moruniek Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 13 godzin temu, marcinn napisał: Myślę że po niektórzy widzą że jak co roku inne stacje potrafiły solidnie nasnieżyć i mieć zdecydowanie lepsze warunki a w SCYRKU od co najmniej 3 lat lecą w mniejszym- większy stopniu w .... no wiesz w co. Ps.Źeby nie było miałem od nich rodzinne sezonowe skipasy przez dwa lata ale obserwując co robią z roku na rok odpuściłem. Tyle z mojej strony Jakby Ci tu napisać, nie Ty pierwszy i nie ostatni. U mnie stracili 4 sezonówki i kolejne 8 u rodziny i znajomych. Mają fenomenalny potencjał, który z sezonu na sezon coraz bardziej marnotrawią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty Godzinę temu, moruniek napisał: Jakby Ci tu napisać, nie Ty pierwszy i nie ostatni. U mnie stracili 4 sezonówki i kolejne 8 u rodziny i znajomych. Mają fenomenalny potencjał, który z sezonu na sezon coraz bardziej marnotrawią. Też byłem ich pseudo fanem🤣 na szczęście od paru lat wskoczyłem w austriackie sezonówki. W tym roku topskipass ma moją rodzinę 2+1 wyszedł... 300euro taniej niż TMR. Także trzeba, zmienić sens 8śmiu gwiazdek tylko TMR trzeba podpiąć😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty U mnie przed tym sezonem stracili 2 sezonówki. Od przyszłego roku już 3 sztuki, bo córka zaczyna się łapać na karnet, ale już nie w Szczyrku Świetnie im idzie. Zresztą od dobrych 5 lat tu pisałem, że przejadą się ze swoją polityką, tylko kwestia czasu. Ten sezon pewnie jest gwoździem do trumny, ale paradoks jest taki, że nie do końca z ich winy. Jednak poprzednie lata zrobiły robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty Ale nie oszukujcie się TMR zawsze będzie miał klienta. I dobrze bo zawsze jest alternatywa. To jest perfekcyjnie przygotowany podmiot pod generowanie wyniku finansowego:) Stąd chodzą słuchy, że Ankogela mają się pozbyć, nie wiem jak z moltkiem. Ale co się dziwić byłem tam w pierwszym sezonie jak to przejęli i do teraz nawet 1e w infrastrukturę nie dali. A moltek mimo sympatii,obiektywnie patrząc najgorszy lodowiec i to w 3ciej lidze tuxowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stusi Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Ciekawe zdjęcie wstawili na relacje FB. Wygląda jakby zbierali resztki śniegu z pozostałych tras na te co jeszcze są otwarte czyli Małe Skrzyczne i Zbójnicka Kopa. Jeszcze nie widziałem nigdy żeby angażowano fadromę do takich prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu Takiego maila dziś dostałem, rozwód: "Drogi kliencie W związku z nagłym zakończeniem współpracy przez PBC Sp. z o.o. w zakresie karnetu sezonowego informujemy, że nie będzie możliwości korzystania z Gopass Ski Sezonówki i Gopass Flexi Sezonówki w sezonie zimowym 2024/2025 w ośrodku narciarskim BSA - Beskid Sport Arena w Szczyrku. Gopass Ski Sezonówki oraz Gopass Ski FLEXI Sezonówki będą ważne w sezonie zimowym 2024/2025 w ośrodkach Szczyrk Mountain Resort (Szczyrkowski Ośrodek Narciarski) i COS Skrzyczne (Centralny Ośrodek Sportu w Szczyrku) oraz w 9 innych ośrodkach na Słowacji, w Czechach i Austrii. Mając na uwadze zaistniałą sytuację, klient ma możliwość rezygnacji z Gopass SKI Sezonówki lub Gopass SKI FLEXI Sezonówki i odstąpienia od umowy jej zakupu, poprzez wysłanie wiadomości e-mail na adres reklamacje@gopass.pl do dnia 30.11.2024 (włącznie). W przypadku odstąpienia od umowy, zwrot ceny nastąpi w taki sposób, w jaki nastąpił zakup Gopass SKI Sezonówki lub Gopass SKI FLEXI Sezonówki lub na wskazane przez klienta konto bankowe. Przepraszamy za zaistniałe komplikacje. Gopass" 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, kordiankw napisał: Takiego maila dziś dostałem, rozwód: "Drogi kliencie W związku z nagłym zakończeniem współpracy przez PBC Sp. z o.o. w zakresie karnetu sezonowego informujemy, że nie będzie możliwości korzystania z Gopass Ski Sezonówki i Gopass Flexi Sezonówki w sezonie zimowym 2024/2025 w ośrodku narciarskim BSA - Beskid Sport Arena w Szczyrku. Gopass Ski Sezonówki oraz Gopass Ski FLEXI Sezonówki będą ważne w sezonie zimowym 2024/2025 w ośrodkach Szczyrk Mountain Resort (Szczyrkowski Ośrodek Narciarski) i COS Skrzyczne (Centralny Ośrodek Sportu w Szczyrku) oraz w 9 innych ośrodkach na Słowacji, w Czechach i Austrii. Mając na uwadze zaistniałą sytuację, klient ma możliwość rezygnacji z Gopass SKI Sezonówki lub Gopass SKI FLEXI Sezonówki i odstąpienia od umowy jej zakupu, poprzez wysłanie wiadomości e-mail na adres reklamacje@gopass.pl do dnia 30.11.2024 (włącznie). W przypadku odstąpienia od umowy, zwrot ceny nastąpi w taki sposób, w jaki nastąpił zakup Gopass SKI Sezonówki lub Gopass SKI FLEXI Sezonówki lub na wskazane przez klienta konto bankowe. Przepraszamy za zaistniałe komplikacje. Gopass" Masz jeszcze akcje TMRu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekesz Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu Właściciele BSA mają rozchwianie emocjonalne. Jednego roku zapraszają TMR do zarządzania ich ośrodkiem, żeby następnego wyskoczyć ze wspólnej sezonówki, która działała od wielu lat. Ale może to było ukartowane; zobaczymy od środka, jak zarządza TMR, żeby potem skuteczniej z nimi konkurować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, kordiankw napisał: Takiego maila dziś dostałem, rozwód: "Drogi kliencie W związku z nagłym zakończeniem współpracy przez PBC Sp. z o.o. w zakresie karnetu sezonowego informujemy, że nie będzie możliwości korzystania z Gopass Ski Sezonówki i Gopass Flexi Sezonówki w sezonie zimowym 2024/2025 w ośrodku narciarskim BSA - Beskid Sport Arena w Szczyrku. Gopass Ski Sezonówki oraz Gopass Ski FLEXI Sezonówki będą ważne w sezonie zimowym 2024/2025 w ośrodkach Szczyrk Mountain Resort (Szczyrkowski Ośrodek Narciarski) i COS Skrzyczne (Centralny Ośrodek Sportu w Szczyrku) oraz w 9 innych ośrodkach na Słowacji, w Czechach i Austrii. Mając na uwadze zaistniałą sytuację, klient ma możliwość rezygnacji z Gopass SKI Sezonówki lub Gopass SKI FLEXI Sezonówki i odstąpienia od umowy jej zakupu, poprzez wysłanie wiadomości e-mail na adres reklamacje@gopass.pl do dnia 30.11.2024 (włącznie). W przypadku odstąpienia od umowy, zwrot ceny nastąpi w taki sposób, w jaki nastąpił zakup Gopass SKI Sezonówki lub Gopass SKI FLEXI Sezonówki lub na wskazane przez klienta konto bankowe. Przepraszamy za zaistniałe komplikacje. Gopass" Padła alternatywa, w razie wiatru oraz tłoku w Szczyrkowskim. Czy oznacza to koniec wspólnego karnetu (cennika) w Szczyrku. Jak z transportem pomiędzy ośrodkami ? p.s. Zazwyczaj jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, marekesz napisał: Właściciele BSA mają rozchwianie emocjonalne. Jednego roku zapraszają TMR do zarządzania ich ośrodkiem, żeby następnego wyskoczyć ze wspólnej sezonówki, która działała od wielu lat. Ale może to było ukartowane; zobaczymy od środka, jak zarządza TMR, żeby potem skuteczniej z nimi konkurować. 1) BSA podpisało umowę z tym nowym wielkim hotelem. 2) Patrząc na jakość zarządzania trasami i wyciągami przez TMR, ja się cieszę, wolę stacje bez TMR-u! To oczywiście moja subiektywna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu Rzeczywiście, też dostałam takiego maila. Paskudna wiadomość. Lubiłam tam jeździć. Jeździłam na COS albo BSA, która była świetna krótkie wypady i mniej zatłoczona. Do TMR-u prawie nie zaglądałam. no i diabli wzięli dobry system. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu Godzinę temu, moruniek napisał: Padła alternatywa, w razie wiatru oraz tłoku w Szczyrkowskim. Czy oznacza to koniec wspólnego karnetu (cennika) w Szczyrku. Jak z transportem pomiędzy ośrodkami ? p.s. Zazwyczaj jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Skibus ma kursować od 25 grudnia, ale w tej sytuacji, pewnie TMR nie będzie finansował kursów pod BSA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Masz jeszcze akcje TMRu? Mam, ale niewiele, nawet jakbyśmy w rodzinie wszyscy zsumowali, to nie wystarczy na sezonówkę z benefitów. Teraz są poniżej ceny zakupu. Jak wzrośnie ich cena przynajmniej do ceny zakupu, to sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, kordiankw napisał: Mam, ale niewiele, nawet jakbyśmy w rodzinie wszyscy zsumowali, to nie wystarczy na sezonówkę z benefitów. Teraz są poniżej ceny zakupu. Jak wzrośnie ich cena przynajmniej do ceny zakupu, to sprzedam. Właśnie miałem zapytać jak tam cena - ja zdążyłem sprzedać bez strat jeszcze..w ostatnim momencie ale myśle że cena wzrośnie kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, kordiankw napisał: Skibus ma kursować od 25 grudnia, ale w tej sytuacji, pewnie TMR nie będzie finansował kursów pod BSA. Dlaczego, Ilu posiadaczy sezonówki woził? Przecież karnety 1-6 dni pozostają wspólne, do tego jazdy wieczorne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi