fredek321 Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Jakaś nadzieja jest http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 2 godziny temu, pawelb91 napisał: Zadziwiające jest to jak inny świat panuje w tym sezonie np. w Krynicy-Zdrój. W sumie codzienny nocny mróz pozwalający nawet dośnieżać, prawie codzienny lekki mróz w dzień (!). Trochę naturalnego śniegu, bez przetarć, stoki twarde ale nie zlodzone. No i nie ma dużych tłumów. Byłem wczoraj i było świetnie. Będę od 27 stycznia. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 58 minut temu, WojtekM napisał: Będę od 27 stycznia. Zobaczymy Jeśli nie będzie jakiejś pogodowej katastrofy to gorzej niż teraz nie będzie Od soboty 18.01 Jaworzyna uruchamia trasę 2A, czwórka też na ukończeniu. Wczorajsze Słotwiny godzina 9 Kończę offtopic w temacie o Szczyrku. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacuza1 Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Jeszcze 10 zł podniosą ten beznadziejny system karnetów, a na pewno nie będzie tłumów w SMR. Już teraz widać pustki, to nie jest system rezerwacji lotów samolotem, tylko narciarski. Nic nie mają ze sobą wspólnego. Przy takich cenach opłacają się już Alpy, gdzie śniegu pod dostatkiem. Wiem, że trzeba inwestycję odzyskać, ale w kilka lat?!!!! Zawsze chwaliłem SMR, ale od tego roku będzie... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Jasna na niedzielę 29 euro od łebka, 40 km tras otwartych i fajny mrozik, brak wiatru gwarantowany. Jedynie opady śniegu. Łyknąłem, mam nadzieję że to żaden haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 1 hour ago, lika said: Jasna na niedzielę 29 euro od łebka, 40 km tras otwartych i fajny mrozik, brak wiatru gwarantowany. Jedynie opady śniegu. Łyknąłem, mam nadzieję że to żaden haczyk. Jestem tu od ostatniej niedzieli, poniedziałek jeszcze było super ale z dnia na dzień widać, że brakuje nowego śniegu. Aktualnie to o 11-12 już sporo lodu i muldy, ostatnio ze względu na lód zamykali 1b/1c/11a, więc ciekawe jak to będzie po sobocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 Aktualnie coś chyba robią z kamerą przy gondoli, bo taki oto obraz pokazuje. https://www.szczyrkowski.pl/resort/kamery/szczyrk-gondola-591-m-npm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 sporo kamieni wyszlo 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 Cześć Czyżby w ten sposób definiowali charakter narciarstwa w SMR w najbliższych dniach? Ja też nie przepadam za Lechem ale Colę Zero piję z przyjemnością. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 8 minut temu, Mitek napisał: Cześć Czyżby w ten sposób definiowali charakter narciarstwa w SMR w najbliższych dniach? Ja też nie przepadam za Lechem ale Colę Zero piję z przyjemnością. Pozdrowienia Być może bardzo rzetelnie chcą poinformować o warunkach na trasach, by ktoś im później nie zarzucił, że są kamienie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 (edytowane) 8 minut temu, moruniek napisał: Być może bardzo rzetelnie chcą poinformować o warunkach na trasach, by ktoś im później nie zarzucił, że są kamienie. Kluczem do sukcesu jest odpowiedni montaż kamery tak aby nie spadła, ale mogła się obrócić na skutek nieoczekiwanego porywu wiatru. Edytowane 17 Styczeń 2020 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cody3223 Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 Warunki dzisiaj na COS i SON - pogoda piękna, ale sam lód! Śniegu jak na lekarstwo i jazda to zabawa na lodzie. Gdy robi się kolejka do kanapy na jaworzynie to do orczyka na dolinach nikt nawet nie zagląda - pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 Od jutra czynna czerwona 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 W nocy mróz, więc rano betonowo i bardzo szybko. Chyba dośnieżyli bo większość przetarć zniknęła, a w zbiorniku chyba mniej wody. Lodu nigdzie nie było (tyczy tylko SMR,na COS dziś nie byliśmy). Piękne słońce i świetne nartowanie. Ludzi nieco więcej. Kolejki max. 5 min. Wczoraj Dziś Poranny sztruks Dzisiejsze warunki śniegowe określiłbym na 3+, a przygotowanie stoków na 5- I owiany złą sławą Fast Pass. Zajmuje jedną bramkę. Nie spotkaliśmy korzystającego. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 14 godzin temu, arturzx napisał: Jestem tu od ostatniej niedzieli, poniedziałek jeszcze było super ale z dnia na dzień widać, że brakuje nowego śniegu. Aktualnie to o 11-12 już sporo lodu i muldy, ostatnio ze względu na lód zamykali 1b/1c/11a, więc ciekawe jak to będzie po sobocie. W niedzielę świeże opady. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 26 minut temu, lika napisał: W niedzielę świeże opady. Nawet w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 @fredek321 da się tam już zjechać i nie rozwalić nart ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 1 minutę temu, pasazer85 napisał: @fredek321 da się tam już zjechać i nie rozwalić nart ? Jeździmy 6 dni cały czas na tych samych nartach 2 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 (edytowane) 4 godziny temu, fredek321 napisał: Nawet w sobotę. Flexi cena 10EUR w górę w niecałą dobę. Chodzi o niedzielę. Edytowane 17 Styczeń 2020 przez lika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 7 minut temu, lika napisał: Flexi cena 10EUR w górę w niecałą dobę. Chodzi o niedzielę. To temat o SON. Śnieg wg. prognoz od soboty. W dolinach deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 (edytowane) Sobota, godzina 11, środek śląskich ferii. To mi pasuje. Edytowane 18 Styczeń 2020 przez andy-w 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 (edytowane) Myślałem, że to flexi ceny wystraszyły ludzi Edytowane 18 Styczeń 2020 przez andy-w 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 46 minut temu, andy-w napisał: Sobota, godzina 11, środek śląskich ferii. To mi pasuje. Moi rodzinni narciarze (4 osoby) dzisiaj tam są na pierwszym feryjnym wyjeździe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 15 godzin temu, fredek321 napisał: W dolinach deszcz Raczej mokry śnieg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 (edytowane) A może to jest prawdziwy powód ucieczki narciarzy Edytowane 18 Styczeń 2020 przez andy-w 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi