marcinn Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 A skąd masz te wieści ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarlejak Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Potwierdzam http://www.bip.szczyrk.pl/res/serwisy/bip-um2szczyrk/komunikaty/_010_006_286581.pdf Ja tam wole jak nie ma krzesełek, przynajmniej nie ma takich tłumów jak w Białce ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 3-osobowe krzesełko nie spowoduje wielkich tłumów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Można nawet puścić 4-kę, ale zlikwidować podwójny orczyk, a jeden z nich ciepnąc na Bieńkulę i będzię supcio! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 3-osobowe krzesełko nie spowoduje wielkich tłumów. Spowoduje,........oj spowoduje. Tylko nie na trasach a w dolnej stacji,będą tłumy jak dzisiaj w Istebnej gdzie wdepnął jak w quvno SB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 (edytowane) UWAGA UWAGA UWAGA Ogłaszam wszech i wobec że została wydana POZYTYWNA decyzja o środowiskowych uwarunkowaniach do inwestycji przebudowy wyciagu X/II z Czyrnej do Hali Skrzyczeńskiej. Na 100% będą odwołania. Edytowane 10 Luty 2012 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 UWAGA UWAGA UWAGA Ogłaszam wszech i wobec że została wydana POZYTYWNA decyzja o środowiskowych uwarunkowaniach do inwestycji przebudowy wyciagu X/II z Czyrnej do Hali Skrzyczeńskiej. Oby to nie było tak jak z pozytywnym wynikiem odczynu Wassermana... :tongue: ...gdzie wynik pozytywny nie oznacza nic dobrego. :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 (edytowane) 3-osobowe krzesełko nie spowoduje wielkich tłumów. Bedzie 4ka !!!! prawdopodobnie jest już zakupiona Wybory coraz bliżej to pan burmistrz szuka głosów bo wie że nawet u tych co na niego głosowali jest przegrany Edytowane 10 Luty 2012 przez KubaBB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 Bedzie 4ka !!!! prawdopodobnie jest już zakupiona Chwila najpierw odwołania przez "kudłatych z lasu"! Ścieżka odwołań od decyzji środowiskowych wygląda w naszym kraju tak: Po wydaniu decyzji przez RDOŚ można sie odwołać do GDOŚ. Jeśli ten uzna je za bezzasadne można odwołać się do WSA. Jeśli WSA uzna za bezzasadne to można się odwołać do NSA. Na wszystkie odwołania oraz rozpatrzenie ich jest stosowny czas. Jeśli NSA oddali można projektować, uzyskać pozwolenie na budowę (od niego też można sie odwołać), a następnie budować. Jeśli szybko się sprężą to na sezon 2013/2014 będzie kanapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 (edytowane) Chwila najpierw odwołania przez "kudłatych z lasu"! Ścieżka odwołań od decyzji środowiskowych wygląda w naszym kraju tak: Po wydaniu decyzji przez RDOŚ można sie odwołać do GDOŚ. Jeśli ten uzna je za bezzasadne można odwołać się do WSA. Jeśli WSA uzna za bezzasadne to można się odwołać do NSA. Na wszystkie odwołania oraz rozpatrzenie ich jest stosowny czas. Jeśli NSA oddali można projektować, uzyskać pozwolenie na budowę (od niego też można sie odwołać), a następnie budować. Jeśli szybko się sprężą to na sezon 2013/2014 będzie kanapa. Nie no oczywiscie wszystko jest możliwe i pewnie coś będzie ale tak jak pisałem zostawcie już ta starą zardzewiałą GATowska 3kę w spokoju Bedzie kanapa która miała być zamontowana na Żarze PS: Po sezonie proszę nie odkładać nart na strych będziemy nimi lać "Kudłatych" prze całe Lato Edytowane 10 Luty 2012 przez KubaBB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 Bedzie 4ka !!!! prawdopodobnie jest już zakupiona Wybory coraz bliżej to pan burmistrz szuka głosów bo wie że nawet u tych co na niego głosowali jest przegrany A co ma Burmistrz do zakupu krzesła? Chyba trochę za daleko idziesz w teoriach spiskowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 Nie no oczywiscie wszystko jest możliwe i pewnie coś będzie ale tak jak pisałem zostawcie już ta starą zardzewiałą GATowska 3kę w spokoju Bedzie kanapa która miała być zamontowana na Żarze A cóż to za sprzęt?? Krzesełka sie "wypinajom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 A cóż to za sprzęt?? Krzesełka sie "wypinajom" Najpierwej się wypinajom, a potem spadajom!:biggrin: :laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 (edytowane) nie o zakup krzesła tu chodzi. Tylko o idiotyczne inwestycje i blokowanie rozwoju Szczyrku w kierunku narciarstwa JC tez jesteś w temacie i powinieneś wiedzieć o co chodzi właśnie przez Burmistrza nie stoi w tym sezonie nowa kanapa z Jaworzyny na Skrzyczne Edytowane 10 Luty 2012 przez KubaBB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 Podobno jest to 12letni Doppelmayr z przysłoną. Rozmawiałem ostatnio z radą z Malinowa a i dziś też mi to ktoś potwierdził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 nie o zakup krzesła tu chodzi. Tylko o idiotyczne inwestycje i blokowanie rozwoju Szczyrku w kierunku narciarstwa JC tez jesteś w temacie i powinieneś wiedzieć o co chodzi właśnie przez Burmistrza nie stoi w tym sezonie nowa kanapa z Jaworzyny na Skrzyczne Masz wiele ciekawych informacji, ale ten temat nie do końca zgłębiłeś. Jako, że wiem jak sprawy przebiegały na stopie prywatnej nie mogę się nimi podzielić na stronie. Jednak nie jest to tak, że Burmistrz, niezależnie kto nim jest, może sobie tak blokować i odblokowywać co chce i gdzie chce. Ja "czepiłem" się, bo w wątku rozmawiamy o SON, a Ty przytaczasz przykład COS. Ale dodam jeszcze raz, że wiele z Twoich informacji się sprawdza i ... sprawdzi . W nowym sezonie pojedziemy na Halę Skrzyczeńską wyprzęganą czwórką z osłonami, która zastąpi podwójny orczyk obok Beńkuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 JC dalej twierdze że Burmistrz działa nasz szkodę Szczyrku .Faktycznie to temacik o SON przepraszam że wrzuciłem tu COS ale bardzo bym chciał żeby to w jak najbliższym czasie była jedność :). Jak by nie było najwięcej do powiedzenia ma jednak UM Szczyrk z Burmistrzem na czele. Ja staram się potwierdzać info gdzie tylko mogę żeby bzdur nie pisać, wiadomo plotki są i będą i nie chce ich rozsiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 Super! Szybka kanapa i to przy takiej trasie :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozon Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 był ktoś może dziś? dużo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Byłem dziś 8:00-13:00 w Szczyrku-SON. Zimno diabelnie - rano w Czyrnej -22 stopnie, z upływem czasu robiło się coraz cieplej. Z samego rana palce u nóg i rąk cierpiały, potem już ok. Trasy przygotowane na bdb-, gdzieniegdzie przetarcia (czerwona do Czyrnej) czy nierówna powierzchnia. Frekwencja jak na weekend umiarkowana. Po 11:00 dłuższy postój na Julianach oraz na środkowym wyciągu na Małe Skrzyczne i pewnie na Czyrnej(nie było mnie tam, więc to przypuszczenie). Przy Golgocie zero stania i warunki na niej super. Dla mnie obecnie Szczyrk SON to no.1 wśród ośrodków w pobliżu Górnego Śląska, mimo tych wszystkich niedociągnięć infrastrukturalnych i organizacyjnych. Piękne jeżdżenie po 25km tras za 36,90PLN (z promocją Plusa) - pokażcie mi ośrodek z takim stosunkiem cena/jakość. System śledzenia przejazdów wyciągami do kitu - kiedy wróciłem do domu i wpisałem nr karnetu, ten w międzyczasie już został wydany innej osobie i można było zobaczyć jedynie historię wjazdów tej osoby, historia moich wjazdow była niedostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esi70 Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 francuz o co chodzi z tym plusem bo na stronie nie mogę wyczytać :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 http://www.skifever.pl/co-nowego-na-stoku/59-polska/161-zimowe-sms-ki-2012-rabat-23-na-karnet, jak nie jesteś w Plusie (tak jak ja), to kupujesz starter i wkładasz do komórki bez blokady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 kiedy wróciłem do domu i wpisałem nr karnetu, ten w międzyczasie już został wydany innej osobie i można było zobaczyć jedynie historię wjazdów tej osoby, historia moich wjazdow była niedostępna. To Twój błąd, jak oddajesz karnet to go trzeba po prostu gwoździem przerysować:biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Hi,Hi - Świetna rada SB, spróbujmy wszyscy czy to działa ! :biggrin::biggrin::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Hi,Hi - Świetna rada SB, spróbujmy wszyscy czy to działa ! :biggrin::biggrin::biggrin: Prościej jest zabrać go ze sobą do domu niż stracić 10zł za zniszczoną kartę :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi