Micheł Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 I jaki z tego morał? Nie jeździć tam to nie będzie problemów i marudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert32 Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 W dniu 25.02.2021 o 14:25, mirekn napisał: też takie dostaliście ? Ważne jest, abyśmy nigdy nie przestawali marzyć. Naszym marzeniem było, aby szusować kiedyś z Gopassem w ośrodkach narciarskich w Austrii i we Włoszech... ...dziś nasze marzenie stało się rzeczywistością i oprócz ośrodków Mölltaler i Ankogel możemy szusować w kolejnych 6 austriackich i włoskich ośrodkach narciarskich. Oprócz tego Gopass skupił wspaniałą społeczność pasjonatów niecodziennych wrażeń, dzięki czemu powstał jeden z najlepszych portali górskich... ...nad którym nadal ciężko pracujemy nawet podczas lockdownu. Wszystko po to, abyście przeżyli z nami udany, a przede wszystkim niezapomniany urlop w górach. Zacznijmy wspólnie marzyć o tym, by tak jak miało to miejsce w Polsce, tak i na Słowacji i w innych krajach zostały otwarte ośrodki narciarskie... ...a wszyscy będziemy zachowywać się odpowiedzialnie, przestrzegając uzgodnionych zasad ... ...i że posiadacze Gopassu spotkają się razem na stoku, wypiją wspólnie kawę i będą cieszyć się urokami słońca w górach. Tymczasem nadal możemy korzystać z najlepszych alternatyw jakimi są ski tury i narty biegowe ... ... które choć trochę pokrzepią nienasycone narciarskie dusze. SKI TURY W TATRACH WYSOKICH więcej SKI TURY W JASNEJ więcej NARCIARSTWO BIEGOWE W JASNEJ więcej Sytuacja jest trudna dla wszystkich, dla Ciebie i dla nas, ale robimy wszystko, abyś odczuł to jak najmniej. Obserwuj nas dalej, będziemy informować Cię na bieżąco o wszystkich nowościach w ośrodkach Gopass. Pozdrawiam mirekn Dostałem i dodatkowo info o sezonówce. Ale z wieloma z Was nie przestaliśmy marzyć i wierzyliśmy, że tej zimy będziemy szusować. Kupując Sezonówkę wierzyłeś, że uda się ją wykorzystać na maksa, tak jak w poprzednich latach... ...właśnie Tobie należy się wielkie podziękowanie, że nawet w tak trudnych czasach nie poddajesz się i nie przestajesz marzyć. W zamian za to, my nie przestajemy o Tobie myśleć i gdy po raz kolejny ruszasz na swoje ski tury, my przygotowujemy dla Ciebie ofertę przesunięcia Sezonówki na kolejny sezon. Szczegóły już wkrótce! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kbe Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 9 minut temu, Micheł napisał: I jaki z tego morał? Nie jeździć tam to nie będzie problemów i marudzenia. A gdzie wrodzony masochizm? Niektórzy lubią kolejki i łatwe trasy i to jest idealna dla nich oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 Wszystkich posiadaczy sezonówek zapraszam w Beskid Sądecki,gdzie najbliższe 2 tygodnie będzie można pojeździć do woli.Szczawnica,Jaworzyna ,Słotwiny,Cieniawa,Magura Małastowska i Rytro czekają na Was,stoki powinny wytrzymać do 13go marca,pewnie jak dziś będzie twardo do południa,bo noce zimne,ludzi mało,trasy przygotowane-najlepsza część sezonu zimowego,jak co roku... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 15 minut temu, lski@interia.pl napisał: Wszystkich posiadaczy sezonówek zapraszam w Beskid Sądecki,gdzie najbliższe 2 tygodnie będzie można pojeździć do woli.Szczawnica,Jaworzyna ,Słotwiny,Cieniawa,Magura Małastowska i Rytro czekają na Was,stoki powinny wytrzymać do 13go marca,pewnie jak dziś będzie twardo do południa,bo noce zimne,ludzi mało,trasy przygotowane-najlepsza część sezonu zimowego,jak co roku... Dzięki za zaproszenie. Meldujemy się z młodym już w najbliższy piątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drusiek Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 (edytowane) 3 godziny temu, lski@interia.pl napisał: Wszystkich posiadaczy sezonówek zapraszam w Beskid Sądecki,gdzie najbliższe 2 tygodnie będzie można pojeździć do woli.Szczawnica,Jaworzyna ,Słotwiny,Cieniawa,Magura Małastowska i Rytro czekają na Was,stoki powinny wytrzymać do 13go marca,pewnie jak dziś będzie twardo do południa,bo noce zimne,ludzi mało,trasy przygotowane-najlepsza część sezonu zimowego,jak co roku... Co możesz polecić na sobotę? Myślałem o Jaworzynie, ale dwie trasy nieczynne... Na Słotwiny byłem. Edytowane 2 Marzec 2021 przez Drusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 Jak wygląda Golgota? Zostało trochę podkładu czy wszystko stopniało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 Też mnie dzisiaj negatywnie zaskoczyli zamknięciem Julianów. Wróciłem autem z parkingu na Pośrednim na parking pod Gondolą. W niedzielę Juliany, obie trasy były jeszcze w całkiem dobrym stanie. Żal mi właścicieli barów: Rudego Kota i Igloo. Pozostałe otwarte trasy były dzisiaj przygotowane bardzo dobrze, rano twarde, równe, a zaczęły puszczać dopiero po 11 godz. Jak kończyłem po 13 to mimo ciepła w słońcu trzymały się całkiem dobrze nawet na dole. Dzisiaj ludzi było tyle, że kolejek nie było wcale lub 2-3 minutowe. Dlatego stoki nie ulegały degradacji. FIS na COS przygotowany świetnie od szczytu po Doliny i otwarty dla wszystkich. Nie chcę się wdawać w dyskusję o polityce TMR w Szczyrku, choć swoje zdanie oczywiście mam. Jak na razie wykorzystałem sezonówkę 12 razy w 3 ośrodkach więc powiedzmy, że wyszedłem na lekki plus. Jest mi łatwiej korzystać bo mieszkam 20 km o Szczyrku. Czy kupię na następny sezon, nie wiem. 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 2 godziny temu, Drusiek napisał: Co możesz polecić na sobotę? Myślałem o Jaworzynie, ale dwie trasy nieczynne... Na Słotwiny byłem. Jaworzyna rzeczywiście czynna tylko częściowo,nie wiem,jakie masz preferencje,intensywna jazda na jednym trudnym stoku,czy poznawanie różnych.Jeśli to pierwsze,polecam FiS w Szczawnicy,zawsze pusty,jeśli chcesz poznać kilka stacji,w niewielkim promieniu leżą Rytro,Cieniawa i Magura Małastowska,mozliwe do zaliczenia w jednym dniu,3x 2 godziny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drusiek Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 (edytowane) 41 minut temu, lski@interia.pl napisał: Jaworzyna rzeczywiście czynna tylko częściowo,nie wiem,jakie masz preferencje,intensywna jazda na jednym trudnym stoku,czy poznawanie różnych.Jeśli to pierwsze,polecam FiS w Szczawnicy,zawsze pusty,jeśli chcesz poznać kilka stacji,w niewielkim promieniu leżą Rytro,Cieniawa i Magura Małastowska,mozliwe do zaliczenia w jednym dniu,3x 2 godziny... Kusi Szczawnica choć to ponad 2h jazdy, natomiast na Magurę mam 1h, ale jakoś nie mogę się przekonać Jeszcze w głowie jest Wierchomla ale też nie wiem czy warto. Edytowane 2 Marzec 2021 przez Drusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 7 minut temu, Drusiek napisał: Jeszcze w głowie jest Wierchomla ale też nie wiem czy warto. Od 4 sezonów nie warto, zabili fajną stację i ciekawsze trasy w niej (Płatek, Frycek, Szczawnik I) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 Jeżeli zdjęcie satelitarne Magury Małastowskiej jest aktualne i nic z trasą nie robili w ostatnich latach, to wygląda na dość wąską, no i tylko jedna. Szczawnica wydaje się dużo ciekawszą opcją, do tego szybka kanapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 Felieton subiektywny, ale ... jestem gotów bronić jego tez. środa, 3 marca 2021 Klient ma być dawcą kasy, a nie czerpać korzyści z usługi. To właśnie Szczyrk anno Domini 2021 Kamera Szczyrkowski.pl. Fajne warunki na trasie? Nieprawda: ta trasa została wyłączona z użytkowania Nie ma w Polsce drugiego ośrodka z tak fajnymi i długimi trasami. Nie ma też ośrodka z tak licznymi trasami, co obrazuje mapa: Mapa teoretyczna Licznymi? Tak wygląda oferta rzeczywista SMR-u: Mapa faktyczna Wiem, wiem, epidemia, oszczędności, itp. Tyle, że inni - mniejsi - dają radę, a "Słowacy" – nie! Przyznam, że nie wiem, i nie rozumiem, o co chodzi. Niemniej ja, jako klient (posiadacz tzw. Sprytnej Sezonówki od 3 lat), czuję się w tym sezonie wyjątkowo podle: potraktowali mnie jak dawcę kapitału i postanowili dać mi niewiele (w sumie: jak najmniej) w zamian: W grudniu (warunki atmosferyczne ) do zamknięcia (lockdown) praktycznie otwarte były tylko dwie trasy, przy czym jak byłem, to jedna z nich miała przygotowanie "freeride'owe" – co nie każdy lubi. Po ponownym otwarciu dało się jeździć pierwszy dzień (piątek) i pół drugiego, potem nastąpił ... armagedon. Więcej (dalszy tekst): https://ekonomiaplussport.blogspot.com/2021/03/klient-ma-byc-dawca-kasy-nie-czerpac.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Oferta tylko na SMR. Juliany otwarte na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Kto ma nazbierane punkty z poprzednich sezonów może je wykorzystać. Na koncie Gopass po zalogowaniu - Kupony Gopass - Zniżki: Tylko SON 1-dzień skipass Szczyrk za 360 punktów lub 160 punktów i 40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Sprawdziłem dla Was warunki narciarskie w Szczyrk Mountain Resort oraz na Skrzycznem. Przy okazji sprawdziłem, jak wędruje się wzdłuż tras narciarskich na skiturach K2 niosąc na sobie bieliznę wyposażoną w kaloryfer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Jak ruch dzisiaj? Był ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Objechałem ich i ... otwierają Juliany i jazdę wieczorną. Szok! Może jednak coś dotarło, a może takich niezadowolonych było więcej. Nic: do zobaczenia na stoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 (edytowane) 15 minutes ago, Narciarz ze Śląska said: Objechałem ich i ... otwierają Juliany i jazdę wieczorną. Szok! Może jednak coś dotarło, a może takich niezadowolonych było więcej. Nic: do zobaczenia na stoku! Myślę, że niestety nie miałeś na to wpływu oraz narzekania innych także . Jak zamykali Juliany na początku tygodnia to od razu była mowa, że w piątek otwierają. No cóż, fajnie byłoby mieć taką siłę sprawczą. Edytowane 5 Marzec 2021 przez andy-w 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Juliany i tak od poniedziałku znowu zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sportego360 Napisano 6 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2021 Też dostałem ofertę, 'bombową'. Tylko dlaczego tak dużo tras jest wyłączonych? Np. COS! Oj pojeździbym na Golgocie, nie wspominając o Bienkuli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 6 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2021 Relacja z nart: sobota, 6 marca 2021 Ona mnie zdradza, odmawia seksu, a ja wciąż wracam. Przecież wzięliśmy ślub – karnet sezonowy Ona (stacja narciarska) nieustannie mnie zdradza, puszcza się na lewo i prawo (sprzedaje bilety jednodniowe komu popadnie), odmawia seksu (zamyka wyciągi i trasy), ale jak tylko pokaże kawałek biustu (Skrzyczne) lub pupy (Juliany) – natychmiast do niej wracam. Przecież zawarliśmy ślub (karnet sezonowy). Jako katolik nie składam więc papierów rozwodowych. Dowody trwania małżeństwa niżej: Więcej zdjęć: http://ekonomiaplussport.blogspot.com/2021/03/ona-mnie-zdradza-odmawia-seksu-ja-wciaz.html 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 6 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2021 Helou, jedno pytanie do dzisiaj objeżdżonych. Warto za te 59 PLN na cały dzień? Czy i tak hitu nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 10 godzin temu, Greg napisał: Helou, jedno pytanie do dzisiaj objeżdżonych. Warto za te 59 PLN na cały dzień? Czy i tak hitu nie ma.... Moja subiektywna ocena. Warto ale dopłacić na cały ośrodek. Za te 60 zł mam właściwie tylko jedna trasę 4. Reszta to dojazdówki. Na dwie, trzy godziny jest ok. Ale wtedy takich warunków nie będziesz miał: Ale podkreślam, to moja ocena. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 Ale na cały tzn. ze Skrzycznym? pod warunkiem że jest czynny łącznik z Kopy - a ten tylko w weekendy. Podobnie jak wyciąg i trasy z Wierchu Pośredniego - w tygodniu ich nie uświadczysz. W tygodniu obie oferty są do dupy, a weekend to chyba celowo taki sprytny marketingowo wabik na niedzielnego klienta. Ja żałuję że wczoraj skusiłem się na te 59PLN, ale o otwarciu połączenia z COS-em dowiedziałem się dopiero w trakcie jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi