Gość Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 Nie spadłem tylko takim ślizgiem wziąłem poprzeczny szlaban, niestety czoło go trochę zebrało i szczeka, wiec jest mały wstrząs mózgu, piekniecie podstawy czaszki, pęknięta szczeka i zwichnięta ręka, sporo otarć po asfaltowym piłowaniu, ale żyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 I jeszcze uwaga dla rowerzystów w SZCZYRKU, trasa na Czarna Górę i z Czernej Góry po ostatnich opadach jest nie do przejechania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 Sorry batania wiecie ten wstrzas mozgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 No i kiszka, po tomografie zostaje w szpitalu, niezła lipa pod kopuła ... do szybkiego,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 (edytowane) 44 minuty temu, Sariensis napisał: niezła lipa pod kopuła tak właśnie przypuszczałem czytając Twoje ostatnie posty 😂 ps. życzę szybkiego powrotu do zdrowia Edytowane 10 Sierpień 2018 przez Jeeb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 Ja to tak pisze po wypadku, inni pieprzą od rzeczy na co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 11 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2018 (edytowane) Ta Zbójnicka Kopa wydaje się nawet lepszym punktem widokowym niż Małe Skrzyczne, bo jest bardziej odkryta. A w sumie tylko 6m niżej. Edytowane 11 Sierpień 2018 przez koliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2018 Widziałem tylko z roweru, ale wyglada dobrze, będzie fajnie na spryciuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2018 (edytowane) Drodzy forumowicze Oto szansa jedna na tysiąc aby wprowadzić w życie choć część z setek pomysłów jakie przewinęły się w tym wątku Aplikujcie zatem ... ! Edytowane 14 Sierpień 2018 przez bolec 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaba_osw Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2018 e tam... przecież wiadomo, że łatwiej się coś krytykuje niż samemu coś robi... Dla naszych mistrzów marketingu i zarządzania to zdecydowanie za niskie progi... Oni mają wyższe cele, choć zupełnie to nie przeszkadza im krytykować każdy ruch SMR... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2018 Mnie tam w Szczyrku, jak jest śnieg, to sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2018 1 godzinę temu, Sariensis napisał: Mnie tam w Szczyrku, jak jest śnieg, to sie podoba Mnie w Szczyrku podoba się i bez śniegu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2018 Tyz fajnie czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 Ogolnie to jest fajnie, ale tloku nikt nie lubi Gastronomia i jakies mjesce do ogrzania sie( dzieci) by sie naprawde przydalo w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Prosze o nie zamieszczanie zdjęć Solisko Arena ze Szczyrkowskiego Ośrodka Narciarskiego na naszym forum. Zdjęcia wykonywane są bez zgody dyrekcji ośrodka. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Zachęcam do oglądania nowych zdjęć na FB Solisko Arena. Ich zamieszczenie nie wymaga niczyjej zgody i można je bezpiecznie oglądać. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matei Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 (edytowane) Jacku, bardzo proszę o podawanie nieprawdziwych informacji dotyczących zdjęć wykonywanych przez Solisko Arena ! Zdjęcia pokazywane - (m.in te najnowsze z soboty !) zostały pokazane przed publikacją i uzyskały oficjalną zgodę mailem na publikację na FB od najważniejszej osoby w TMR odpowiedzialnej za nadzór i przeprowadzenie inwestycji w Szczyrku! Po postu żeby uniknąć nieporozumień prosimy osoby z forum o nie wklejanie ich tutaj, kto chce to trafi we właściwe miejsce - gdzie podkreślam są one w 100% legalnie. Dziękujemy ! Koniec, Kropka. Edytowane 20 Sierpień 2018 przez matei 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matei Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 (edytowane) 42 minuty temu, JC napisał: Prosze o nie zamieszczanie zdjęć Solisko Arena ze Szczyrkowskiego Ośrodka Narciarskiego na naszym forum. Zdjęcia wykonywane są bez zgody dyrekcji ośrodka. Jacku, bardzo proszę o niepodawanie nieprawdziwych informacji dotyczących zdjęć wykonywanych przez Solisko Arena ! Zdjęcia pokazywane - (m.in te najnowsze z soboty !) zostały pokazane przed publikacją i uzyskały oficjalną zgodę mailem na publikację na FB od najważniejszej osoby w TMR odpowiedzialnej za nadzór i przeprowadzenie inwestycji w Szczyrku! Po prostu żeby uniknąć nieporozumień bardzo prosimy osoby z forum o nie wklejanie ich tutaj, kto chce to trafi we właściwe miejsce - gdzie podkreślam są one w 100% legalnie. Dziękujemy ! Koniec, Kropka. Edytowane 20 Sierpień 2018 przez matei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 A gdyby nawet TMR nie wyraził zgody, to nie wolno fotografować budowy tras i wyciągów? Pytam, bo słyszałem, że na terenie niektórych zabytków obowiązuje zakaz fotografowania, ale nie słyszałem o zakazie fotografowania gór, np. ze szlaków (a szlak między Skrzycznem, a Małym Skrzycznem, nie jest chyba wyłączony z ruchu?) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2018 (edytowane) Nie jest to może tak ciekawa informacja jak inne tematy poruszane na forum, ale może jednak warto o tym napisać. Do SON dotarły nowe kanapy Fot. FB SON Edytowane 22 Sierpień 2018 przez leitner 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kijarasz Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 Dnia 20.08.2018 o 13:22, koliber napisał: A gdyby nawet TMR nie wyraził zgody, to nie wolno fotografować budowy tras i wyciągów? Pytam, bo słyszałem, że na terenie niektórych zabytków obowiązuje zakaz fotografowania, ale nie słyszałem o zakazie fotografowania gór, np. ze szlaków (a szlak między Skrzycznem, a Małym Skrzycznem, nie jest chyba wyłączony z ruchu?) Wyłączona jest tylko z tego co widziałem trasa nr 3a od miejsca gdzie odchodzi w dół od szlaku, zakazu fotografowania ze szlaku też nie widziałem żeby wisiał na płocie w miejscu budowy górnej stacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr1 Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 Elementy nowego orczyka na Małe Skrzyczne. Prawdopodobnie zdemontowany wyciąg z Chopoka strona południowa wg Solisko Arena. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 Kilka zdjęć nowych kanap 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 Nowy, stary talerzyk 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 Jest już lina do nowej kolei 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi