Maria Napisano 2 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2019 1 minutę temu, fredek321 napisał: Polecam uważne czytanie moich postów i przyjęcie do wiadomości, że są jeszcze inni forumowicze, których zacytowałem. Po raz drugi i ostatni bez odbioru. To adresuj swoje nieokrzesane komentarze wyraźnie. Kompletny brak logiki i dobrego wychowania. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 2 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2019 Jak drążyłem sprawę orczyków ok m-c temu po wypadku odpowiedzieli mi na FB tak. Że wystąpili do kilku firm o opinię techniczną(na co po co?), ,by móc ubiegać się o odbiór techniczny,z czego odpowiedziała tylko jedna. Takie masło maślane. A nieoficjalnie "pociągnięty za język pracownik" powiedział ,że SMR nie puści już tych orczyków , bo po co płacić 4 dniówki. Jak widać to po odbiór techniczny nie wystąpili do tej pory. A sprawa tych orczyków powraca ,a kolejki jak były tak są i niestety będą,ważne że SMR-owi kasa się zgadza. To jest hejt czy fakt? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 2 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2019 11 minut temu, toppaner napisał: To jest hejt czy fakt? Raczej fakt, w tych czasach jak masz wpływy i pieniądze takie rzeczy załatwia się w kilka dni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot06 Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 (edytowane) Jaka jest rzeczywista długość tras 8,9 i 9a? Wg. danych ma ok. 670-850-1350 m ale wydaje się, że to nie jest liczba aż do wyciągu na Solisku... tylko do objazdu golgoty? Edytowane 3 Marzec 2019 przez kemot06 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 Komunikat z ich strony. 2.03.2019 Jazda wieczorna wstrzymana od 4.03 Informujemy o wstrzymaniu od dnia 4.03 (poniedziałek) jazdy wieczornej ze względu na wysokie temperatury popołudniowe i wieczorne, które uniemożliwiają właściwe przygotowanie tras na wieczorną jazdę. Sprzedaż online na gopass.pl od dnia 2.03. zostanie wyłączona do odwołania. Wraz z powrotem ochłodzenia jazda wieczorna zostanie przywrócona. https://www.szczyrkowski.pl/zaplanuj-pobyt/szczyrk-na-zywo/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 Jeśli ktoś by chciał zobaczyć mocno spóźnioną relację ze stycznia w Szczyrku to w temacie warunki18/19 jest baaaaaaaaaaaaardzo długa relacja z całego sezonu mojego. Dużo zdjęć. Zachęcam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 Dnia 1.03.2019 o 16:25, Bemek napisał: Powinni pomyśleć o nowej trasie z Małego Skrzycznego ,ponoć są tam jakieś możliwości do Soliska coś zrobić ? ewentualnie poszerzyć z M.Skrzycznego do Hali Skrzyczeńskiej. Kiedyś (jeszcze za czasów GON-u chyba w latach 70.) były plany wytyczenia nowej trasy z Małego Skrzycznego do Hali Skrzyczeńskiej. Oczywiście nic z tego nie wyszło. Trochę szkoda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 Tylko którędy tą nową trasę? W kierunku Malinowa? Tam chyba jest jakiś obszar chroniony. A do Soliska to po prostu wystarczy odpalić 6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 Dziś inne warunki niż wczoraj, zwłaszcza poniżej 800 m n.p.m. - szybko zrobiło się miękko, na końcówce tras 4/7 ogromne muldy. W miarę komfortowo jeździło się na całej Hali Pośredniej. Ogólnie powyżej 800m duża mgła, a rano też mokry śnieg. Po "awarii technicznej" (nie wiem której już w tym sezonie), przed godziną 11 ruszyła kanapa z Soliska na Halę, a już się obawiałem, że zwiedzanie trzeba będzie odbywać skibusem. Dziś kolejki o wiele mniejsze niż wczoraj, bardzo równomiernie się rozłożyły i do wszystkich wyciągów czekało się ok. 2-3 minuty. Warto też odnotować, że kolej z Hali Skrzyczeńskiej na Kopę jako jedyna ma w praktyce (a nie tylko w teorii) podgrzewane siedzenia. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 28 minut temu, koliber napisał: Warto też odnotować, że kolej z Hali Skrzyczeńskiej na Kopę jako jedyna ma w praktyce (a nie tylko w teorii) podgrzewane siedzenia. Niestety bardzo krótko działa ten wynalazek, idę o zakład,że od przyszłego sezony w kanapie na Kopę też już nie będzie działał PS Może kolega @leitner przybliży nam troszkę działanie tego systemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 12 minut temu, pasazer85 napisał: Niestety bardzo krótko działa ten wynalazek, idę o zakład,że od przyszłego sezony w kanapie na Kopę też już nie będzie działał W czasie ferii śląskich ogrzewanie działało we wszystkich, co nie znaczy, że zawsze było włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 1 godzinę temu, koliber napisał: . Po "awarii technicznej" (nie wiem której już w tym sezonie), przed godziną 11 ruszyła kanapa z Soliska na Halę, a awaria dopadła również krzesło niebieskie (na Pośredni) ok. godz. 14,40, ponoć jak powiedziała obsługa "wybiło na słupie" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 42 minuty temu, fredek321 napisał: W czasie ferii śląskich ogrzewanie działało we wszystkich, W co poniektórych, w zdecydowanej większości żółtej i niebieskiej nie działa, i tak jest od początku sezonu do teraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 5 minut temu, pasazer85 napisał: W co poniektórych, w zdecydowanej większości żółtej i niebieskiej nie działa, i tak jest od początku sezonu do teraz. Niestety prawda😥 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 come on... :) dziś Wam podgrzewanych kanap brakowało? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, pasazer85 napisał: Może kolega @leitner przybliży nam troszkę działanie tego systemu ? Pod siedzeniami znajduje się płyta grzewcza, która jest zasilana przez szynoprzewody na stacjach (teoretycznie na obu - jak jest w tym przypadku to nie wiem, na pewno na dolnej) i być może na niektórych podporach. Kiedyś wrzucałem tu zdjęcie takiej płyty z kanapy na Wierch Pośredni. Na razie nie mogę go znaleźć Edytowane 3 Marzec 2019 przez leitner 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 W każdy mroźny poranek było widać działanie płyty grzewczej, mokre wśród szronu. Włączane chyba punkt 8:30. Szybko wyłączali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 12 minut temu, christof napisał: come on... dziś Wam podgrzewanych kanap brakowało? Klient płaci, Klient żada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 1 minutę temu, Sariensis napisał: Klient płaci, Klient żada;) Ja nie piszę o dniu dzisiejszym ale o całym sezonie, dzisiaj absolutnie mi nie brakowało, ba mam nadzieję,że jutro też nie będzie działać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 w 2 tygodniu ferii wielkopolskich na Pośredni grzały do 11 (przeważnie) a na Kopę różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 "Pszczółka" nigdy nie grzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 A kanapy na COSie to mogą w ogóle grzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 Przed chwilą, Mops napisał: "Pszczółka" nigdy nie grzała W zeszłym roku wszystkie, w tym pojedyncze. Pszczółka wśród niebieskich też nie grzeje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czepek Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 Krzesła na Skrzyczne nie są podgrzewane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 Dziękuje za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi