MAIKEL 1977 Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Czad🤭 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 36 minut temu, pasazer85 napisał: Gość z obsługi twierdził,że ze względów technicznych. Awaria? Ograniczenie przepustowości? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 4 minuty temu, fredek321 napisał: Awaria? Ograniczenie przepustowości? Obsługa robi wszystko, żeby kanapa działała sprawnie. Dzisiaj to jest maksymalna ilość osób ze względów technicznych. Pozdrawiamy! O tyle się można od nich dowiedzieć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Czyli awaria. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 6 minut temu, Fischer_Man napisał: Dziwi Cię to? 3 lata a te młoty ciągle mają jakiś problem. Ich antyprofesjonalizm bije na łeb. Ośrodek otwiera się o 8:30 a oni startują z kanapą o 10?! Potem jeszcze wpuszczają 4 osoby zamiast 6 osób. Może testują wkurwienie ludzi jak to będzie kiedy 2 bramki będą przeznaczone na ich Priority Super Platinum VIP Line? Chwalcie ich dalej to będzie jedna bramka dla marnych klientów a 5 bramek dla VIP. I też jestem za wyższymi cenami ale w prosty czytelny sposób tzn. Sezonówka w normalnej cenie rynkowej za 1200-1500 zł bez dziwnych dopłat i dzielenia ludzi na gorsze/lepsze sorty. Ośrodek zarobi a ten co jeździ po 15-20 dni w sezonie i tak kupi bo nadal się opłaci. Cześć Przepraszam, że zapytam ale ile Ty lat jeździsz na nartach? Pozdrowienia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 41 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: Czad🤭 Jak znasz system, to 2 minuty stania 🤣 Czego nie rozumiesz? 😎 3 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 11 minut temu, Mitek napisał: Cześć Przepraszam, że zapytam ale ile Ty lat jeździsz na nartach? Pozdrowienia Cześć Przepraszam że zapytam: Kiedy Ty ostatnio pisałeś na temat? Pozdrawiam 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 2 minuty temu, WojtekM napisał: Jak znasz system, to 2 minuty stania 🤣 Czego nie rozumiesz? 😎 Ja mam system na Skrzycznem ale na SMR nie. Napiszę ktoś na wiadomości prywatnej jak się ustawić żeby mało stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 11 minut temu, Fischer_Man napisał: 15 lat. Tak wiem za mało, za słabo i w ogóle wszystko gorzej niż Ty forumowy mistrzu. Ty i TMR jesteście najlepsi w każdej dziedzinie ludzkiej działalności, a my jesteśmy tylko forumowymi czy kamerkowymi narzekaczami. Cześć Grzecznie zapytałem z ciekawości. Nie oczekiwałem komentarzy. Tym bardziej tak niemiłych. Szkoda... Pozdrowienia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 2 minuty temu, Fischer_Man napisał: A tak na poważnie nie ma żadnej metody. To tylko bajki tych maniaków TMRu Oj są metody, przynajmniej na B4 i czasami na B5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Ale fajna zabawa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 22 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Grzecznie zapytałem z ciekawości. Nie oczekiwałem komentarzy. Tym bardziej tak niemiłych. Szkoda... Pozdrowienia A jaki był cel twojego pytania ? Głównie wszystko podważasz więc jestem bardzo ciekawy w jakim celu zadałeś to pytanie ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 32 minuty temu, WojtekM napisał: Jak znasz system, to 2 minuty stania 🤣 Czego nie rozumiesz? 😎 Ch....y system skoro i tak trza stać😁 Kminisz🤓 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Trzeba sezonówke kupować za rok bo 150zł za dzień jazdy (stania w kolejce) to mało zachęcająca oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 15 minut temu, shuger napisał: Ale fajna zabawa: To zdjęcie jednoznacznie dowodzi, że nie masz pojęcia o prowadzeniu ośrodków narciarskich. Szczyrk to maszynka do robienia pieniędzy. Jeśli ktoś ma ciut więcej pieniędzy i nie wiążą go ferie niech robi jak @marboru. Pozostali nie mają wielu alternatyw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 8 minut temu, lu5asz napisał: Trzeba sezonówke kupować za rok bo 150zł za dzień jazdy (stania w kolejce) to mało zachęcająca oferta. Dzięki za ten post! Przekonałeś mnie! Chyba że ktoś ma jeszcze na ten sezon na sprzedaż to biorę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 5 minut temu, fredek321 napisał: To zdjęcie jednoznacznie dowodzi, że nie masz pojęcia o prowadzeniu ośrodków narciarskich. Szczyrk to maszynka do robienia pieniędzy. Jeśli ktoś ma ciut więcej pieniędzy i nie wiążą go ferie niech robi jak @marboru. Pozostali nie mają wielu alternatyw. Ależ Fredek: skoro jesteś na tym forum to zapewniam Cię że znajdziesz wiele alternatyw. W razie potrzeby napisz na priv - chętnie doradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 4 minuty temu, shuger napisał: chętnie doradzę. Ignorancja bijąca z Twoich postów czyni Cię ostatnią osobą, którą prosiłbym o radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 2 minuty temu, fredek321 napisał: Ignorancja bijąca z Twoich postów czyni Cię ostatnią osobą, którą prosiłbym o radę. Rozumiem. Ale propozycja z mojej strony jest aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 W dniu 27.12.2019 o 20:53, aurigae napisał: Uwaga posiadacze sezonówek tzw "Slowackich". W dniach, w których sezonówka nie działa na Słowacji czyli od dziś do końca tego roku oraz 4-5 styczeń chcąc jeździć w Szczyrku bez konieczności wizyty w Infocentrum, należy na dany dzień aktywować darmowy kupon. Kupony są dostępne na Gopasie. SSP 2019/20 – 1D skipas za 0 PL ważne do 06.01.2020 Nie wiem jak u Was ,mnie te kupony znikły z konta. Czy to oznacza że sezonówka "słowacka" działa w Szczyrku normalnie ,czyli bez konieczności doładowania jej tymi kuponami za 0zł? Dziękuję za info. PS. W infocentrum nic o tym nie wiedzą i są lekko zajęci..... hordą "frustratów" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Dziś mój (nasz) pierwszy dzień w sezonie. Sezonówki (wszystkie 4 przeszły bez problemów) - miałem aktywowane kody (mamy wersję ze Słowacją i Czechami). Na górze mają dużo śniegu. Cały czas chodzą lance (choć nie wszystkie), przy gondoli na dole, dośnieżają raczej parking. Na Pośrednim, co druga lanca włączona, armatki stoją spokojnie. Śniegu naturalnego 30-40 cm (piszę o Pośrednim). Na samej przełęczy ruch jak w dużym mieście w godzinach szczytu (spowodowane dojazdem do 2 ośrodków na przełęczy, gdzie uciekają osoby tak z Wisły - brak czynnych Klepek i Cieńkowa, jak i Szczyrku - tu brak karnetów godzinnych w SMR). Pierwsze wrażenia, trasy przygotowane bardzo dobrze. Zbójnicka Kopa - o dziwo bez kolejek, na MS też znośnie. Trasa nr 4 też dobrze przygotowana. 3 do gondoli można spokojnie zjechać i wrócić gondola na górę (to najszybszą obecnie wariant w ośrodku). Teraz łyżka dziegciu - co za debil wymyślił ograniczenia na żółtej kanapie. Wg. moich informacji to test systemu VIP Line. Z, w miarę luźnego ośrodka (jak na ten okres), mamy kolejkę od 20 do 40 minut stania, a na każdej kanapie 4 osoby. Tak, to ma niestety docelowo wyglądać w organizacji pracy - do tego dążą. Piszę z całą świadomością, bo może ktoś rozsądny to przeczyta i się z tego pomysłu wycofa - to nie Chopok, tu nie ma tylu wyciągów co tam. I wspomniana kolejka. W mojej ocenie, spokojnie są gotowi by uruchomić 3 i coś na Pośrednim. Mam nadzieję, że nastąpi to na dniach. Jutro sprawdzę 1 i być może 5. 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 5 minut temu, moruniek napisał: W mojej ocenie, spokojnie są gotowi by uruchomić 3 i coś na Pośrednim. Mam nadzieję, że nastąpi to na dniach. Jutro sprawdzę 1 i być może 5. Wg. FB jutro rusza 8+10 i 3. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 1 minutę temu, fredek321 napisał: Wg. FB jutro rusza 8+10 i 3. To jutro objeżdżę Pośredni. Spokojnie da radę zjechać 9, 9a i górę 10. - śniegu wystarczająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Teraz, moruniek napisał: To jutro objeżdżę Pośredni. Spokojnie da radę zjechać 9, 9a i górę 10. - śniegu wystarczająco. Tam są łąki, więc nawet przy lekkich przetarciach nie ryzykuje się sprzętu. Rok temu na 9a sztruks był do 13-14. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 14 minut temu, moruniek napisał: VIP Line Mam nadzieję że to nie w tym sezonie jeszcze bo kolejki będą straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi