Gość Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 I co ważne bez kolejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 @shuger gdzie jesteś?! Można jeździć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 I do domku. Wyjeżdzone! Za 45zl bajka. Pozdrowienia dla kamerkowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 14 minut temu, Sapient napisał: Pozdrowienia dla kamerkowiczow. Za 12 dni przestanę być kamerkowiczem Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 Przecież wiadomo że to nie do Ciebie kierowane... Było fajnie ludzi mało bez kolejek. Po 11 juz trochę trasy rozjeżdźone ale bez tragedii. Tu i tam parę kamieni ale to epizody. Trochę wiało ale kolejki dziś dały radę. Ludzi ciągle przybywa czuć już Sylwester... Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruchauho Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 5 godzin temu, Sapient napisał: Karnety online na dziś wyprzedane, brak możliwości zakupu. Zobaczymy jak to wygląda na stoku... W tym komunikacie chodziło chyba o to, że zostały wyprzedane karnety na wieczór, na jazdę sylwestrową. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 59 minut temu, gruchauho napisał: W tym komunikacie chodziło chyba o to, że zostały wyprzedane karnety na wieczór, na jazdę sylwestrową. pozdro Koło 11 jeszcze sprzedawali, przynajmniej w okienku ale możesz mieć rację. Ja to wrzuciłem bardziej w formie żartu że będzie pełno ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadYarpen Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 14 godzin temu, gruchauho napisał: Na co możesz zmienić? Na inną miejscowość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruchauho Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 To zmień. Ischgl, Solden, Stubai, Livingo, Madonna di Campiglio, Arabba itd. cokolwiek wybierzesz, będzie lepsze pewniejsze i tańsze niż Szczyrk 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 (edytowane) No i jakby słuchać malkontentow człowiek by w domu siedział , byłem, pojezdzilem i zadowolony wróciłem. Kolejek na smr brak, co do przygotowywania wiele do życzenia. Dzięki czytaniu tych fejsbukow otwierają co popadnie nie patrząc na jakość, ciekawe kiedy pozbedą się kamieni pewnie w kwietniu... Mega fajny wyjazd, super sezonowka tylko szkoda że trzeci raz nie działa. w infocentrum 15min... Pozdro dla shugerów prosto ze Scyrku Edytowane 31 Grudzień 2019 przez przemo_narciarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadYarpen Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 12 minut temu, gruchauho napisał: To zmień. Ischgl, Solden, Stubai, Livingo, Madonna di Campiglio, Arabba itd. cokolwiek wybierzesz, będzie lepsze pewniejsze i tańsze niż Szczyrk No cóż, to może za rok. W tym zostaję w Polsce. Ale że za granicą i lepiej i taniej, to wiem:) Natomiast jak już mam płacić tyle w Szczyrku to chciałbym mieć do dyspozycji FIS, Golgotę i Bieńkulę, bo na innych sobie po prostu nie pojeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 15 godzin temu, MadYarpen napisał: Cześć, czy ktoś, kto był na miejscu widział jak wygląda sytuacja na Skrzycznem? A konkretnie, jakie są widoki na niedługie uruchomienie trasy FIS? Wybieram się do Szczyrku na kolejny tydzień, jednak jeżeli dostępne będą tylko niebieskie trasy na całodniowym skipassie to być może zmienimy plany. Więc dużo zależy od tego czy COS ruszy trochę intensywniej... Wczoraj dało się zjechać na sam dół do METY. Momentami trzeba uważać ale ogólnie nie jest źle. Problemem jest brak śniegu (odpowiedniej ilości) w śladzie orczyka a nie na trasie. Przed mostkiem trzeba było się wypiąć. To opinia mojego szwagra, ja sprawdzę osobiście dopiero w czwartek. Dziś puścili górę FIS-a, przejazd na Kaskadę i do Jaworzyny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 8 minut temu, moruniek napisał: Wczoraj dało się zjechać na sam dół do METY. Momentami trzeba uważać ale ogólnie nie jest źle. Problemem jest brak śniegu (odpowiedniej ilości) w śladzie orczyka a nie na trasie. Przed mostkiem trzeba było się wypiąć. To opinia mojego szwagra, ja sprawdzę osobiście dopiero w czwartek. Dziś puścili górę FIS-a, przejazd na Kaskadę i do Jaworzyny. Jeździliśmy na cos. Fis przygotowany równo i dobrze. Ale kolejka do wyciągu na cos 10-12min i najgorsze to bydło które wpycha się bezczelnie w kolejkę udając ze to nie oni... Cos powinien zrobic zdecydowanie siatki odgradzajace. Dzisiaj zdecydowanie smr. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadYarpen Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 Dzięki. Czyli jest nadzieja. Może nawet dopada co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 (edytowane) 2 godziny temu, przemo_narciarz napisał: najgorsze to bydło które wpycha się bezczelnie w kolejkę udając ze to nie oni... Kurczę, a jak się chodzi po górach to ludzie mówią sobie dzień dobry. A przecież trekking to mniej elitarny sport bo każdy może to robić - nie potrzeba na to ani kasy ani umiejętności. Edytowane 31 Grudzień 2019 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 3 hours ago, przemo_narciarz said: Mega fajny wyjazd, super sezonowka tylko szkoda że trzeci raz nie działa. w infocentrum 15min... Właśnie chcę teraz doładować "słowacką" sezonówkę kuponem za "0" PLN, aby działała jutro w SMR, ale data 01.01.2020 nie jest możliwa do wybrania (wyszarzona). Ciekawe czy jutro z rana będzie się dało, czy czeka mnie wizyta w infocentrum. ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 1.1.2020 nie jest wyłączony w Słowacji z normalnej sezonowki wiec nie musisz mieć kuponu na ten dzień na Szczyrk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 29 minut temu, christof napisał: 1.1.2020 nie jest wyłączony w Słowacji z normalnej sezonowki wiec nie musisz mieć kuponu na ten dzień na Szczyrk. Chris dobrze gada😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 To szczęśliwego Nowego Roku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 Do Siego 2020! Widać pełny już parking pod gondola, pojechałem na COS, jestem tu pierwszy ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 Taa, ja pół godz. w infocentrum postałem, słowacka sezonówka znowu nie działa... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 1 minutę temu, andy-w napisał: Taa, ja pół godz. w infocentrum postałem, słowacka sezonówka znowu nie działa... Ja tam wole polski COS bez kolejek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 Parking pełny po po imprezie sylwestrowej ludzie samochody pozostawali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 Nie przyjeżdżajcie, są straszne kolejki... 6 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 1 godzinę temu, shuger napisał: Czemu chcesz mnie obrazić? Nie,nie chce, ale bardzo mnie dziwi Twoje podejście, wieczne narzekanie. Zawsze źle,nawet jak warun dobry,kolejek brak to Ty wypatrzyłeś,że u jakiegoś gościa leci dym komina... Paranoja jakąś.Nartowało sie wspaniale o gdyby nie Ty to bym nawet nie wiedział,ze się tam coś kopci. Tymczasem koniec na dzisiaj 21 zjazdów zaliczone 😁 Na ostatniej focie kasy samoobsługowe w infocentrum. Można tam też założyć konto i odebrać imienia kartę gopass. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi