piotrekski Napisano 2 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2004 Bylismy Team-em w Maso. Warunki- góra chodzi +orczyk na płaskim, bardzo duzo slalomów, wąsko do wolnej jazdy-ogólnie ok, ale mogłoby być więcej śniegu.Posdro 4All Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 Jacku-czy możesz nam powiedzieć coś na temat strony www Teamu?Noi naszywki.hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 Naszywki mam. Co do strony to prosze jeszcze o chwile, plissszzz. Najeździliście się? Jak tam Zima, Ptaku. A co z Waszm rodzynkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 Najeżdziliśmy sie do bóóóólu:)))-forma idzie jak cholera w górę)Rodzynek nasz teraz wypoczywa:)), a Winterek z Vogel`kiem dają radę w nowych butach;) Jacku, dobrze by było nam te naszywki jakoś przesłać, bo czas nagli, a wypadałoby je gdzieś sobie je poprzyszywać......)) Noi mam pytanko-mógłbys dać na swojej stronce info o naszych wyjazdach szkoleniowych(przesłałbym Ci emalią, bardzo Cie proszę w imieniu męskiej części FDTP... Postruffki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 3 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 a Panowie W i V tylko musza jeszcze dostać odpowiednie rodzaj ciżemek i wtedy będzie wszystko ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 Qrna fischerek, a mnie to w firmie nie poznales Czuje sie olany Ale pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 trzewiczków im się zachciewa, a my tu w biurach gnijemy!! Za dobrze wam cholera mać!! Za karę w sandałkach jeździć!! i bez skarpet!! Dobrze że wy nie jesteście dziwni tylko oryginalni.... Japa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 Ja tam nie musze trzewiczkow zmieniac, ale prezes to wam DA:)) A tak serio to sa osoby ktore juz sie nowymi somkami onanizuja:)) Wiec tez sprobuje!! Wyjazd zajebisty a jak komus za ciasno w biurze to zapraszamy z nami do MASO CORTO:)) PS. Oferta nie do Japonskiego, bo ja juz nie pije:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 Japoński nadrobi, nie bój, nie bój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 Ja sie nie musze bac, tez to wiem. Strach sie BAĆ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 Jutro wychodzi przesyłka. Prześlij mi terminarz wyjazdów i zaraz wstawiam na stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 4 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 Jacusiu juz Ci wysyłam emalią. Bobiczku pewnie że Cię poznałem-spox gość z Ciebie:)))ale jakis poważny taki w tym biurze siedziałeś A to z Zimą i piciem "wody źródlanej" to taki łyt matetindowy-iiihhhhaaa-dla konkurencji co by ja uśpić ... w piciu oczywiście;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 Jak Winter dostanie łeptowiny to zmieni zdanie, poza tym ja wiem Wojtuś że nie pijesz....w ilościach nie przemysłowych PS. Na boga - nie róbcie ze mnie alkoholika!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 Japa, ale anonimowego nie robimy z Ciebie Fischerek, powazny bylem, bo ja zawsze jestem powazny Pozdrooofka i do zobaczyska nastepnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 Bobic!!!! Poważny?? stary w to to nawet na forum nikt nie uwierzy....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 No cóż, widzicie jakie zdanie mają na mój temat moi współpracownicy ?? Nic dodać, nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 jak to jakie zdanie - poważny ty byś tu nawet tegodnia nie wytrzymał.. Sam sobie odpowiedz na pytanie na ile osób z firmy musisz patrzeć z przymrużeniem oka?? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 Maso Corto 25.09-02.10 Juz sobie odpowiedzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi