moruniek Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 (edytowane) Poniżej oferta jaką właśnie dostałem (dla posiadaczy sprytnych sezonówek), muszę przyznać, że reagują na sytuację na stokach. .....przyroda jest silniejsza... Przyroda rządzi się swoimi prawami, a na niektóre rzeczy po prostu nie mamy wpływu. Przy temperaturach dodatnich śnieg zawsze będzie się topić, a bez śniegu nie da się jeździć na nartach. Są jednak rzeczy, które możemy zmienić. Na przykład to, że zaproponujemy Ci od razu 2 możliwości szusowania w miejscach, w których śniegu jest pod dostatkiem, w naszych słowackich ośrodkach narciarskich. Co powiesz, znajdziemy wspólne rozwiązanie? Dobre rozwiązanie 1 - dniowy skipass 35 €* *Oferta dotyczy wyłącznie posiadaczy Sprytnej Sezonówki obowiązującej w Szczyrku Najlepsze rozwiązanie Sezonowy skipass 69 €* *Oferta dotyczy wyłącznie posiadaczy Sprytnej Sezonówki obowiązującej w Szczyrku Edytowane 10 Styczeń 2018 przez moruniek takie tam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Otrzymałem tą sama ofertę. Wg mnie jest korzystna i warta rozważenia, zwłaszcza ta do końca sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Ja kupilem sk+pl za 250e po przeliczeniu wyszlo ok 1117zl, czyli obecnie wychodzi troche drożej ale i tak warto, bo Chopok w tym sezonie miażdży, warunki są doskonałe zima od samego dolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Mi się pojawiła oferta skipassu całosezonowego na Szczyrk za... 1299zł! W obecnych okolicznościach i tej porze roku, to chyba jakiś żart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 6 minut temu, johnny_narciarz napisał: Mi się pojawiła oferta skipassu całosezonowego na Szczyrk za... 1299zł! W obecnych okolicznościach i tej porze roku, to chyba jakiś żart... Maciek zastanów się ,przemyśl to 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 5 minut temu, marcinn napisał: Maciek zastanów się ,przemyśl to Już to pewnie zrobił, chciał się tylko pochwalić świetną promocją jaką dostał😆😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 7 minut temu, marcinn napisał: Maciek zastanów się ,przemyśl to Dłuuugo będę myślał, tak do marca, kiedy pojawi się przedpłata... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaba_osw Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 (edytowane) 3 godziny temu, moruniek napisał: Poniżej oferta jaką właśnie dostałem (dla posiadaczy sprytnych sezonówek), muszę przyznać, że reagują na sytuację na stokach. .....przyroda jest silniejsza... Przyroda rządzi się swoimi prawami, a na niektóre rzeczy po prostu nie mamy wpływu. Przy temperaturach dodatnich śnieg zawsze będzie się topić, a bez śniegu nie da się jeździć na nartach. Są jednak rzeczy, które możemy zmienić. Na przykład to, że zaproponujemy Ci od razu 2 możliwości szusowania w miejscach, w których śniegu jest pod dostatkiem, w naszych słowackich ośrodkach narciarskich. Co powiesz, znajdziemy wspólne rozwiązanie? Dobre rozwiązanie 1 - dniowy skipass 35 €* *Oferta dotyczy wyłącznie posiadaczy Sprytnej Sezonówki obowiązującej w Szczyrku Najlepsze rozwiązanie Sezonowy skipass 69 €* *Oferta dotyczy wyłącznie posiadaczy Sprytnej Sezonówki obowiązującej w Szczyrku Śmieszna ta propozycja 35 euro kosztuje skipass dla każdego posiadacza gopass kupiony 3 dni wcześniej... Asy https://www.jasna.sk/pl/cenniki/cennik/cennik-skipasov-201718-sezon-glowny/ Edytowane 10 Styczeń 2018 przez Zaba_osw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr1 Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 Idzie zima Mają co najmniej dwa dni na śnieżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogień1473932154 Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 W Szczyrku tylko mgła, a w Zwardoniu śnieżyca. Od Żywca do granicy radar pokazuje mocne opady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 @keisyzrk szaleje dziś po całym Szczyrku, teraz SON 31 minut temu, keisyzrk napisał: 11.15 SMR, u góry mgła i nadal twardo, dół zaczął puszczać, dużo przetarć i niektóre ciężkie do ominięcia - zdecydowanie żużlówki... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 [mention=6416]keisyzrk[/mention] szaleje dziś po całym Szczyrku, teraz SON [emoji4] No i super. Jutro my. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paluk Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Od wtorku jeżdzę na BSA. Jutro po południu wyjazd i mam nadzieje ze rano na SON będzie mozna pojeździć. W nocy ma być -4 wiec może bedą śnieżyc. Wiecie może czy Zwardon otwarty i jakie warunki?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Nareszcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Nareszcie Ale chyba tylko Hala, przed godziną na bramkach Szczyrku było plus 2.Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Tylko Hala, ale jest nadzieja na więcej bo temperatura jedzie w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr1 Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Zgodnie z tym jak meteo prognozował wcześniej. Ale i tak temperatura w Wielkopolsce ma być -15 stopni. 10 stopni mniej niż w Szczyrku. Coś jest nie tak z tą zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
los_dell_rio Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 43 minuty temu, mamad napisał: (…) Zima jeszcze wygląda jako tako ale już wiosna i lato fatalnie więc zapamiętamy ten rok. (…) Dziś się dowiedziałem. Zostane tatusiem poraz czwarty. @mamad mógłbyś rozwinąć wątek wiosny i lata? proszę Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Nareszcie coś tam odpalili... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Dziś tak, do Suchego poniżej trochę przetarć, na razie do ominięciaWysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Góra jeszcze się trzyma, ale poniżej Suchego to już walka z lodowymi odsypami. Jadę sprawdzić Juliany, heyWysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Juliany, zdecydowanie gorzej Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Niech was nie zmyli piękny sztruksik na jedynce, lecieliśmy obaj na pysk pod lancami. Łapie:Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 No ale fajnie ze coś odpalili 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shower Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 niestety jest wiatr i co widać na zdjęciach tworzony śnieg "ucieka" w las a nie na trasy, armatki mają ta przewagę że można je ustawić jak się chce a lance niestety nie. Na szczęscie prognozy pogody są bardzo optymistyczne i najblisze dwa tygodnie ma mrozić i od czasu do czasu popadać śnieg, oby się sprawdziły, bo ja za tydzień stawiam się w Szczyrku i chciałbym pojeździć a nie walczyć o życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi