WojtekM Napisano 1 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2020 14 minut temu, MrSouvlaki napisał: Jego cena w tym przypadku to zaoszczędzone 799 zł (dla niektórych przynajmniej) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mietek Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2020 Posezonowa cisza na forum A jak tam inwestycje w Szczyrku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicram Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2020 6 godzin temu, Mietek napisał: A jak tam inwestycje w Szczyrku ? Według skiresort.info- a oni mają ładnie wypunktowane inwestycje- w to lato cisza, a na sezon 21/22 mają być gotowe: 8-osobowa kanapa Hali Pośrednia-Wierch Pośredni i 6-osobowa kanapa Czyrna-Hala Skrzyczeńska. Ale te daty się jeszcze mogą zmienić. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaba_osw Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2020 Ta kanapa w pierwotnych założeniach miała być gotowa na sezon 19/20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2020 W dniu 24.04.2020 o 10:27, nicram napisał: Według skiresort.info- a oni mają ładnie wypunktowane inwestycje- w to lato cisza, a na sezon 21/22 mają być gotowe: 8-osobowa kanapa Hali Pośrednia-Wierch Pośredni i 6-osobowa kanapa Czyrna-Hala Skrzyczeńska. Ale te daty się jeszcze mogą zmienić. Nimi się nie sugeruj. Znam właściciela i często do mnie pisze, co i kiedy jest lub będzie budowane w Polsce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicram Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2020 (edytowane) Wiadomo, że zawsze najlepiej się dowiadywać u właściciela Czy w takim razie uchylisz rąbka tajemnicy ? Edytowane 30 Kwiecień 2020 przez nicram Dodanie treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaba_osw Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2020 Czytanie ze zrozumieniem to nadal trudna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2020 9 godzin temu, JC napisał: Nimi się nie sugeruj. Znam właściciela i często do mnie pisze, co i kiedy jest lub będzie budowane w Polsce Przecież pisałem że W dniu 27.04.2020 o 21:51, surfing napisał: TMR jak się zorientuje że nikt nie chce jeździć gondolą to jeszcze w tym sezonie wybuduje krzesła 8 w Czyrnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPEEDTBI Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 https://krainakarkonoszy.pl/obiekty/atrakcje-turystyczne/wyciag-krzeselkowy-na-kope/ To jest dla TMR strzał w dziesiątkę w obecnej sytuacji. Osiem osób jest nawet więcej jak by policzyć od startu do mety 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 Odstępy zachowane Pozdrawiam mirekn 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 2 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2020 Dzisiaj wykorzystaliśmy bonus na sezonówce 😊 20200502_132406.mp4 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPEEDTBI Napisano 17 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2020 Polacy oraz Szczyrk Mountain Resort będą kołem ratunkowym dla Słowackiej spółki TMR . Słowackie PKB mocno poniżej kreski Recesja. https://businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/recesja-w-niemczech-polska-jest-wciaz-zielona-wyspa/j8xbrjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 21 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2020 Juz niedługo zielona- rtaczej sczerwienieje. Wg GUS w kwietniu produkcja przemysłowa spadła o..... 28 %... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 21 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2020 Do tego Ministerstwo Finansów przyszłoroczną dziurę finansową ocenia na bagatela 100 mld zł, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 21 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2020 Ostatnio z uwagi na to, że kazali mi chodzić minimum 2km dziennie bawię się z endomondo w pomiar długości tras. Dziś moja ulubiona "1" w czasie nordic walking z góry zakosami lekko tak jak zjeżdżamy na nartach. W górę jechaliśmy Suzuki terenówką. Poniżej dane z endomondo, czyli na nartach Na "1" śmigamy 2,95km: 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 21 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2020 Trasa "3" ze Skrzycznego do soliska w lini bez skrętów - Samochodem terenowym 6,92km: 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 21 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2020 Trasa Czerwona z Jaworzyny przez Doliny pod dolną stację kolejki - 2,86km 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2020 1 godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Ostatnio z uwagi na to, że kazali mi chodzić minimum 2km dziennie bawię się z endomondo w pomiar długości tras. Dziś moja ulubiona "1" w czasie nordic walking z góry zakosami lekko tak jak zjeżdżamy na nartach. W górę jechaliśmy Suzuki terenówką. Poniżej dane z endomondo, czyli na nartach Na "1" śmigamy 2,95km: Cześć Mnie to wygląda raczej na krótki skręt, nawet z elementami śmigu. No i fajnie, że jesteś Panie Kochany! Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 21 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2020 tak ku pamięci @Góral spod Skrzycznego 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 19 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2020 Niestety doczekaliśmy się wejść komercyjnych. Sprytna sezonówka Szczyrk + Fast Pass 2100 zwykła 900 zł 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2020 8 godzin temu, surfing napisał: Niestety doczekaliśmy się wejść komercyjnych. Sprytna sezonówka Szczyrk + Fast Pass 2100 zwykła 900 zł I to właśnie ta kropla, która przelała czarę goryczy, i im podziękuję w tym sezonie za współpracę. Moja rodzina plus znajomi (którym również nie uznali reklamacji, za ubiegły sezon) - to łącznie 15 sezonówek mniej. Być może inni będą mieli luźniej na stokach. My tymczasem wybierzemy inne ośrodki narciarskie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2020 10 godzin temu, surfing napisał: Niestety doczekaliśmy się wejść komercyjnych. Sprytna sezonówka Szczyrk + Fast Pass 2100 zwykła 900 zł ...ale ślicznie „stare” wraca- aż sie łezka w oku kręci......kiedyś byli górnicy teraz VIPy w osobnych kolejkach....podział na sorty to plagiat😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 19 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2020 (edytowane) W dniu 21.05.2020 o 23:40, Annaa napisał: tak ku pamięci @Góral spod Skrzycznego Czy Góral odszedł na wieczne nartowanie....... ? Edytowane 19 Wrzesień 2020 przez Jusik2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2020 15 godzin temu, Lexi napisał: ...ale ślicznie „stare” wraca- aż sie łezka w oku kręci......kiedyś byli górnicy teraz VIPy w osobnych kolejkach....podział na sorty to plagiat😁 Cześć Nie tylko górnicy. Sam miałem często takie karnety w erze pogórniczej j skwapliwie z tego korzystałem. Widzisz w tym coś złego? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2020 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Nie tylko górnicy. Sam miałem często takie karnety w erze pogórniczej j skwapliwie z tego korzystałem. Widzisz w tym coś złego? Pozdro ...diabła tam, mnie Szczyrk nigdy nie interesował - zabłądziłem tam pare razy dla towarzystwa....ale pamiętam te dwie kolejki, zupełnie analogicznie. Nie bede opowiadał historii bo znowu ktoś mnie odeśle do Rudego Kota 😉 jak ktoś ma okazje to korzysta jak ktoś może z inwestycji wydusić więcej to wydusi jak kogoś nie stać to stoi w ogonku ...a analogia pozostanie- jedni beda łypać spod oka Z zawiścia a inni z wyższościa ....dokładnie jak kiedyś...a z głośników Bayer Full (jeśli sa głośniki)...😀 Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi