Boogie Napisano 3 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2004 elo wszystkim jak dawno mnie tu niebyło ohohoh co tam u was słychać może mam plan na zime zrobimy zjazd wszystkich albo jakieś naklejki na kaski co ty na to JC?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinbystry Napisano 3 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2004 do wszystkich tak tak, niezły pomysł, ze zjazdem byłoby trochę problemu bo wszyscy porozrzucani po kraju, ale zawsze można spróbować a naklejki jaknajbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 do wszystkich Jestem jak najbardziej ZA, tym piewszym i drugim! JC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 do wszystkich a co do zjazdu Jacku - to przecież nawet rozmawialiśmy że się zrobi może jakieś zawody nawet... Tylko Demony trzeba będzie w komisji posadzić ) Bo imprezę rozwalą ) Winter to podobno nawet w Maso teraz ręcami tyczki ścinał - zwierzak jeden - i wpuść takiego na stok dla normalnych ludzi!! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi29 Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 do wszystkich Jka najbardziej POPIERAM I JESTEM ZA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 do wszystkich doskonaly pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 do wszystkich no BA!! Wisz ile we mnie mocy drzemie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 do wszystkich Zima jak było w Maso, śniegu dość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 do wszystkich He, he już widzę jak się ścigam z Zimą ale będzie zabawa. Ciekawe ile mi wlejesz, może robimy zakłady? No i Grzesia z gwardią zaprosimy! Kiedyś Franek Klammer założył się ze mną i .... przegrał he, he, a ostatnio na Stubaiu Graham Bell wlał mi 6 sek. może dużo ale dla mnie tylko 6 sek. jak na 1 min gigant z zawodnikiem z pucharu świata. Kilka lat temu były już zawody o Puchar skionline.pl czemu nie wrócić do tego!? Wszyscy będą mogli startować ... tylko nie wszyscy będa mogli stanąc na podium. Oprawę zapewnia wysłannik kraju kwitnacej wisni DJ Jaaaaaapońskiiii! Woda xródlana we własnym zakresie, no chyba że połaczymy to z "Pucharem W" wtedy wody będzie pod dostatkiem. Wodę zapewnia "Mała" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 do wszystkich śmiem twierdzić że niegodnym się z wami ścigać, ale pojeździć i czas spędzić w miłym towarzystwie - nie pogardzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 do wszystkich Oby tylko na pomyslach sie nie skonczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 do wszystkich niezły pomysł, będzie można z komś pogadać także na stoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 do wszystkich No co ty, my nie gadamy, my pijemy i jezdzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 do wszystkich Extra Extra i jeszcze raz Extra.Super pomysł no tylko że ja sie z wami nie napiję niestety:D:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 do wszystkich Również się podpisuję pod 3 x na TAK !!! ..:: When hell freezes over, I`ll ski there too ::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 9 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2004 do wszystkich Coś mi to przypomina )))))))))))))))))) Załóżcie Forum Club ))))))))))))))))))))))))))))) Tu nie można wklejać zdjęć/linków..... szkoda, bo bym wam coś pokazał ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi