moruniek Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 Dzisiaj, króciutko - sytuacja wróciła do normy. Ograniczenie na żółtej kanapie do 4 osób i mamy kolejki. Na Pośrednim, nadal fajnie, im dalej od trasy tym lepiej. Na trasach trochę zaczyna wyłazić trawy, drobnego kamienia i lekkie przecierki. Mocno wiało. Fajny kolejny dzień na nartach i miłe spotkanie ze znajomymi. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 4 godziny temu, Mops napisał: Co to była za trasa "Leśna"? Była taka trasa biegnąca obok dzisiejszej trójki wtedy niebieskiej a z boku biegła zielona. Dziś został z niej tylko kawałek szóstki. Ale to stare czasy, lata osiemdziesiąte. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 Dziś po nartach, sił jeszcze trochę zostało, więc jeszcze wyciągnąłem rodzinkę na spacer. Warto było. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 "No i w ..... . I wylądowali" . To mogę teraz napisać o sobie po wizycie u ortopedy . Najbliższe 2,3 tygodnie to oglądanie nart z kanapy. Stary , nieleczony 2 letni uraz daje o sobie znać. Teraz jedyny sport to wizyta u rehabilitanta . Ale nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło: naprawię przynajmniej ślizgi w nartach po 5 dniach nartowania 🙂 . Tak, zaliczyłem już (dopiero) 5 dni w SMR . W sumie udane . I mam nadzieję że przez te 2 tygodnie coś białego spadnie z nieba i warunki ( i tak w sumie niezłe ...) znacznie się poprawią . 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 13 minut temu, Stary bywalec napisał: "No i w ..... . I wylądowali" . To mogę teraz napisać o sobie po wizycie u ortopedy . Najbliższe 2,3 tygodnie to oglądanie nart z kanapy. Stary , nieleczony 2 letni uraz daje o sobie znać. Teraz jedyny sport to wizyta u rehabilitanta . Ale nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło: naprawię przynajmniej ślizgi w nartach po 5 dniach nartowania 🙂 . Tak, zaliczyłem już (dopiero) 5 dni w SMR . W sumie udane . I mam nadzieję że przez te 2 tygodnie coś białego spadnie z nieba i warunki ( i tak w sumie niezłe ...) znacznie się poprawią . 🙂 Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 35 minut temu, Stary bywalec napisał: "No i w ..... . I wylądowali" . To mogę teraz napisać o sobie po wizycie u ortopedy . Najbliższe 2,3 tygodnie to oglądanie nart z kanapy. Stary , nieleczony 2 letni uraz daje o sobie znać. Teraz jedyny sport to wizyta u rehabilitanta . Ale nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło: naprawię przynajmniej ślizgi w nartach po 5 dniach nartowania 🙂 . Tak, zaliczyłem już (dopiero) 5 dni w SMR . W sumie udane . I mam nadzieję że przez te 2 tygodnie coś białego spadnie z nieba i warunki ( i tak w sumie niezłe ...) znacznie się poprawią . 🙂 Nie przejmuj się dwoma tygodniami. Ja czekam trzy lata na serduszko, na razie dostałem takie cudo: Co steruje sztuczną lewą komorą i czekam jeszcze kilka tygodni aby wybrać się jako Iron Man czy inny robocop z tymi komputerami pod kurtką na stoki Szczyrkowskiego. Jakoś te sezonówki trzeba wyśmigać. 😎👍💪⛷️ 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 5 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Nie przejmuj się dwoma tygodniami. Ja czekam trzy lata na serduszko, na razie dostałem takie cudo: Co steruje sztuczną lewą komorą i czekam jeszcze kilka tygodni aby wybrać się jako Iron Man czy inny robocop z tymi komputerami pod kurtką na stoki Szczyrkowskiego. Jakoś te sezonówki trzeba wyśmigać. 😎👍💪⛷️ Dasz radę, twardy jesteś. Zdrówka. Uważaj na siebie na stoku. Uprzedź wcześniej, będziemy robić za Twoją obstawę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 @Góral spod Skrzycznego SMR dla takiego narciarza jak Ty, powinien dać kilka tras na wyłączność, nie mówiąc już o wejściu VIP na kanapy. Zdrówka! 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 11 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Nie przejmuj się dwoma tygodniami. Ja czekam trzy lata na serduszko, na razie dostałem takie cudo: Co steruje sztuczną lewą komorą i czekam jeszcze kilka tygodni aby wybrać się jako Iron Man czy inny robocop z tymi komputerami pod kurtką na stoki Szczyrkowskiego. Jakoś te sezonówki trzeba wyśmigać. 😎👍💪⛷️ Spoko, jesteś wielki duchem więc dasz radę. Daj znać za te tygodnie to wspólnie z innymi stworzymy Ci "obstawę" na stoku . 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 WAŻNE INFORMACJE DLA POSIADACZY SPRYTNEJ SEZONÓWKI ! Zależy nam na zadowoleniu i satysfakcji naszych klientów. Dlatego informujemy, że Twoja Sezonówka obowiązuje bez limitów, ale jeśli chcesz korzystać ze stoków w Szczyrku również w ten weekend (4.-5.1.) konieczne jest aktywowanie bezpłatnych kuponów, które znajdziesz po zalogowaniu się do swojego konta Gopass. Dzięki temu nie stracisz ani jednego dnia na stoku. Przepraszamy za utrudnienia techniczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 5 minut temu, Stary bywalec napisał: WAŻNE INFORMACJE DLA POSIADACZY SPRYTNEJ SEZONÓWKI ! Zależy nam na zadowoleniu i satysfakcji naszych klientów. Dlatego informujemy, że Twoja Sezonówka obowiązuje bez limitów, ale jeśli chcesz korzystać ze stoków w Szczyrku również w ten weekend (4.-5.1.) konieczne jest aktywowanie bezpłatnych kuponów, które znajdziesz po zalogowaniu się do swojego konta Gopass. Dzięki temu nie stracisz ani jednego dnia na stoku. Przepraszamy za utrudnienia techniczne. Skąd to info ? Nie widzę u siebie takiego kuponu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mietek Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 A czym się różni sezonowka słowacka? W środę jak byłem w szczyrku każdy miał problem z sezonówką słowacką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2020 Na Słowacji te dni są wyłączone z sezonowki. Automatem wylaczyly się w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 Dzisiaj nikt nie śmigał ? Byłem przed godziną służbowo na Solisku, pada śnieg a po 7 jeździ ratrak 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 37 minut temu, pasazer85 napisał: Dzisiaj nikt nie śmigał ? Byłem przed godziną służbowo na Solisku, pada śnieg a po 7 jeździ ratrak 😁 Śmigał, ale na rowerze , jakiś ten sezon narciarski w Polsce bardzo rowerowy się zrobił, nadrobię od poniedziałku w Alpach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 Ja śmigałem na kanapie w domu.......... 😀 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 1 godzinę temu, pasazer85 napisał: Dzisiaj nikt nie śmigał ? Byłem przed godziną służbowo na Solisku, pada śnieg a po 7 jeździ ratrak 😁 Ja byłem od 7 do 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 Trochę dmucha...https://www.szczyrkowski.pl/resort/kamery/hala-skrzyczenska-1000-m-npm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 Wiadomo co się dzieje z kanapą Solisko-Hala Skrzyczeńska? Na fb ośrodka w jednym z miliona komentarzy osób złych na ceny karnetów ktoś zapytał o ten wyciąg. Szczyrkowski odpisał że ta kanapa aktualnie funkcjonuje jako wyciąg 4 osobowy Kolejki widać na kamerach około 12 są baaaardzo duże a wyciąg jeździ po 4 os Wiem na kamerach, ale dopiero po 25 stycznia będę na stokach w Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 4 minuty temu, Mops napisał: Wiadomo co się dzieje z kanapą Solisko-Hala Skrzyczeńska? Na fb ośrodka w jednym z miliona komentarzy osób złych na ceny karnetów ktoś zapytał o ten wyciąg. Szczyrkowski odpisał że ta kanapa aktualnie funkcjonuje jako wyciąg 4 osobowy Kolejki widać na kamerach około 12 są baaaardzo duże a wyciąg jeździ po 4 os Wiem na kamerach, ale dopiero po 25 stycznia będę na stokach w Szczyrku Zadałem takie pytanie: Dzień dobry. Czy ograniczenie przepustowości żółtej kanapy do 4 osób ma związek z funkcjonalnością Fast Pass? Czy można będzie kupić karnety upoważniające to korzystania z Fast Pass? Piotr K...... I uzyskałem taką odpowiedź: Szanowny Panie, Na te chwile nie ma możliwości zakupienia Fast Passu w naszym ośrodku. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Agnieszka Laszczak Szczyrk Mountain Resort 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 Ale coś mi nie pasuje. Fast Pass to tylko dla Gronie + Szkoła Narciarska. Czemu aż 2 bramki dla Fast Pass? Aż takiego zapotrzebowania to to chyba nie ma Zapewne na ferie wprowadzą bramkę dla uprzywilejowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 2 minuty temu, Mops napisał: Ale coś mi nie pasuje. Drążę temat. Czekam na kolejną odpowiedź 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 30 minut temu, fredek321 napisał: Zadałem takie pytanie: Dzień dobry. Czy ograniczenie przepustowości żółtej kanapy do 4 osób ma związek z funkcjonalnością Fast Pass? Czy można będzie kupić karnety upoważniające to korzystania z Fast Pass? Piotr K...... I uzyskałem taką odpowiedź: Szanowny Panie, Na te chwile nie ma możliwości zakupienia Fast Passu w naszym ośrodku. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Agnieszka Laszczak Szczyrk Mountain Resort Zabrzmiało jak "Odczepcie się, nie mam ochoty odpowiadać na pytania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 (edytowane) 4 godziny temu, fredek321 napisał: Zadałem takie pytanie: Dzień dobry. Czy ograniczenie przepustowości żółtej kanapy do 4 osób ma związek z funkcjonalnością Fast Pass? Czy można będzie kupić karnety upoważniające to korzystania z Fast Pass? Piotr K...... I uzyskałem taką odpowiedź: Szanowny Panie, Na te chwile nie ma możliwości zakupienia Fast Passu w naszym ośrodku. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Szczyrk Mountain Resort Swoich personaliow nie podajesz, więc to samo sugeruje zrobić z tą Panią, jest to kompletnie nie istotne kto odpisał. Edytowane 5 Styczeń 2020 przez przemo_narciarz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 3 godziny temu, przemo_narciarz napisał: Swoich personaliow nie podajesz, więc to samo sugeruje zrobić z tą Panią, jest to kompletnie nie istotne kto odpisał. Cześć No i już widzę Panią, kogokolwiek kto jest przy mailingu, jak się rozpisuje bo ktoś chce potwierdzić plotkę. Przecież to ich sprawa co robią. Mogliby wyłączyć i koniec i nikt nie ma nic do tego. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi