Ziemowit Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 (edytowane) "Karty terminowe" 😘🤩🤪 ale "Aktualności" 😨😱🥶 i cennik szlak trafił. 😜 Edytowane 31 Styczeń 2020 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 1 godzinę temu, andy-w napisał: Byłeś także 08.04.2013 🙂 I ja 😊, a nie tak dawno zastanawiałem się, kiedy razem jeździliśmy. Nawet mam jeszcze wszystkie "zabawki" ze zdjęcia (oprócz butów) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 3 minutes ago, hupon said: I ja 😊, a nie tak dawno zastanawiałem się, kiedy razem jeździliśmy. Nawet mam jeszcze wszystkie "zabawki" ze zdjęcia (oprócz butów) Jest okazja jutro się spotkać 8.30 na Julianach 🙂, ma być okno pogodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 (edytowane) 6 minut temu, hupon napisał: "zabawki" ze zdjęcia (oprócz butów) Narty te same. Buty, kijki, kurtka nowsze. Ciało starsze, ,, zajechane na maksa". Przyjrzałem się jeszcze raz ,, galoty tyż nowsze''. Edytowane 31 Styczeń 2020 przez janek57 poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 2 minuty temu, andy-w napisał: Jest okazja jutro się spotkać 8.30 na Julianach 🙂, ma być okno pogodowe. Właśnie sprawdzam meteo, chyba będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 1 minutę temu, hupon napisał: chyba będę. Czekam na ochłodzenie . Ja tylko na COS ,ale przy bardziej zimowej pogodzie i zaczynam od 09:55. Dobrych szusów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 3 godziny temu, Mops napisał: @andy-wTo jest jeszcze stara Kaskada, tak? Masz więcej zdjęć ze starej Kaskady pod wyciągiem, z Ondraszka do dolnej stacji lub z wyciągiem Hondraski (Doliny I)? Jak masz to wstaw je proszę w temat o COSie Kiedyś to się myślało do kiedy będzie czynna Golgota, teraz się myśli czy wogóle będzie czynna... Pamiętam w latach 80 tych las na zakręcie za ścianką był dużo gęstszy i solidny. Sam zakręt dużo węższy a siatka zabezpieczająca zawieszona była na wysokość co najmniej 2 m gdyż wcześniej bywało hamowanie w lesie. Ściana bywała solidnie zamuldzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bemek Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Najbliższe okno pogodowe w Środę/Czwartek do tego czasu +6 'C pozamiatane pogoda w tym sezonie to tragedia panie i panowie 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi28 Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 1 godzinę temu, Bemek napisał: Najbliższe okno pogodowe w Środę/Czwartek do tego czasu +6 'C pozamiatane pogoda w tym sezonie to tragedia panie i panowie Tylko dziś jest tak ciepło, jutro już będzie chłodniej. Oczywiście dzisiaj też jest trochę halnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Ups... 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot06 Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 (edytowane) Jest szansa, że coś w przyszłym tygodniu spadnie z nieba... oby był to śnieg... Edytowane 1 Luty 2020 przez kemot06 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Byliśmy dziś i wiatr z temp. powodują ogromne zniszczenia w pokrywie bardzo dużo przetopów i minerały na każdym kroku. Z biegiem czasu nie było dużo os ale i tak szybka degradacja tras i już od 11 robiły się muldy a w newralgicznych miejscach na ściance trasa 1,zakręt 2 i ścianki na 7 kamienie i ziemia w pełni wychodziła plus wyżłobione w śniegu "rynny" gdzie można było fiknąć jeśli się za szybko jechało. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Wczoraj wieczorem na Hali Skrzyczeńskiej odbyło się uroczyste otwarcie Restauracji Kuflonka. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Kuflonka kuflonkom a dziś było tak 3 godzinki z rana pośmigane,bez kolejek 8 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Wygląda jak na koniec sezonu...🙊 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Pytanie tylko czy tak powinien wyglądać "Najlepszy Polski" ośrodek narciarski 01.02, to jest w szczycie sezonu, w środku ferii. A dodam jeszcze, że to co najgorsze (deszcz, silny wiatr i wysoka temperatura) ma dopiero nadejść w ciągu najbliższych kilku godzin i potrwać do najbliższej środy. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 10 minut temu, przemo_narciarz napisał: Wygląda jak na koniec sezonu...🙊 Niezła lipa, tej Zimy to ja wybieram rower, przynajmniej sprzęt mi się nie zniszczy z powodu kamorów na trasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruchauho Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Przykro się na to patrzy. Wygląda jakby w poprzednim sezonie napadało śniegu na 2 lata. Ciekawe co zrobią jak do połowy lutego to wszystko im spłynie. Będą walczyć czy koniec sezonu? 3 minuty temu, Sariensis napisał: ja wybieram rower, Ja wybieram narty, ale nie w PL Rowerek jest przez pozostałą część roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 (edytowane) Wszedzie poznam tych 2 Panów z prawej :))))))) Cytat Edytowane 1 Luty 2020 przez christof 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Godzinę temu, christof napisał: Wszędzie poznam tych 2 Panów z prawej :))))))) co sie dzieje z Johnym narciarzem.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bemek Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Z pogodą nikt nie wygra nawet jak będzie inwestował miliony euro. Obstawiam że na 90% już po sezonie do końca Lutego w ciagu dnia od 0 do 6+ średnia z nocy -3 tyle że te kilka ciepłych dni wytopi większość śniegu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 26 minut temu, Bemek napisał: Z pogodą nikt nie wygra nawet jak będzie inwestował miliony euro. Obstawiam że na 90% już po sezonie do końca Lutego w ciagu dnia od 0 do 6+ średnia z nocy -3 tyle że te kilka ciepłych dni wytopi większość śniegu . Ja mam wrażenie, że zaczęli śnieżyć w newralgicznych miejscach dopiero wówczas, gdy prognozy pogody pokazały, iż może być niedobrze. Wyszło, jak słabą warstwę śniegu przygotowali. Z drugiej strony ta zima... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 W dniu 31.01.2020 o 18:01, andy-w napisał: cennik 2013/2014 😍 Wiedzieliśmy, że ceny po modernizacji mogą wzrosnąć, ale żeby 145 zł za 1 dzień??? Rozumiem, że "Polska rośnie w siłę, a ludziom się żyje dostatniej, ale przyznam, że jakbym nie miał sezonówki, pojechałbym gdzie indziej! Dla mnie to drogo, za drogo. Już nie mówiąc o warunkach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 3 godziny temu, JC napisał: Wczoraj wieczorem na Hali Skrzyczeńskiej odbyło się uroczyste otwarcie Restauracji Kuflonka. W obliczu tak fatalnego zarządzania ośrodkiem trzeba przyznać że mają tupet .... 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Narzekaj,narzekaj... Ciekawe czy tam chociaż raz byłeś? Patrz w alpejskich ośrodkach to dopiero mają Kulfonki...😁 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi