surfing Napisano 20 Luty Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty (edytowane) 47 minut temu, Stary bywalec napisał: Patrząc się np.na trasy w cieplejszych rejonach Alp (Dolomity) to sztucznego śniegu nawalone jest tam czasami metr. W tym sezonie w Szczyrku po styczniowych mrozach na 1 i 3 było 1,5m śniegu. Jeszcze nigdy tyle nie nasypali, ale brak nocnych przymrozków zrobił swoje, bo była by jazda do końca marca. https://www.skionline.pl/forum/topic/14399-szczyrk-mountain-resort-szczyrkowski-ośrodek-narciarski/?do=findComment&comment=397144 Edytowane 20 Luty przez surfing 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty Wg mnie pierwsze zdjęcie jest z przez 2 lat. Wtedy sypali aż pod same dysze z lanc, w ty roku nie widziałem kupy śniegu nawet do połowy lanc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 3 godziny temu, jack78 napisał: Wg mnie pierwsze zdjęcie jest z przez 2 lat. Wtedy sypali aż pod same dysze z lanc, w ty roku nie widziałem kupy śniegu nawet do połowy lanc. Z tego roku to jest. Dokładnie jakoś z połowy stycznia bo tam byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 4 godziny temu, jack78 napisał: Wg mnie pierwsze zdjęcie jest z przez 2 lat. Sugerujesz że kłamię i szukam jakieś zdjęcia z przed lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 23 Luty Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty W dniu 20.02.2024 o 11:31, koliber napisał: Goryczkową już wyłączyli A niektórzy wierzą, że to polskie Val Thorens ... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 23 Luty Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty (edytowane) 5 godzin temu, WojtekM napisał: A niektórzy wierzą, że to polskie Val Thorens ... "Wal to, Ren-ia, nie warto!" PS. To żart. Edytowane 23 Luty przez Narciarz ze Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 23 Luty Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty Karnety dostępne są online tylko do końca lutego. Pewnie dociągną jeszcze tydzień ze Zbójnicką Kopą za 130 zł na dzień;). Ciekawe dlaczego jeszcze funkcjonuje niebieska kanapa na Pośredni? Przecież nie ma możliwości przejazdu na Halę, tylko trzeba wsiadać w samochód i przenosić się pod gondolę. O opłacie za parking na Solisku nie wspomnę:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot06 Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Koniec sezonu.... czynna tylko 2 i 3B 😭 A karnety dalej dostępne i to w cenie 129 zł 🙄 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2 minuty temu, kemot06 napisał: Koniec sezonu.... czynna tylko 2 i 3B 😭 A karnety dalej dostępne i to w cenie 129 zł 🙄 Cały SCYRK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Co roku te same narzekanie na Szczyrk. Po co kupujecie i tam jeździcie? Ja mam trochę ponad godzinę drogi, ale ostatnio byłem 3-4 lata temu. I nie wybieram się szybko znowu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 6 minut temu, WojtekM napisał: Co roku te same narzekanie na Szczyrk. Po co kupujecie i tam jeździcie? Ja mam trochę ponad godzinę drogi, ale ostatnio byłem 3-4 lata temu. I nie wybieram się szybko znowu. W wielu aspektach się z kolegą nie zgadzam, ale tu mam podobnie. Aczkolwiek mam jeszcze punkty na 1 darmowy bilet, niemniej w tym sezonie się nie udało. Nie wiem, czy nie skasują mi tych punktów. Kiedyś bowiem (po kilku latach już nie) korzystałem z sezonówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 5 minut temu, Narciarz ze Śląska napisał: czy nie skasują mi tych punktów Skasują. Jest jakiś czas na ich wykorzystanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Z kamery - oni tam jeżdżą!!! To tylko przykład kilku stacji, które moim zdaniem jeżdżą trochę (?) na siłę: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty W dniu 23.02.2024 o 06:24, WojtekM napisał: A niektórzy wierzą, że to polskie Val Thorens ... Val Thorens nie znam, a Kasprowy bardzo lubię. To, że trudno się na niego dostać dla mnie jest zaletą, mała konkurencja na trasach jak na Polskie warunki. Gdybym mieszkał bliżej Zakopanego zdecydowanie częściej bym korzystał z uroków tej miejscówki. 3 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Tymczasem https://www.facebook.com/reel/772481467632049?fs=e&mibextid=UalRPS 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2 godziny temu, marionen napisał: Val Thorens nie znam jeszcze trochę śniegu im zostało https://www.bergfex.at/val-thorens/webcams/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheł Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty @marcinn przez moment widniała rolka pod jednym z ich postów... Nie minęło 5 min i zdążyli skasować 😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 5 godzin temu, Narciarz ze Śląska napisał: Z kamery - oni tam jeżdżą!!! To tylko przykład kilku stacji, które moim zdaniem jeżdżą trochę (?) na siłę: No iiiii? Nie kumam. Chcą to jeżdżą, pewnie nawet zadowoleni 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 55 minut temu, przemo_narciarz napisał: No iiiii? Nie kumam. Chcą to jeżdżą, pewnie nawet zadowoleni 😉 Po prostu się nie dogadamy. Nic na to nie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 9 godzin temu, kemot06 napisał: Koniec sezonu.... czynna tylko 2 i 3B 😭 A karnety dalej dostępne i to w cenie 129 zł 🙄 Znajomy ziomek uwielbia jeździć na narty. ilość czynnych wyciągów i ich kanap na chwilę obecną przewyższa liczbę tras i kilometraż. Dlatego Szczyrk to dla niego ekstraklasa, jeśli chodzi o jazdę na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 4 godziny temu, marcinn napisał: Tymczasem https://www.facebook.com/reel/772481467632049?fs=e&mibextid=UalRPS "Knajpa SKI" na Czarnym Groniu odwołana, ale wiele wskazuje że "splash" niezagrożony - bez większych nakładów. PS. Skąd ta perełka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pejot Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty (edytowane) 10 godzin temu, marcinn napisał: Tymczasem https://www.facebook.com/reel/772481467632049?fs=e&mibextid=UalRPS Obiektywnie to 24.02 wrzucasz jakieś urywki z zamkniętej od wtorku 20.02 trasy 3 (chyba że wzrok mnie myli) co ma na celu wrzucenie tego na forum to nie wiem. 21.02 jeździłem tą trasą i tragedii nie było, tylko ostatni fragment na dojeździe do gondoli trzeba było wziąć szturmem po resztkach śniegu i błocie Edytowane 24 Luty przez pejot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 22 minuty temu, pejot napisał: Obiektywnie to 24.02 wrzucasz jakieś urywki z zamkniętej od wtorku 20.02 trasy 3 (chyba że wzrok mnie myli) co ma na celu wrzucenie tego na forum to nie wiem. 21.02 jeździłem tą trasą i tragedii nie było, tylko ostatni fragment na dojeździe do gondoli trzeba było wziąć szturmem po resztkach śniegu i błocie Co ma na celu... Zupełnie nic Tak mi się wyświetliły rewelacyjne warunki w SCYRKU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pejot Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2 minuty temu, marcinn napisał: Co ma na celu... Zupełnie nic Tak mi się wyświetliły rewelacyjne warunki w SCYRKU Super ale to że zimy nie ma Szczyrku od ok 20 stycznia wiedzą chyba wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 6 godzin temu, pejot napisał: Super ale to że zimy nie ma Szczyrku od ok 20 stycznia wiedzą chyba wszyscy. Myślę że po niektórzy widzą że jak co roku inne stacje potrafiły solidnie nasnieżyć i mieć zdecydowanie lepsze warunki a w SCYRKU od co najmniej 3 lat lecą w mniejszym- większy stopniu w .... no wiesz w co. Ps.Źeby nie było miałem od nich rodzinne sezonowe skipasy przez dwa lata ale obserwując co robią z roku na rok odpuściłem. Tyle z mojej strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi