Gość Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Jak jutro mi spasi to będę i w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaban Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 (edytowane) Zgodnie z zaleceniami Górala dzisiaj zaliczyliśmy wieczorem SON. Warunki dosc ciężkie duże odsypy. Górna część trójki jeszcze ok choć na hali dość mocno wiało. Niestety sam dół, ostatnia scianka, to jazda częściowo po trawie i kamieniach bez dostawy białego długo nie wytrzyma właściwie już teraz należałoby tam ściągać narty. Czerwonej trasy nie testowałem, gdyż na jednym z dolnych odcinków wyglądało to jeszcze gorzej. Ale jestem ogólnie zadowolony przynajmniej przetestowalem mój nowy sprzęt na takie warunki i jestem mega zadowolony. Head monster 83 daje radę i nawet miałem frajdę. Teraz zaczynam trochę rozumieć freeraiderow. Ps. Przyznac się kto z forum tourowal dziś wieczorem bo było kilku amatorów tej rozrywki. szacun Edytowane 4 Styczeń 2018 przez Czaban Literówka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 17 godzin temu, keisyzrk napisał: Do godziny 10 warunki bardzo dobre, później chcąc brodzić w świeżym śniegu, trzeba było szukać linii zjazdu na obrzeżach tras. Bardzo mało ludzi i dzięki temu degradacja tras następowała stosunkowo wolno. 3 zdecydowanie najgorsza, ostanie kilkaset metrów mocno „zmęczone” i może nie przetrwać do weekend’u. Dzisiejsze nartowanie dla mnie jednym z lepszych w Szczyrku w tym sezonie, i to pomimo sporej ilości rys na ślizgach - ja się tym zupełnie nie przejmuję, pozostałym odradzam SMR, dopóki nie uzupełnią dostawy białego. Wreszcie ktoś się przyznał, że w takich warunkach rysy na ślizgach się pokazują i że go to nie obchodzi ... czyli coś za coś ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 19 minut temu, moloo napisał: Wreszcie ktoś się przyznał, że w takich warunkach rysy na ślizgach się pokazują i że go to nie obchodzi ... czyli coś za coś ... Przyznaję się, jestem winny i proszę o łagodny wymiar kary . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 12 minut temu, keisyzrk napisał: Przyznaję się, jestem winny i proszę o łagodny wymiar kary . Cześć Wielki szacun dla Ciebie za ostatnią działalność w tym temacie. Jak widać da się bez tworzenia teorii o spisku niechętnym narciarzom środowisk i marudzenia fajnie na nartach bawić nawet jak warunki gówniane! A co do rys to jak czytasz teren i nie hamujesz tylko przelatujesz i odciążasz na szarym i burym to rysy są powierzchowne i można je wyrównać nawet w domu a jeszcze jak narty grubiej posmarujesz... Zresztą sam wiesz najlepiej skoro jeździsz i się dobrze bawisz. Brawo, brawo i zazdroszczę! Swego czasu w Szczyrku było bardzo mało śniegu. Miałem dwie pary nart ze sobą i kolega poprosił mnie o pożyczenie bo swoje złamał. Wiedziałem jak jeździ i powiedziałem, że dam mu narty (to nie były nowe deski ale były zadbane i przygotowane idealnie - wtedy jeszcze mi się chciało to robić samemu). Jeździliśmy po tych samych trasach w tych samych warunkach - ja na nowych nartach a on na tych moich starych. Jazda super - parę podłużnych rys na smarze. Kolega oddał mi narty w stanie agonii, ze ślizgów po prostu wióry!. Zgodnie z umową, bo pożyczyłem pod warunkiem, że jak zniszczy to kupi za umówioną dobrą! cenę, narty kupił - honorowo. Jeździć do tej pory nie umie, choć wydaje mu się, że jest absolutnie fantastyczny. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 (edytowane) Wczoraj wieczorem z moją "małą córeczką" (kiedy ona tak wyrosła) w tle były takie warunki, ale sądząc po tym jak wygląda sprzęt w garażu przygotowany do mycia to chyba nie ten stok. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Styczeń 2018 przez Góral spod Skrzycznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 10 minut temu, Mitek napisał: (...) A co do rys to jak czytasz teren i nie hamujesz tylko przelatujesz i odciążasz na szarym i burym to rysy są powierzchowne i można je wyrównać nawet w domu a jeszcze jak narty grubiej posmarujesz... Zresztą sam wiesz najlepiej skoro jeździsz i się dobrze bawisz. (...) Dokładnie tak do tego podchodzę... "kofiks najlepszym przyjacielem wyluzowanego narciarza". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Info ze strony www: Uwaga! Jazda wieczorna w dniu dzisiejszym odbędzie się tylko na trasie nr 1. Ciekawe czy jutro 3 też będzie zamknięta. W tabelce jest napisane, że na trasie jest 0 cm śniegu, więc pewnie jutro jej nie otworzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajor Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 7 minut temu, leitner napisał: Info ze strony www: Uwaga! Jazda wieczorna w dniu dzisiejszym odbędzie się tylko na trasie nr 1. Ciekawe czy jutro 3 też będzie zamknięta. W tabelce jest napisane, że na trasie jest 0 cm śniegu, więc pewnie jutro jej nie otworzą. I juz wiadomo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Solisko jeszcze ok, ale miejscami nieźle zwężone. Dobra, śmigamy heyWysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 (edytowane) Czy dobrze że zamknęli trójkę?? Owszem jak widać na załączonym obrazku. Dzisiaj jeszcze damy radę ale co potem to zobaczymy Edytowane 6 Styczeń 2018 przez bolec 4 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Czy dobrze że zamknęli trójkę?? Owszem jak widać na załączonym obrazku. Dzisiaj jeszcze damy radę ale co potem to zobaczymy [emoji33] @bolec jak by co o 10,00 robimy przerwę w knajpie na Suche. Pozdrawiam Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Na trójce ewidentnie widać napracowanie ratrakującego [emoji848][emoji854].Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 47 minut temu, bolec napisał: Czy dobrze że zamknęli trójkę?? Owszem jak widać na załączonym obrazku. Dzisiaj jeszcze damy radę ale co potem to zobaczymy Fatalnie to wygląda, metr białego załatwił by sprawę na jakiś czas😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Bajkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 1 wygląda najlepiej, końcówkę tez da się przejechać bez strat, Pan z łopatą załatwił sprawę [emoji57]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Korzystaj z 1. Wczoraj na początku bylo fajnie potem coraz więcej ludzi sie na nia decydowało nawet słabo jezdzacych i robilo się ciezko.Wysłane przy użyciu palca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 23 minuty temu, MAIKEL 1977 napisał: Fatalnie to wygląda Przesadzasz - da się przejechać z lewej bez strat. Tylko musisz teren czytać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 9 minut temu, WojtekM napisał: Przesadzasz - da się przejechać z lewej bez strat. Tylko musisz teren czytać . Kompromitacja SMR-u i tyle🤐 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 1 minutę temu, MAIKEL 1977 napisał: Kompromitacja SMR-u i tyle🤐 Teraz poważnie - niestety, ale to raczej głównie bajkowa pogoda ich załatwiła. Na to oni wpływu nie mieli, więc tak nie narzekałbym na nowy ośrodek, który dopiero w połowie grudnia się otworzył. Bajkowa zima i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 21 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: Kompromitacja SMR-u i tyle🤐 Ale pieprzysz ! Jak by ten skompromitowany w Twojej wątpliwej subiektywnej ocenie nie wsadził w ten szczyrkowski bałagan swoich rąk, to przy takiej zimie by SON w ogóle nie wystartował. 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 10 minut temu, SB napisał: Ale pieprzysz ! Jak by ten skompromitowany w Twojej wątpliwej subiektywnej ocenie nie wsadził w ten szczyrkowski bałagan swoich rąk, to przy takiej zimie by SON w ogóle nie wystartował. Tego się już nie dowiemy😨 a od pieprzenia są inni☻nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Korzystaj z 1. Wczoraj na początku bylo fajnie potem coraz więcej ludzi sie na nia decydowało nawet słabo jezdzacych i robilo się ciezko.Wysłane przy użyciu palca Jedynka zdecydowanie najlepsza że świetną końcówką 0,5m i 2cm śniego-błota. Nie no jest super Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Niektórzy nie rozumieją że nie ma zimy i warunków do naśnieżania, oni by chcieli aby Słowacy śnieg z Chopoka zwozili tirami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Macie jakiś w tym problem. Dla mnie to jedna z atrakcji Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi