzielny poranek spędziłem w Tumlinie. Nie ma co się rozpisywać. Warunki bardzo dobre i zaskakująco mało ludzi. W pewnym momencie max 2 minuty stania a tak to na bieżąco (do 13, potem nie wiem). Minus to cena: w łikent 60 zł / 3 godz. Ale jak się nie ma co się... to się jedzie 12 minut spod domu na stok. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 12 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 A dziś początek ferii i jest takWysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 12 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 8 godzin temu, mifilim napisał: A dziś początek ferii i jest tak PS Przeprosiłem się ze slalomkami i ...rewelacyjnie mi się jeździło szczególnie jak się ma prawie cały stok szkoleniowy dla siebie Chyba jutro pójdę na narty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 9 minut temu, mifilim napisał: To TY też nie pracujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 12 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 1 minutę temu, MAIKEL 1977 napisał: To TY też nie pracujesz są ferie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 55 minut temu, mifilim napisał: są ferie! A to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 21 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2018 (edytowane) Ruszył Tumlin. Tylko pogoda mało zimowa się robi Edytowane 21 Grudzień 2018 przez mifilim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi