Gość Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 (edytowane) Wygląda na to że jak na razie mamy po jeździe PS. rano wiatr ale teraz chyba śnieżek prószy Edytowane 3 Styczeń 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 11 minut temu, Jasiek napisał: Wygląda na to że jak na razie mamy po jeździe PS. rano wiatr ale teraz chyba śnieżek prószy A BSA działa i śnieżek sypie... Niewątpliwa zaleta takich niżej położonych i osłoniętych od wiatru stacji narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 Na szczęście naturalny śnieg nie wybiera i w SMR też sypie:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr1 Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 Info z fb. Może się przydać. Przypominamy również że jazdę wieczorną online należy wykupić nie później niż o 16.00 aby produkt był dostępny na dzień zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipp1001 Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 5 hours ago, Piotr1 said: Przypominamy również że jazdę wieczorną online należy wykupić nie później niż o 16.00 aby produkt był dostępny na dzień zakupu. co za bzdury wypisują, ludzie czekają po dwa dni na zaktualizowanie zakupu online. W dokumentach dołączonych do karty paypass piszą okonieczniści doładowania 30min przed przybyciem do ośrodka - robią sobie jaja w żywe oczy z klientów.. Dokładając do tego niedoświadczoną ale arogancką obsługę infocentrum robi się klops z kartami. Ktoś stoi 30min do kolejki gdzie go odbija od bramek i następne 30min stoi w infocentrum by się wykłócić o doładowanie online. To jest żenujące. Robiłem dziesiątki zakupów przy pomocy płatności online i nigdy nie zażyło mi się, by sprzedawca nie potwierdził otrzymania mojej płatności w ciągu kliku minut od jej wykonania. W TMR muszą pracować wyjątkowi partacze skoro nie są wstanie ogarnąć płatności online. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Znowu pusta gondola, umiarkowanie miękko, jazda w kilkucentymetrowej warstwie puchu [emoji7]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 7 godzin temu, zipp1001 napisał: ... Robiłem dziesiątki zakupów przy pomocy płatności online i nigdy nie zażyło mi się, by sprzedawca nie potwierdził otrzymania mojej płatności w ciągu kliku minut od jej wykonania. W TMR muszą pracować wyjątkowi partacze skoro nie są wstanie ogarnąć płatności online. Nie sądzę żeby była to wina obsługi. Płatności wykonywane są za pośrednictwem banków. Moim zdaniem to wina, nadal niedopracowanego systemu TMRowskiego w Polsce. Zauważcie że system nadal nie pokazuje zdjęć użytkowników, (stąd zamieszanie przy bramkach), nie pokazuje ilości przejechanych km itd. Może np. nie wytrzymały bazy danych na serwerach, zakupu takiej dużej ilości skipassów w tak krótkim czasie. Na Slovaki życie płynie wolniej nawet na hamburgera w MaCu czekasz kilka minut Na Chopoku np. w tym roku wprowadzili kasy samoobsługowe gdzie kupujesz bilet i idziesz na kolej. Ja ostatnio kupowałem żonie aqapass na Besanovej w kolejce do bramek i za 30 sekund była płatność na Gopassie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Krzysiek ale masz warun na górze a mnie tam nie ma Daj znać jak dół? czy się bardzo pogorszył, może jutro zamiast Chopka zrobię SMR Baw się dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 1, 4, 7 zajebiste, góra 1 przewiana, końcówka przejezdna bez szkód.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_c Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 dzisiaj w radiu mówili coś o dzisiejszym otwarciu ośrodka przez Prezydenta... Ktoś to potwierdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Otwiera, ale kanapę w COŚ .Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lomax Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Wizyta Prezydenta RP - przerwa w funkcjonowaniu kolei Czwartek 4 stycznia 2018 roku będzie dniem wyjątkowym dla Centralnego Ośrodka Sportu - Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku. Prezydent RP Andrzej Duda dokona symbolicznego otwarcia dolnego odcinka kolei linowej na Skrzyczne. W godzinach 11-12 nastąpi w związku z powyższym przerwa w funkcjonowaniu dolnego odcinka kolei. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr1 Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Hala Skrzyczeńska w Szczyrku Autorzy: Major Architekci Zespół projektowy: Marcin Major, Anna Major,Marta Górniak, Paweł Major Autor wizualizacji: Paweł Osmak Inwestor: Tatry Mountain Resorts,a.s. Lokalizacja: Szczyrk – Hala Skrzyczeńska Powierzchnia: 2516m2 Data realizacji: 2018 http://archinea.pl/nowa-hala-skrzyczenska-szczyrku-nagroda-konkursie-dla-projektu-studia-major-architekci/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Na forum było to już kilka razy a zresztą projekt ten był już zmieniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 47 minut temu, leitner napisał: Na forum było to już kilka Ale w tym roku jeszcze nie było😆😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaban Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Był ktoś dzisiaj w Sonie bo wybieramy się z kolegom i dzieciakami na wieczorną jazdę lepiej Son czy BSA. Gdzie lepszy warun i mniej ludzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Był ktoś dzisiaj w Sonie bo wybieramy się z kolegom i dzieciakami na wieczorną jazdę lepiej Son czy BSA. Gdzie lepszy warun i mniej ludzi. Pozdrawiam Moje dzieciaki właśnie pojechali. Długo zastanawialiśmy się gdzie dzisiaj najlepsze warunki i właśnie SON wyglądał najlepiej Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Do godziny 10 warunki bardzo dobre, później chcąc brodzić w świeżym śniegu, trzeba było szukać linii zjazdu na obrzeżach tras. Bardzo mało ludzi i dzięki temu degradacja tras następowała stosunkowo wolno. 3 zdecydowanie najgorsza, ostanie kilkaset metrów mocno „zmęczone” i może nie przetrwać do weekend’u. Dzisiejsze nartowanie dla mnie jednym z lepszych w Szczyrku w tym sezonie, i to pomimo sporej ilości rys na ślizgach - ja się tym zupełnie nie przejmuję, pozostałym odradzam SMR, dopóki nie uzupełnią dostawy białego. 16 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Toś mi teraz zadał ćwieka... Polski Chopoczek czy Chopok jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 2 minuty temu, Jasiek napisał: Toś mi teraz zadał ćwieka... Polski Chopoczek czy Chopok jednak? Musisz sam zdecydować, dzisiejsza kilkucentymetrowa warstwa świeżego śniegu była swego rodzaju przekleństwem, zamaskowała wszystkie przetarcia i kamienie (zgrzytało pod nartami okrutnie ) - na koniec dnia wszystko było rozjechane, ale i widoczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Dzięki za info... szkoda, będzie trzeba wstać o 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 (edytowane) Decyzja, jednak SMR... trudno zeszlifujemy żużlówki Jak ktoś będzie to będziemy w tej "najgorszej" knajpce! godzina niezmienna. Pozdrawiam Edytowane 4 Styczeń 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 45 minut temu, Jasiek napisał: Decyzja, jednak SMR... trudno zeszlifujemy żużlówki @Jasiek dobra decyzja - jutro nic nie będzie przysypane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 42 minuty temu, Jasiek napisał: Decyzja, jednak SMR... trudno zeszlifujemy żużlówki Jak ktoś będzie to będziemy w tej "najgorszej" knajpce! godzina niezmienna. Pozdrawiam Właśnie wróciłem z Chopka dzisiaj na południu napadało jakieś 15 cm. Tam jest iny świat , wręcz rzeczywistość ,to jak Matrix . Na stronie Sonu widzę że chodziła dzisiaj tylko gondola ,chyba że coś przeoczyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 1 godzinę temu, Jasiek napisał: Decyzja, jednak SMR... trudno zeszlifujemy żużlówki Jak ktoś będzie to będziemy w tej "najgorszej" knajpce! godzina niezmienna. Pozdrawiam Wrrrrr.... Ja nie będę bo pracuję ale jestem w sobotę i niedzielę, może nawet z moją drugą połówką wiec jakby co to się widzimy. BTW zapraszam pozostałych do integracji forumowej na stoku Pozdrawiam Bolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi