lski@interia.pl Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Mam pytanie do kogoś,kto aktualnie jest w Białce-czy jest duży tłok w godzinach wieczornych w Aquaparku Białka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Mam pytanie do kogoś,kto aktualnie jest w Białce-czy jest duży tłok w godzinach wieczornych w Aquaparku Białka? Jeśli na otwarciu sezonu, gdzie w samej Białce było pusto, w termach było w pigułe ludzi to teraz może być tylko gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Jeśli na otwarciu sezonu, gdzie w samej Białce było pusto, w termach było w pigułe ludzi to teraz może być tylko gorzej. albo odwrotnie też może być że teraz więcej ludzi na stokach niźli w termach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 nie w termach ludzi tyle że gdyby nie Panie nie było by gdzie palca włoży 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 nie w termach ludzi tyle że gdyby nie Panie nie było by gdzie palca włoży :biggrin: :applause: Zdecydowanie bardziej polecam Termy w Bukowinie - obiekt zdecydowanie większy,tańszy i raczej ciekawszy.Z Białki do przejechania raptem może 3 km. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Podobno w Szaflarach też są niezłe termy i tańsze ponoć tyle tylko że kawałek dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogi Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 W Szaflarach najbardziej kameralne, ale brak strefy saun (jest tylko parowa) i mało atrakcji dla dzieci. Ale najtaniej :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bta Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Dzisiaj było sporo ludzi,w saunach lużno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.marcin Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2012 Byłem w Białce w grudniu, między swiętami a nowym rokiem. Termy ogólnie super, ale tłok jak w tramwaju..... Na stoku jeszcze gorzej. Bliśmy tam wczesniej chyba 6 razy, ale takiego ścisku nigdy nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi