moloo Napisano 9 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2023 Ktoś w tym tygodniu był w SMR na wieczornej jeździe. Jakie kolejki ? Tak jak w dzień ? Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stusi Napisano 9 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2023 Działa Wam strona internetowa ośrodka? Bo ponoć pogoda świetna, chcialem zerknąć na kamerki żeby to potwierdzić i zobaczyć jak z kolejkami a tu zonk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2023 Działa. Screenshots sprzed kilku minut: 1 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 9 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2023 1 godzinę temu, moloo napisał: Ktoś w tym tygodniu był w SMR na wieczornej jeździe. Jakie kolejki ? Tak jak w dzień ? Dzięki za info ja byłem we wtorek i środę. Wtorek na bieżąco, czasem po 1-2 minuty oczekiwania. Od około 20:00 pustki pod gondolą. Środa ciut więcej, kolejki prawie ciągle na około 5 minut do 20:00, potem pojechałem do domu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stusi Napisano 9 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2023 (edytowane) 21 minut temu, kordiankw napisał: Działa. Screenshots sprzed kilku minut: Dzięki Dziwne, bo mi wyświetla się coś takiego. Edytowane 9 Luty 2023 przez Stusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 9 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2023 3 minuty temu, Stusi napisał: Dzięki Dziwne, bo mi wyświetla się coś takiego. usuń www, wpisz tylko szczyrkowski.pl albo zapłać za neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pejot Napisano 9 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2023 Godzinę temu, Stusi napisał: Dzięki Dziwne, bo mi wyświetla się coś takiego. Ja mam to samo od 3 dni. Wszystkie ich kamery można zobaczyć na webcamera.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stusi Napisano 10 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2023 W dniu 7.02.2023 o 14:43, jack78 napisał: 1?? Przecież tam armatki nie chodziły nawet 5 minut, a naturalnego chyba aż tyle nie mają , żeby zasypać rowy poprzeczne. No i kolega wykrakał, jednak trasy nr 1 nie otwierają z "powodu zbyt małej ilości śniegu". Szkoda, zwłaszcza jeśli chodzi o wieczorne jazdy. Czyli wychodzi na to, że już raczej w tym sezonie wcale nie otworzą... Btw strona ośrodka nie działa mi tylko na komórce, na kompie chodzi normalnie 😳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 10 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2023 W dniu 9.02.2023 o 13:22, kordiankw napisał: Działa. Screenshots sprzed kilku minut: Te Twoje zdjęcia jakieś takie tendencyjne, zobacz o 17:00 jak puściutko 😉. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 10 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2023 W dniu 9.02.2023 o 11:18, moloo napisał: Ktoś w tym tygodniu był w SMR na wieczornej jeździe. Jakie kolejki ? Tak jak w dzień ? Dzięki za info Daj spokój, nie ma sensu. Mało śniegu, trasy nie wyratrakowane Nawet Kaskada i Bieńkula nieprzejezdna! 3 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 10 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2023 6 godzin temu, Stusi napisał: No i kolega wykrakał, jednak trasy nr 1 nie otwierają z "powodu zbyt małej ilości śniegu". Szkoda, zwłaszcza jeśli chodzi o wieczorne jazdy. Czyli wychodzi na to, że już raczej w tym sezonie wcale nie otworzą... Btw strona ośrodka nie działa mi tylko na komórce, na kompie chodzi normalnie 😳 Sorry, ale to nie moja wina, tylko TMR 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 10 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2023 6 godzin temu, Stusi napisał: No i kolega wykrakał, jednak trasy nr 1 nie otwierają z "powodu zbyt małej ilości śniegu". Szkoda, zwłaszcza jeśli chodzi o wieczorne jazdy. Czyli wychodzi na to, że już raczej w tym sezonie wcale nie otworzą... Btw strona ośrodka nie działa mi tylko na komórce, na kompie chodzi normalnie 😳 Mnie działa i na telefonie i na kompie W obu wypadkach przez firefoxa. Może przeglądarka ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 11 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2023 K... M.. przecież pisałem. Po co żeście przyjechali!!!! Jutro siedźcie w pensjonatach, bo będzie to samo VID_20230211_115926.mp4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 11 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2023 15 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: K... M.. przecież pisałem. Po co żeście przyjechali!!!! Jutro siedźcie w pensjonatach, bo będzie to samo VID_20230211_115926.mp4 6 MB · 0 pobrań Do Kamienska maja bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 11 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2023 Odstałem tą godzinę i na pierwszym podjeździe awaria. Przynajmniej poznałem co to Widokowa i znów godzinkę. Przecież auto w Solisku VID_20230211_125837.mp4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 11 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2023 Chwila nowości VID_20230211_131738.mp4 I znów kolejka 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 13 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2023 Wielkie otwarcie Bieńkuli miało być w sobotę. Byłem w niedzielę i dziady nawet ratraka tam nie puścili. Muldy to nie wszystko, w jednym miejscu nawet poprzeczny rów nie był zasypany. 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnas22 Napisano 14 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2023 W sobotę były podobno super warunki, ale temperatura była niższa. O której zjeżdżałeś? Mi to wygląda na ratrakowaną trasę, tylko, że już trochę ludzi po niej przejechało. Zjeżdżałem tam pomiędzy 13 a 14 i muldy były duże, ale to nic dziwnego przy tak rozmiękłym stoku. Co do rowu to żadnego nie zauważyłem. Przy powrocie do gondoli trzeba przejść przez drogę - to masz na myśli? Tak ma być. Była tam kiedyś jakaś kładka, ale komuś się nie podobała i dopatrzył się samowoli budowalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 14 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2023 Byłem tam koło 10:30-11:00. Na filmiku wygląda to nieźle, ale w rzeczywistości było koszmarnie. Inne trasy wyglądały znacznie lepiej, a nie były osłonięte drzewami przed słońcem i miały znacznie większy ruch. Na Beńkuli było kilka osób razem ze mną i jak się jej przyglądałem z góry, czekając na dzieciaki jadące z Kopy, to nikt tam nie jeździł. Co do rowu to był on na końcu stromej części, około 10-20m przed wyjazdem z lasu, przed wypłaszczeniem. Jeśli idzie o mostek, który był tam jeszcze 2 lata temu, to ośrodek obiecał załatwić sprawę przed sezonem 22/23. Jak widać nic nie zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2023 14 minut temu, jack78 napisał: Byłem tam koło 10:30-11:00. Na filmiku wygląda to nieźle, ale w rzeczywistości było koszmarnie. Inne trasy wyglądały znacznie lepiej, a nie były osłonięte drzewami przed słońcem i miały znacznie większy ruch. Na Beńkuli było kilka osób razem ze mną i jak się jej przyglądałem z góry, czekając na dzieciaki jadące z Kopy, to nikt tam nie jeździł. Co do rowu to był on na końcu stromej części, około 10-20m przed wyjazdem z lasu, przed wypłaszczeniem. Jeśli idzie o mostek, który był tam jeszcze 2 lata temu, to ośrodek obiecał załatwić sprawę przed sezonem 22/23. Jak widać nic nie zrobili. I to wszystko w 30minut !! ..szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 14 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2023 27 minut temu, jack78 napisał: Byłem tam koło 10:30-11:00. Na filmiku wygląda to nieźle, ale w rzeczywistości było koszmarnie. Inne trasy wyglądały znacznie lepiej, a nie były osłonięte drzewami przed słońcem i miały znacznie większy ruch. Na Beńkuli było kilka osób razem ze mną i jak się jej przyglądałem z góry, czekając na dzieciaki jadące z Kopy, to nikt tam nie jeździł. Co do rowu to był on na końcu stromej części, około 10-20m przed wyjazdem z lasu, przed wypłaszczeniem. Jeśli idzie o mostek, który był tam jeszcze 2 lata temu, to ośrodek obiecał załatwić sprawę przed sezonem 22/23. Jak widać nic nie zrobili. Ja tam zrobiłem 6 zjazdów z samego rana w sobotę to było perfecto! Żadnych rowów nie widziałem, a można było przycinać 80km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot06 Napisano 18 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2023 Coś wiadomo na temat otwartego centrum przesiadkowego w Szczyrku? Jak stamtąd dojeżdżać jak nie będzie po feriach skibusów? https://beskidzka24.pl/wielka-inwestycja-wielkim-niewypalem-centrum-przesiadkowe-w-szczyrku-otwarte-chetnych-brak-chca-wybudowac-kolej-linowa/?fbclid=IwAR0QrrKX86ib3iHg5W4WyS1s52m8JHyAUjbHSmJxjuK1G2DZ1l1ucVS4Eko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 21 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2023 W dniu 9.02.2023 o 13:22, kordiankw napisał: Działa. Screenshots sprzed kilku minut: Ja p..., przepraszam, ja się dziwię. W tym samym czasie my na Stoku (15 km dalej, jazda absolutnie na bieżąco): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 21 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2023 W dniu 18.02.2023 o 20:25, kemot06 napisał: Coś wiadomo na temat otwartego centrum przesiadkowego w Szczyrku? Jak stamtąd dojeżdżać jak nie będzie po feriach skibusów? https://beskidzka24.pl/wielka-inwestycja-wielkim-niewypalem-centrum-przesiadkowe-w-szczyrku-otwarte-chetnych-brak-chca-wybudowac-kolej-linowa/?fbclid=IwAR0QrrKX86ib3iHg5W4WyS1s52m8JHyAUjbHSmJxjuK1G2DZ1l1ucVS4Eko Nie ma skibusów. Możesz stamtąd iść pieszo 4 km! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 21 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2023 W dniu 8.02.2023 o 22:05, Hextor napisał: Byliśmy dziś w SMR i nie wiem skąd te narzekania. Warunki bardzo dobre, słoneczko, wspaniałe widoki. Prawie wszystkie trasy czynne. Jedyny minus to kolejki, ale Jacek mowil w filmiku, że mają zrobić dodatkowe wyciagi, aby rozwiązać ten problem. Jak ktoś nie może z różnych powodów pojechać w Alpy to Szczyrk to super opcja. W okolicy nie ma chyba konkurencji, Pilsko i Kasprowy to skansen, a w Białce brak gór. Jedynie Słowackie stacje mogą być konkutencyjne. Jutro też się wybieramy na SMR + COS. Prezes TMR to Twój kolega ? 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi