moruniek Napisano 26 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2019 33 minuty temu, szplukasz napisał: Na Chopoku też ciekawie Dziś rano znajomi przesłali mi takie zdjęcie (też ciekawie jak na te pieniądze). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 26 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2019 Ale nie przeczę, oszaleli. Przy takich cenach nie będzie już żadnych wątpliwości, że ... jak już, to warto jednak ... w Alpy. A dla Słowaków (już nie mówię mieszkańców Preßburga - aktualnie zwanego Bratysławą) to już bardzo oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 26 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2019 Jak zwykle te wasze dramaty😂 Przecież tylko tmr wie ile skipasów sprzedali, skoro stwierdzili że za dużo robią cenę 160 desperaci kupią, a inni pojadą gdzue indziej. W kolejkach ludzi mniej, na trasach też same plusy, proponuje 200 na okrągło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 26 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2019 (edytowane) Hmmmm... Chopok ma wyraźnie wyższe ceny karnetów niż nawet te duże alpejskie ośrodki. Ötztal Super Skipass czy Zillertaler Super Skipass są tańsze niezależnie czy 1 dzień czy kilka dni. Ceny chyba mają jak łączone opcje na cały tyrol. Edytowane 26 Grudzień 2019 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 26 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2019 Mnie ciekawi czy na tej pazerności wygrają ,czy się przejadą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 26 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2019 (edytowane) 12 minut temu, toppaner napisał: Mnie ciekawi czy na tej pazerności wygrają ,czy się przejadą? Oni zawsze wygrywają i do tego śnieg im nie jest potrzebny🦍jak widać😁 Edytowane 26 Grudzień 2019 przez MAIKEL 1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 26 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2019 20 minut temu, toppaner napisał: Mnie ciekawi czy na tej pazerności wygrają ,czy się przejadą? Trzeba czekać na kolejne sprawozdanie finansowe. Publikują je regularnie na stronie TMR.SK. Ceny wariackie, a kolejki jak za cytrusami za komuny. Wydaje sie wiec, ze chętnych nie brakuje, nawet jeżeli znakomita większość - a nie mam pewności, ze tak jest - to posiadacze sezonowek, bo Ci tez musieli te 19 eur za dzień dopłacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 26 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2019 5 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: Oni zawsze wygrywają i do tego śnieg im nie jest potrzebny🦍jak widać😁 Hm. Czas pokaże. Lecz prawdy raczej się nie dowiemy. Mały quiz ,tak na sportowo. Koszt sezonówki 20/21? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bemek Napisano 26 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2019 5 minutes ago, toppaner said: Hm. Czas pokaże. Lecz prawdy raczej się nie dowiemy. Mały quiz ,tak na sportowo. Koszt sezonówki 20/21? Spokojnie +55% do poprzedniej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 9 godzin temu, Bemek napisał: Spokojnie +55% do poprzedniej ceny Mnie najbardziej interesuje Austria,może jeszcze coś TMR dokupi,życzę im tego 😛 Jak dopłata za Austrię będzie też 50 procent ceny z tego roku biorę rodzinne skipasy w ciemno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Kanapa na Kopę piątkowego poranka chyba nie chodzi sądząc po pielgrzymce w stronę talerzyka na Małe Skrzyczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Godzinę temu, andy-w napisał: Kanapa na Kopę piątkowego poranka chyba nie chodzi sądząc po pielgrzymce w stronę talerzyka na Małe Skrzyczne Działa, COS też odpalił ośrodek dla narciarzy (tylko Ondraszek) ale mamy zapewnioną komunikację górą. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Ktoś wcześniej pisał o szybkich przejściach dla vipów/bogatych. Wiadomo, że będą. https://www.gronieszczyrk.pl/oferty-i-pakiety/szczegoly-oferty-i-pakietow?OfferID=188483 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 (edytowane) 2 godziny temu, andy-w napisał: Kanapa na Kopę piątkowego poranka chyba nie chodzi sądząc po pielgrzymce w stronę talerzyka na Małe Skrzyczne Dobrze że zamontowali "banany" na tej kanapie przed sezonem 11 minut temu, fredek321 napisał: Ktoś wcześniej pisał o szybkich przejściach dla vipów/bogatych. Wiadomo, że będą. https://www.gronieszczyrk.pl/oferty-i-pakiety/szczegoly-oferty-i-pakietow?OfferID=188483 I znowu wyrobili sezonkowiczów których to rzecz jasna VIP przejście nie obejmuje Brzmi jak ciekawy temat na Vloga 😛 Ale spokojnie! zapewne niedługo pojawi się propozycja nie do odrzucenia "korzystnej" cenowo dopłaty POLECAM! Edytowane 27 Grudzień 2019 przez shuger 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 (edytowane) No dobra, ale 64€ czyli 275zł za dzień nartowania to razem z wstępem na przejście dla VIP-ów czy bez? Jeśli bez to ile za pełny serwis? Edytowane 27 Grudzień 2019 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 1 minutę temu, Ziemowit napisał: No dobra, ale 64€ czyli 275zł za dzień nartowania to razem z wstępem na przejście dla VIP-ów czy bez? To temat o Szczyrku. Ceny są w złotówkach. 3786/2/6=315,50 za dzień. W tym nocleg w dopiero co wyremontowanym hotelu, 100m do gondoli, dwa posiłki, szybkie przejście. Trudno ocenić, czy dużo, czy nie. Dużo zależy od jakości posiłków, komfortu pokoi itd. W pensjonacie płacę 150 od osoby bez karnetu. W ubiegłym roku karnety były ze spora zniżką. Teraz nie mam jeszcze informacji. Natomiast widać kogo TMR nie chce na swoich stokach - narciarzy jednodniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Sezon rozpoczęty, Gondola działała od 8.30 , wyciąg na Kopę i Małe Skrzyczne gdzieś mniej więcej od 9.30 z powodu oblodzenia liny. Warunki ok , na stromszym fragmencie z Małego ratrak wyciągnął trochę grudek ziemi. Zbiornik pełny , parę lanc śnieżylo. Ludzi malo praktycznie bez kolejek i żadnych pielgrzymek.... Jak pisze forumowy obserwator kamerkowy. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Sezon rozpoczęty, Gondola działała od 8.30 , wyciąg na Kopę i Małe Skrzyczne gdzieś mniej więcej od 9.30 z powodu oblodzenia liny. Warunki ok , na stromszym fragmencie z Małego ratrak wyciągnął trochę grudek ziemi. Zbiornik pełny , parę lanc śnieżylo. Ludzi malo praktycznie bez kolejek i żadnych pielgrzymek.... Jak pisze forumowy obserwator kamerkowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Patrząc na kamerki widzę jednak sporo narciarzy poruszających się w dosyć gęstej mgle (chmurze). Jak dla mnie nie jest to mało ludzi .https://www.szczyrkowski.pl/resort/kamery/zbojnicka-kopa-1205-m-npm ,,Ondraszek na COS tez otwarty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 31 minut temu, janek57 napisał: Patrząc na kamerki widzę jednak sporo narciarzy poruszających się w dosyć gęstej mgle (chmurze). Jak dla mnie nie jest to mało ludzi .https://www.szczyrkowski.pl/resort/kamery/zbojnicka-kopa-1205-m-npm ,,Ondraszek na COS tez otwarty. Taka mała różnica na kamerach: http://www.oravasnow.sk/page/114/webkamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Nie mam zbyt dużo zdjęć, ale też nie mam powodu by kłamać że ludzi nie było. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Nie mam zbyt dużo zdjęć, ale też nie mam powodu by kłamać że ludzi nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Komuś udało się wyjaśnić w infocentrum o co chodzi z niedziałającymi sezonówkami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colin23 Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 A co dziś nie nie działały sezonówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Tak, nie działały. . Z samego rana , o 8.00 poszedłem do kasy sprawdzić czy sezonówka działa. Wszystko było OK. Do czasu jak miałem wejść na stację gondoli - wtedy kaplica. Wracam , a wraz ze mną z 15 osób którym też sezonówka nie zadziałała . Okazało się że od miesiąca mają nowy system a ten starych karnetów jakos nie widzi. Ale nie widzi ich przy bramkach bo w komputerze jest wszystko OK. Dostaliśmy jednodniowy karnet i na wyciąg. Jutro zobaczę czy działa sezonówka . Na plus ,MUSZĘ to napisać, to obsługa w kasach która na serio bardzo się tym przejmowała i była super miła i grzeczna . A ludzi było na trasach (trasie) od groma i ciut ciut, ale o dziwo nie stało się na bramkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi