Gość Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 (edytowane) 58 minut temu, swiezak napisał: Komuś udało się wyjaśnić w infocentrum o co chodzi z niedziałającymi sezonówkami? Cokolwiek jeszcze w TMR działa normalnie? Edytowane 27 Grudzień 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 1 godzinę temu, marek_kapica napisał: Nie mam zbyt dużo zdjęć, ale też nie mam powodu by kłamać że ludzi nie było. Jak najdzie mnie ochota na bieganie po boisku, to blizej mam na orlika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 7 minut temu, Sariensis napisał: Cokolwiek jeszcze w TMR działa normalnie? Tak Sezonówki na Austrię hulają od strzału 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 5 minut temu, marcinn napisał: Tak Sezonówki na Austrię hulają od strzału 😁 Moja nie zadziałała od strzału, trzeba było biegać na do obsługi na pośredniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 1 minutę temu, Sariensis napisał: Moja nie zadziałała od strzału, trzeba było biegać na do obsługi na pośredniej . Chyba wiem dlaczego Klikałeś na kompie wszystko sam przy zamawianiu sezonówki Ja poszłam inną drogą wiedząc że nie zawsze wszystko działa od strzała w TMR Ja sobie zadzwoniłem na infolinię i wszystko mi pan prowadził przez telefon i na bieżąco korygował Wszystkie sezonówki rodzinne zadziałały,choć zobaczymy jak będzie w Szczyrku, oczywiście jak znajdę trochę czasu żeby zajechać 😀 Ot cała tajemnica 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 10 minut temu, marcinn napisał: Chyba wiem dlaczego Klikałeś na kompie wszystko sam przy zamawianiu sezonówki Ja poszłam inną drogą wiedząc że nie zawsze wszystko działa od strzała w TMR Ja sobie zadzwoniłem na infolinię i wszystko mi pan prowadził przez telefon i na bieżąco korygował Wszystkie sezonówki rodzinne zadziałały,choć zobaczymy jak będzie w Szczyrku, oczywiście jak znajdę trochę czasu żeby zajechać 😀 Ot cała tajemnica 😉 Pan z obsługi stwierdził tylko, ze musi być double checked , na dole działało a do gondoli już nie wpuszczało, zanim odblokowali wagon już wjechał na górę i po dziewiczym sztruksie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 24 minuty temu, Fischer_Man napisał: Sezonówka w Szpindlu też nie działała. Infocentrum pomogło. W Szpindlu nie działały mi też karty GoPass z kupionymi skipassami przez internet. Wydawanie nowych kart w infocentrum, męcząco to jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Wygląda na to że tylko mnie hula wszystko, Przynajmniej na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Dla mnie to już niestety nie jest ten sam Szczyrk co kilka lat temu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 6 minut temu, christofer30 napisał: Dla mnie to już niestety nie jest ten sam Szczyrk co kilka lat temu Nie da się ukryć Jedni się cieszą inni narzekają... czyli de facto bez zmian,jak 10 lat temu, tylko strony się zmieniły 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 23 minuty temu, pasazer85 napisał: Nie da się ukryć Jedni się cieszą inni narzekają... czyli de facto bez zmian,jak 10 lat temu, tylko strony się zmieniły Coś w tym jest. Przyjechali ludzie, którzy Szczyrku unikali, za to powoli wyjeżdżają miłośnicy wersji GAT-owskiej, dziadowskiej, ale bardziej dzikiej, mniej komercyjnej. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aurigae Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 (edytowane) Uwaga posiadacze sezonówek tzw "Slowackich". W dniach, w których sezonówka nie działa na Słowacji czyli od dziś do końca tego roku oraz 4-5 styczeń chcąc jeździć w Szczyrku bez konieczności wizyty w Infocentrum, należy na dany dzień aktywować darmowy kupon. Kupony są dostępne na Gopasie. SSP 2019/20 – 1D skipas za 0 PL ważne do 06.01.2020 Edytowane 27 Grudzień 2019 przez aurigae 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 18 minut temu, Narciarz ze Śląska napisał: Coś w tym jest. Przyjechali ludzie, którzy Szczyrku unikali, za to powoli wyjeżdżają miłośnicy wersji GAT-owskiej, dziadowskiej, ale bardziej dzikiej, mniej komercyjnej. Przyznaje jestem dziki ale myślę że w każdym jest jakaś cząstka dzikości a przez to wolności której mi w Szczyrku brakuje od kilku lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 4 godziny temu, marek_kapica napisał: Nie mam zbyt dużo zdjęć, ale też nie mam powodu by kłamać że ludzi nie było. Spokojnie - Ci, których tam nie było i tak wiedzą najlepiej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekDG Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 25 minut temu, Narciarz ze Śląska napisał: Coś w tym jest. Przyjechali ludzie, którzy Szczyrku unikali, za to powoli wyjeżdżają miłośnicy wersji GAT-owskiej, dziadowskiej, ale bardziej dzikiej, mniej komercyjnej Wg mnie komercja zniszczla szczyrk, wiadomo tego uniknąć sie nie dało bo bez inwestycji sam by upadł, ale ja lubiałem klimat SONu a teraz w SMR pełno rewi mody i psełdo narciarzy, bo przecież modnie jest jeździć na nartach:) 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 3 minuty temu, christofer30 napisał: Przyznaje jestem dziki ale myślę że w każdym jest jakaś cząstka dzikości a przez to wolności której mi w Szczyrku brakuje od kilku lat Jedź na Pilsko i najlepiej weź skitoury... piękna góra, super trasy, nowości nie zaznasz, a skitoury na pewno gwarantują Ci fajne obcowanie z przyrodą i naturą. Bez cienia sarkazmu polecam... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 22 minuty temu, aurigae napisał: Uwaga posiadacze sezonówek tzw "Slowackich". W dniach, w których sezonówka nie działa na Słowacji czyli od dziś do końca tego roku oraz 4-5 styczeń chcąc jeździć w Szczyrku bez konieczności wizyty w Infocentrum, należy na dany dzień aktywować darmowy kupon. Kupony są dostępne na Gopasie. SSP 2019/20 – 1D skipas za 0 PL ważne do 06.01.2020 Gdzie to znalazłeś ? Nie mam takich kuponów ani na Gopass.pl ani na Gopass.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 10 minut temu, Cosworth240 napisał: Jedź na Pilsko i najlepiej weź skitoury... piękna góra, super trasy, nowości nie zaznasz, a skitoury na pewno gwarantują Ci fajne obcowanie z przyrodą i naturą. Bez cienia sarkazmu polecam... Dzięki wiem w Korbielowie najeździłem się bardzo dużo na nartach w tym sezonie też jak będzie czas to chciałbym się przejechać na Pilsko 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefi Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 11 godzin temu, moruniek napisał: Gdzie to znalazłeś ? Nie mam takich kuponów ani na Gopass.pl ani na Gopass.sk Na gopass.pl w sekcji kupony: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 W dniu 26.12.2019 o 10:16, toppaner napisał: Mam sezonówkę na cały TMR. Na swoim koncie znalazłem 5 darmowych kuponów do wykorzystania w SMR do 06.01.ale tylko na właściciela sezonówki. Czy ktoś się orientuje co to za bajzelek ? Dziękuję za informacje . Mamy rozwiązanie, te pozaregulaminowe pomysły TMR zaczynają mnie irytować i są po prostu żałosne, mam nadzieję że wieść się po Polsce rozniesie i chciwość TMR zostanie ukarana. Dodatkowo wprowadzenie wejść dla vip zmniejsza radykalnie przepustowość krzesełek i jest zmianą umowy w czasie jej trwania więc można oddać sezonówkę i żądać zwrotu pełnej kwoty. 2 godziny temu, aurigae napisał: Uwaga posiadacze sezonówek tzw "Slowackich". W dniach, w których sezonówka nie działa na Słowacji czyli od dziś do końca tego roku oraz 4-5 styczeń chcąc jeździć w Szczyrku bez konieczności wizyty w Infocentrum, należy na dany dzień aktywować darmowy kupon. Kupony są dostępne na Gopasie. SSP 2019/20 – 1D skipas za 0 PL ważne do 06.01.2020 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 a to wieczorne susowanie to co to za kupon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 2 minuty temu, christof napisał: a to wieczorne susowanie to co to za kupon? To dopłata do jazdy wieczornej w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 juz zrobilem doplate dawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 10 minut temu, surfing napisał: Mamy rozwiązanie, te pozaregulaminowe pomysły TMR zaczynają mnie irytować i są po prostu żałosne, mam nadzieję że wieść się po Polsce rozniesie i chciwość TMR zostanie ukarana. Dodatkowo wprowadzenie wejść dla vip zmniejsza radykalnie przepustowość krzesełek i jest zmianą umowy w czasie jej trwania więc można oddać sezonówkę i żądać zwrotu pełnej kwoty. Też mam niestety podobne przemyślenia. Na COS i BSA też będą je wprowadzać ? Jakoś sobie tego nie wyobrażam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 2 minuty temu, christof napisał: juz zrobilem doplate dawno... Tylko, że teraz prawdopodobnie musisz aktywować darmowy kupon (na każdy dzień z osobna), by ona obowiązywała w te dni, co nie obowiązuje sezonówka na Słowacji. Choć najpierw, trasa musiałby zostać przygotowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi