jack78 Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 Sorry, nie klikaj, tylko przytrzymaj palec na oknie które chcesz zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 1 godzinę temu, jack78 napisał: Sorry, nie klikaj, tylko przytrzymaj palec na oknie które chcesz zmienić Przytrzymanie palca na różny okres czasu nie daje żadnego wyniku, dalej pokazuje tylko opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 1 godzinę temu, grimson napisał: To zależy, na jakim systemie pracuje Sports Tracker. W wersji dla Iphone jest mniej bajerów jak dla np. Samsunga. U mnie na Iphone nie mam możliwości zmiany w okienku "tss', po kliknięciu pokazuje się tylko opis. Sprawa się wyjaśniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qqlio Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 Co tam dziś taka frekwencja? W końcu już po weekendzie.... Czy ten typ już tak ma standardowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hgx126 Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 Normalne w śląskie ferie. Tak będzie aż do marca a potem albo nie będzie warunków albo zamkną połowę ośrodka jak zawsze. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 Warunków to może już nie być za tydzień, bo zapowiada się nawet po 5-10stC za dnia, i bez przymrozków nocami. 😒 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 A na BSA dzisiaj max 5 minut w kolejce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 1 godzinę temu, jack78 napisał: Warunków to może już nie być za tydzień, bo zapowiada się nawet po 5-10stC za dnia, i bez przymrozków nocami. 😒 Jak nie będzie opadów to wytrzymają. Jak popada deszcz to kaplica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czesio Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 5 godzin temu, hgx126 napisał: Normalne w śląskie ferie. Tak będzie aż do marca a potem albo nie będzie warunków albo zamkną połowę ośrodka jak zawsze. :D, dokładnie Si, a kaska w Bratysławie, boże spuść bombę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hgx126 Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 1 godzinę temu, grimson napisał: Jak nie będzie opadów to wytrzymają. Jak popada deszcz to kaplica. I w tym problem, od środy deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 11 minut temu, hgx126 napisał: I w tym problem, od środy deszcz. Na 700m npm nie widzę jakiegoś deszczowego kataklizmu, jest opad ale drobny. Co ważne na tej wysokości widzę ujemne temp w nocy: Yr - Szczyrk - Detailed weather forecast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot06 Napisano 16 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2022 Witam, czy można gdzieś zobaczyć ile nalicza punktów na karnet gopass za kupowanie w SMR? Chodzi o to czy jest gdzieś rozpiska ile za dany produkt można zdobyć punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 16 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2022 2 godziny temu, kemot06 napisał: Witam, czy można gdzieś zobaczyć ile nalicza punktów na karnet gopass za kupowanie w SMR? Chodzi o to czy jest gdzieś rozpiska ile za dany produkt można zdobyć punktów. Punkty zdobywasz przy każdym zakupie, a za każde wydane 1 EUR/ 25 CZK/ 4 PLN otrzymasz 1 punkt. Należy pamiętać, że aby otrzymać punkty także w oznakowanych, klasycznych punktach sprzedaży Gopass, należy okazać podczas zakupów swoją kartę Gopass (chipową lub Gopass w telefonie). - taki mamy opis na stronie GoPass 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arciwald Napisano 16 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2022 (edytowane) Za tydzień, przy takiej pogodzie, tak będziemy jeździć w Szczyrku gyvy Edytowane 16 Luty 2022 przez Arciwald 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz_pitery Napisano 16 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2022 (edytowane) W dniu 14.02.2022 o 15:04, hgx126 napisał: Normalne w śląskie ferie. Tak będzie aż do marca a potem albo nie będzie warunków albo zamkną połowę ośrodka jak zawsze. Mam się bać ? Planuję tam być 6-10 marca, dni jazdy 7-9, natomiast jeżeli ma być zielono, albo otwarte 2-3 trasy, to z małym dzieckiem z północy Polski nie będzie mi się w ogóle chciało jechać, najwyżej stracę zaliczkę. Ktoś ma doświadczenia z tym okresem ? Edytowane 16 Luty 2022 przez dorsz_pitery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stusi Napisano 16 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2022 Ja kilka razy byłem na początku marca i z reguły były to jedne z lepszych warunków w sezonie. W tym roku planowałem podobnie, ale te prognozy są straszne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arciwald Napisano 17 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2022 Ja też mam zaplanowane od 01.03, ale widząc to co się dzieje, zastanawiam się czy to ma sens. Trzeba obserwować. Ewentualnie zostanie Zakopane, kilka wypadów na Kasprowy Wierch, można też podjechać na Łomnice, nie jest daleko. Ciekawy jestem jak Pilsko wytrzyma. Trochę wyżej, ale nie ma podkładu, więc śnieg może tam szybko stopnieć. Temperatura nie jest najgorszym problemem, a wiatr, który w tym tygodniu się pojawiał. Wiatr + dodatnia temperatura, działa jak ogromna suszarka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hgx126 Napisano 17 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2022 (edytowane) Byłem na pilsku w ten weekend i też nie wygląda to najlepiej. Dużo śniegu wywiało, poza trasami wychodzą gałęzie. Może jednak tam gdzie ubite wytrzyma dłużej. 26 minut temu, Arciwald napisał: Ciekawy jestem jak Pilsko wytrzyma. Trochę wyżej, ale nie ma podkładu, więc śnieg może tam szybko stopnieć. Edytowane 17 Luty 2022 przez hgx126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinky_ok Napisano 17 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2022 Nie będzie chyba źle - po przeglądzie kamerek widać, że powyżej 1000 sypie śnieg i to solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot06 Napisano 17 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2022 (edytowane) 21 godzin temu, Jusik2002 napisał: Punkty zdobywasz przy każdym zakupie, a za każde wydane 1 EUR/ 25 CZK/ 4 PLN otrzymasz 1 punkt. Należy pamiętać, że aby otrzymać punkty także w oznakowanych, klasycznych punktach sprzedaży Gopass, należy okazać podczas zakupów swoją kartę Gopass (chipową lub Gopass w telefonie). - taki mamy opis na stronie GoPass Zakupienie karnetu w kasie nalicza punkty na gopsassie? Jak przeglądam "historie transakcji z wykorzystaniem punktów" to widzę, że nie naliczyło mi punktów za kupowanie karnetu w kasie.... ale jak kupowałem przez internet już tak.... trochę to dziwne. Wiem, że w kasie jest drożej, ale punkty powinno tak samo naliczyć.... bo np. jak korzystam z ich knajp to nalicza.... Edytowane 17 Luty 2022 przez kemot06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korylcio Napisano 21 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2022 Ktoś był wczoraj, dzis w Szczyrku? Jak sytuacja z Bieńkula? bo zniknęła z dostępnych tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 21 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2022 3 godziny temu, korylcio napisał: Ktoś był wczoraj, dzis w Szczyrku? Jak sytuacja z Bieńkula? bo zniknęła z dostępnych tras. Tam było 20cm śniegu - wcale mnie to nie dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 21 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2022 (edytowane) Wczoraj otwarli po południu, ale nadal wiało strasznie, dziś nie wiem, bo przestałem śledzić koło 10, ale o tej godzinie było nadal zamknięte. Edytowane 21 Luty 2022 przez jack78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 21 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2022 W dniu 16.02.2022 o 19:25, Arciwald napisał: Za tydzień, przy takiej pogodzie, tak będziemy jeździć w Szczyrku gyvy Bzdura, jest luty, będzie marzec (mrozy w nocy) - to mimo wszystko są góry. Trasy ok. 1000 mnpm utrzymają się na pewno, chyba, że ośrodkowi nie będzie się chciało - co też jest możliwe... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arciwald Napisano 22 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2022 11 godzin temu, Narciarz ze Śląska napisał: Bzdura, jest luty, będzie marzec (mrozy w nocy) - to mimo wszystko są góry. Trasy ok. 1000 mnpm utrzymają się na pewno, chyba, że ośrodkowi nie będzie się chciało - co też jest możliwe... Oczywiście, że będzie po czym. To bardziej post humorystyczny. Sam wybieram się od 28.02 do 04.03. Szkoda tylko, że nie będzie mi dane znów pojeździć Bieńkulą, oraz FIS-em do samego dołu, na co liczyłem. Na tą chwilę nie ma tragedii. Wkurzę się tylko, jeśli SMR po okresie ferii, wyłączy Pośredni w tygodniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi