Góral spod Skrzycznego Napisano 26 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2020 W dniu 19.09.2020 o 23:21, Jusik2002 napisał: Czy Góral odszedł na wieczne nartowanie....... ? Widziano go jak wspinał się pod Golgotę: roki wałęga.mp4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 26 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2020 Godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Widziano go jak wspinał się pod Golgotę: roki wałęga.mp4 3 MB · 0 pobrań Niesamowity jesteś zdrówka !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 12 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2020 Dokładnie rok temu była pula tanich skipasów (39zl) w ilości o ile się nie mylę 10.000 sztuk. Moze ktoś słyszał o podobnej ofercie w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndKur Napisano 12 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2020 3 godziny temu, lu5asz napisał: Dokładnie rok temu była pula tanich skipasów (39zl) w ilości o ile się nie mylę 10.000 sztuk. Moze ktoś słyszał o podobnej ofercie w tym roku? Na ten moment cały czas próbują sprzedawać sezonówkę w niższej cenie, teraz 999 Pln chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doppelmayr Napisano 23 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2020 Pompowanie statystyk, czyli obecny wygląd trasy 3d. Trasa jest nieprzejezdna - powstał przydomowy parking. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 23 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2020 38 minut temu, Doppelmayr napisał: Trasa jest nieprzejezdna - powstał przydomowy parking. płot z drutu kolczastego już postawili ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doppelmayr Napisano 23 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2020 Jeszcze nie, ale ciąg trasy jest zwężony przez ogródek. Skarpa parkingu i dzikie krzaki uniemożliwiają przejazd na nartach. Trasa umarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 23 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2020 (edytowane) Taka sytuacja jest od kilku dobrych lat.... Lat zanim nawet pojawił się TMR w Szczyrku. Za publikację podobnego zdjęcia i jeszcze kilku innych ,,fantasmagori,, na ich profilu na Fb dostałem bana Edytowane 23 Październik 2020 przez pasazer85 3 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 14 godzin temu, Doppelmayr napisał: Pompowanie statystyk, czyli obecny wygląd trasy 3d. Trasa jest nieprzejezdna - powstał przydomowy parking. Trasa jest od 3 lat nieprzejezdna. I pewnie - kwestie gruntów - nie będzie. Nie ma takiej potrzeby, nowa niebieska omija ten fragment. Pewnie, gdyby bez kosztów dało się to uruchomić, to by działało. Biznes to biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 (edytowane) 15 godzin temu, Doppelmayr napisał: Pompowanie statystyk Ciekawe czy w tym sezonie SMR dalej będzie oszukiwał w ilości tras. Tu mapa oficjalna na której wyrysowano mnóstwo tras nieistniejących Dlatego w tamtym sezonie zrobiłem mapa Szczyrku zima 2019/20, zlikwidowałem wirtualne trasy i dodałem 11 barów (zielone kwadraty) z dobrym jedzeniem, grillami itp prowadzonych przez miejscowych o których TMR nie raczył wspomnieć. Z tej mapki w zasadzie można też wykreślić 11 Golgotę i 5 Bieńkulę które leżą odłogiem. Szczyrk, dzięki nowemu inwestorowi doszły nam w Szczyrku super trasy freeridowe Bieńkula i Golgota, tym samym dołączyły do kultowych Beskidek i Sahara na Szyndzielni Golgota 06.02.2020 Bieńkula 06.02.2020 Edytowane 24 Październik 2020 przez surfing 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 (edytowane) No to teraz czas na flexi ceny 😃 Jestem ciekaw jak to rozwiążą w tym roku-koszt za dzień jazdy więcej niż rok temu? hmm Najgorzej będzie jak granice pozamykają i tylko w Polsce pozostanie jeździć. Edytowane 24 Październik 2020 przez lu5asz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 6 godzin temu, lu5asz napisał: Najgorzej będzie jak granice pozamykają i tylko w Polsce pozostanie jeździć. Ale do Szczyrku i tak mnie nie zaciągną. No, może po feriach raz - jeżeli będzie śnieg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 9 godzin temu, surfing napisał: Ciekawe czy w tym sezonie SMR dalej będzie oszukiwał w ilości tras. Tu mapa oficjalna na której wyrysowano mnóstwo tras nieistniejących Dlatego w tamtym sezonie zrobiłem mapa Szczyrku zima 2019/20, zlikwidowałem wirtualne trasy i dodałem 11 barów (zielone kwadraty) z dobrym jedzeniem, grillami itp prowadzonych przez miejscowych o których TMR nie raczył wspomnieć. Z tej mapki w zasadzie można też wykreślić 11 Golgotę i 5 Bieńkulę które leżą odłogiem. Znana z wielu ośrodków praktyka. Na Chopoku jest podobnie (trasy 3 i 6), ale nie tylko TMR postępuje w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Godzinę temu, WojtekM napisał: Ale do Szczyrku i tak mnie nie zaciągną. No, może po feriach raz - jeżeli będzie śnieg. Gdzie jeździsz na jednodniowy wypad narciarski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Z BIelska najbliżej mam Szczyrk ale takie obrazki jak ten skutecznie mnie zniechęceją ,żeby tam znów zawitać.Może by tak zebrać ekipę i ...o ile granicę będą przejezdne skoczyć 500km do Hochkar lub jeszcze 200km dołożyć i na Moltek dojechać. Oczywiscie to opcje z noclegiem. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 1 godzinę temu, WojtekM napisał: Ale do Szczyrku i tak mnie nie zaciągną. No, może po feriach raz - jeżeli będzie śnieg. Gdzie jeździsz Wojtek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 31 minut temu, surfing napisał: Gdzie jeździsz na jednodniowy wypad narciarski? 2 minuty temu, MAIKEL 1977 napisał: Gdzie jeździsz Wojtek ? Na jeden dzień lepiej uderzyć w mniej oblegany ośrodek w Wiśle. 4 godz. jeżdżenia wystarczają. Na kilka dni, chociaż mam dalej, od Szczyrku wolę Krynicę z Jaworzyną i wieczorami na Azotach. No i sama w sobie Krynica jest ładna, a Szczyrk ..... no cóż .... jakiś jest, na pewno pełny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 26 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2020 W dniu 24.10.2020 o 22:03, WojtekM napisał: W dniu 24.10.2020 o 21:54, MAIKEL 1977 napisał: Na jeden dzień lepiej uderzyć w mniej oblegany ośrodek w Wiśle. 4 godz. jeżdżenia wystarczają. Który to osrodek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 26 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2020 6 godzin temu, lu5asz napisał: Który to osrodek ? W Wiśle luźny jest Stożek, ale nie każdy musi lubić ten ON. Jest jeszcze w miarę luźno na Skolnity oraz na Poniwcu. Byłem też kiedyś za hotelem Stok i też nie było dramatu na kanapie. Lubię też Cienków, kiedy otwarte są wszystkie trasy (ciężko o to przy ostatnich zimach), ale tam już można trafić na większy ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2020 Zapraszam Was na spotkanie LIVE na Facebooku w piątek 13.11 o godzinie 11:00 bezpośrednio ze Szczyrk Mountain Resort, skąd przekażę Wam najnowsze informacje dotyczące nowości i przygotowań do nowego sezonu narciarskiego. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 12 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2020 @JC a zapytaj ich czemu mam bana na FB za publikowanie autentycznych fotografii z ich własnego ośrodka ? 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Zapis mojego LIVE'a w Szczyrk Mountain Restort 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 (edytowane) @JC wszystko fajnie, fajny wywiad, ale taki nie dziennikarski... Mogłeś się troszkę bardziej zagłębiać w odpowiedzi prezesa, bo wyszło trochę jak reklama ośrodka -ceny niższe, ok super ale nie wieżę że to tak charytatywnie... spytał bym o powód. -appka gopass , robi się, super, już półtora roku się robi, czemu tak długo?jak to robota dla programisty na kilka dni. -mają jakiś sposób na sprzedaż karnetów na ten nieszczęsny czas? bo jak będą takie kolejki z reklamacjami jak w ubiegłym roku to zasłanianie ust i nosa nie pomoże 😂 -No i jak jesteś z prezesem na Ty, to załatw mi ściągnięcie tego bana na FB, ja naprawdę nic złego nie zrobiłem 😆 Edytowane 13 Listopad 2020 przez pasazer85 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Plan otwarcia to 18 grudnia. Słaby plan, widzę jak w każdym innym ośrodku TMR. Kiedyś w Szczyrku jeździłem na początku grudnia, dawniej to było, ale tylko kilka lat temu. Młyn dawniej startował jeszcze w listopadzie, jeśli tylko się dało. Teraz najwcześniej to dwa tygodnie przed świętami. Żeby w grudniu pojeździć, trzeba wybierać inne ośrodki niż TMR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 14 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2020 8 godzin temu, MarioJ napisał: Plan otwarcia to 18 grudnia. Słaby plan, widzę jak w każdym innym ośrodku TMR. Kiedyś w Szczyrku jeździłem na początku grudnia, dawniej to było, ale tylko kilka lat temu. Młyn dawniej startował jeszcze w listopadzie, jeśli tylko się dało. Teraz najwcześniej to dwa tygodnie przed świętami. Żeby w grudniu pojeździć, trzeba wybierać inne ośrodki niż TMR. Niestety, dla nich się liczy KOMERCJA. Po co otwierać na początku grudnia (pomijam zakazy pandemiczne)? Tak samo zamkną pod koniec marca pewnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi