Hextor Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 A nie miały być zielone? Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Kopara opada...,do samej ziemi. Widzieliśmy wszyscy przecież przeróżne kabiny,takie czy inne. A te i tak są najpiękniejsze na świecie,...bo są u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 6 minut temu, MB napisał: Kopara opada...,do samej ziemi. Widzieliśmy wszyscy przecież przeróżne kabiny,takie czy inne. A te i tak są najpiękniejsze na świecie,...bo są u nas. ...szkoda, że u nas jest prawie 400 km ode mnie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 (edytowane) Świetnie, naprawdę fajny widok. Nowe oblicze polskich ośrodków Edytowane 21 Wrzesień 2017 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostek Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 5 dni gratis na słowackich ośrodkach ważne do 25.12 przy zakupie sprytnej sezonówki. Nie cyrtolą się Słowacy w tańcu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 1 godzinę temu, marionen napisał: ...szkoda, że u nas jest prawie 400 km ode mnie! ode mnie 600 a tez mowie ze u siebie Szczyrk moim drugim domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Ja mam 66 a zawsze wydawało mi się że to daleko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 He he ja mam 95km drogą. A jak zbudują BDI to w godzinę dojadę. Wczoraj mówili że jakiś hajs jest na tę drogę Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 4 godziny temu, JC napisał: Mimo ulewnego deszczu, wsiadłem w auto, aby obejrzeć nowe gondole i zrobić kilka zdjęć. Galerię nowe gondole w Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim oglądniecie tutaj Złota era Szczyrku rozpoczęta ps. w wagoniku nr.4 pl im się rozjechało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 27 minut temu, Chrumcia napisał: ode mnie 600 a tez mowie ze u siebie Szczyrk moim drugim domem 600 km to ja już przebieram w alpejskich kurortach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Jak już pisałem ja mam 5 h jazdy. Biorąc pod uwagę ceny skipasów, kwater, czas i koszt dojazdu względem Alp.... No cóż, jeżeli ludziska będą pisać, że jest fajnie to pewnie w tym sezonie nie raz tam zawitam na 3-4 dniówkę. Chociaż Alpy i tak już zarezerwowane na luty. Tego bym nie odpuścił. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Zauważyłem że w gondolce miejsce na 10 par nart, ale tylko na 2 deski. Będą problemy ... I wydają mi się że te gondolki takie troszkę wąskie od strony drzwi, chyba będzie ciasnawo między nogami. Mi szczerze mówiąc nie bardzo się podobają, wolę takie bardziej obłe kształty jak w Ischgl. Tylko ten napis Szczyrk jest fajny. No to sobie pojechałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 12 minut temu, MarioJ napisał: Zauważyłem że w gondolce miejsce na 10 par nart, ale tylko na 2 deski. Będą problemy ... No jest to jakiś problem... Na szczęście nie mój 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Kilka zdjęć ze spacerku po dolnych partiach SON.Przy gondolkach i w Czyrnej mało co się nie utopiłem. Wszędzie jest strasznie mokro. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 4 godziny temu, MarioJ napisał: Zauważyłem że w gondolce miejsce na 10 par nart, ale tylko na 2 deski. Będą problemy ... Miejsc na deski jest 4 jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 1 godzinę temu, Piotrek napisał: Miejsc na deski jest 4 jw. Chyba w Ischgl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Ale mnie zmylił, dwa miejsca? może to jakaś tendencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 2 godziny temu, WojtekM napisał: Chyba w Ischgl. Wydaje mi się, że gondolach ze Szczyrku jest szersza szczelina i można złożyć dwie deski razem (jak narty) i wtedy pojemność wyniesie 4 deski i 10 par nart. A w wagonikach z Ischgl szczeliny są węższe, ale są 4 i wtedy deski są osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Ba w każdą szczelinę można wepchnąć dwie deski, tylko czy jedna deska wystarczająco wypełni jedną dużą szczelinę, tylko proszę bez skojarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 (edytowane) 11 godzin temu, MarioJ napisał: Zauważyłem że w gondolce miejsce na 10 par nart, ale tylko na 2 deski. Będą problemy Bo deskarzy jest około 20%, zresztą oni nie lubią się rozstawać swoim sprzętem bo służy im do podpierania się w gondoli, być może chodzi o utrzymanie równowagi To takie moje spostrzeżenia z Chopoka. Edytowane 22 Wrzesień 2017 przez surfing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2017 (edytowane) Dnia 2017-09-22 o 10:35, MarioJ napisał: Zauważyłem że w gondolce miejsce na 10 par nart, ale tylko na 2 deski. Będą problemy ... I wydają mi się że te gondolki takie troszkę wąskie od strony drzwi, chyba będzie ciasnawo między nogami. Mi szczerze mówiąc nie bardzo się podobają, wolę takie bardziej obłe kształty jak w Ischgl. Tylko ten napis Szczyrk jest fajny. No to sobie pojechałem No na dwie deski ? To chyba model nie w standardzie ? Edytowane 23 Wrzesień 2017 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 Świetne warunki terenowe do jazdy na rowerze, lubię się ubłocić. Ale warto było: Widzę, że dobrze zainwestowałem 899 PLN. Dalej trasą nr 7, trasą która niczym nie przypomina starej siódemeczki: Cóż, pozostała do zwiedzenia Golgotka. Mam nadzieję, że i tam roboty przez tydzień posuną się naprzód bo tutaj pozostała już tylko kosmetyka. 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 1 godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Dalej trasą nr 7, trasą która niczym nie przypomina starej siódemeczki: Ale widzę, zakręt w prawo został . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 W SON ciąg dalszy budów.Dobiega końca budowa zbiornika do naśnieżania. Z każdej strony robi świetne wrażenie. Pewnie już niedługo zacznie być napełniany.Kolej krzesełkowa Solisko - Hala Skrzyczeńska (nazywana przeze mnie KL Cielętnik) jest już niemal ukończona. Stacje są gotowe, lina naciągnięta. Obecnie trwają prace w hangarze. Pozostało tylko wykończenie peronów i montaż wszystkich kanap.Górna stacja gondoli jest gotowa - obecnie przygotowywany jest górny peron.Na czwórce i trójce montowane są pierwsze lance. Dodatkowo na trójce niedługo będzie montowane oświetlenie (widać "fundamenty" pod latarnie)Dolna stacja gondoli jest w trakcie montażu. 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 Pierwsze krzesło zamontowane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi