jack78 Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 2 minuty temu, lika napisał: Skąd wy bierzecie w Szczyrku w dwie godziny tyle kilometrów? Rozumiem góra dół? Ale prędkość maksymalna fajna, nieosiągalna dla mnie... Byłem trochę dłużej. W pierwsze 1,5h zrobiłem 9 zjazdów. W kolejne 1,5h 3 zjazdy. Jutro znikam jak tylko się kolejki zrobią. Czyli koło 10. Prędkość zrobiona na Golgocie lub Bieńkuli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 8 minut temu, jack78 napisał: na Golgocie lub Bieńkuli. Rozumiem że Bieńkulę wczoraj wyratrakowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 1 minutę temu, surfing napisał: Rozumiem że Bieńkulę wczoraj wyratrakowali? Na to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 16 minut temu, surfing napisał: Rozumiem że Bieńkulę wczoraj wyratrakowali? Tak, wyratrakowali. Niezbyt dobrze w górnym odcinku. Jutro wrzucę filmik z przejazdu Golgotą i Bieńkulą. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 1 godzinę temu, lika napisał: Skąd wy bierzecie w Szczyrku w dwie godziny tyle kilometrów? Rozumiem góra dół? Ale prędkość maksymalna fajna, nieosiągalna dla mnie... Dystans raczej z wyciągami, więc zrobił ok. 25 km. Na 12 zjazdów norma. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 1 godzinę temu, lika napisał: FIS otwarty? Niestety nie, jest zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 7 minut temu, grimson napisał: Niestety nie, jest zamknięty. A jaki FiS jest zamknięty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 W COS. Zamknięte do poniedziałku włącznie, z powodu zawodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 27 minut temu, Jusik2002 napisał: A jaki FiS jest zamknięty ?? W Szklarskiej Porebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 11 minut temu, grimson napisał: W Szklarskiej Porebie. 😂 Jaki Ty zabawny jestes..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 1 godzinę temu, Jusik2002 napisał: 😂 Jaki Ty zabawny jestes..... ??? przecież od początku o nim jest mowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 1 minutę temu, lika napisał: ??? przecież od początku o nim jest mowa.... Tak tylko dodam, że.......FIS nie jest na SMR 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 Godzinę temu, Jusik2002 napisał: Tak tylko dodam, że.......FIS nie jest na SMR 😉 FIS jest na COS, ale tego chyba nie trzeba dodawać. Tu można zerknąć jakie wczoraj panowały warunki na COS i TMR. https://youtu.be/zSnKCJwweqQ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot06 Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 8 godzin temu, jack78 napisał: Tu można zerknąć jakie wczoraj panowały warunki na COS i TMR. https://youtu.be/zSnKCJwweqQ Dzięki Jack za filmik na taki właśnie czekałem Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 Jakiś zacisk w statystykach gopass.pl. Ich zdaniem byłem ostatni raz 1 lutego (nieprawda, byłem też wczoraj!), zjechałem 8 razy (nieprawda, nie policzył 2 ost. zjazdów wieczornych) i przejechałem 15 km (spora nieprawda - konsekwentnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 A 8 zjazdów to ile powinno byc km ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
friski Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 8 godzin temu, Narciarz ze Śląska napisał: Jakiś zacisk w statystykach gopass.pl. Ich zdaniem... Myślałem że TMR "karze" za jazdę poza trasami i odejmuje pozatrasowe kilometry. Trzeciego lutego zaliczyli mi tylko 4 km dojazdów od lasu do wyciągu. Jednak po paru dniach namysłu dorzucili paręnaście kilometrów. Poczekaj, może i Tobie dorzucą 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 10 godzin temu, christof napisał: A 8 zjazdów to ile powinno byc km ? Zależy po jakich trasach jeździłeś , ale taka średnia u nich, to około 1,5-2km na zjazd. Ogólnie ten ich system liczenia jest do bani. Jeśli pojedziesz na COS lub BSA to jazda nie jest zliczana, ale blokadę na karnet można dostać, nawet za zmianę kurtki, bo w ten sposób mnie 2 razy zablokowali w ubiegłym roku. A więc karnety monitorują na innych ośrodkach, ale statystyk już nie zliczają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot06 Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 8 godzin temu, jack78 napisał: "blokadę na karnet można dostać, nawet za zmianę kurtki, bo w ten sposób mnie 2 razy zablokowali w ubiegłym roku. A więc karnety monitorują na innych ośrodkach, ale statystyk już nie zliczają. Blokują za zmianę kurtki? Kurde to muszę uważać. Ja zawsze mam 2 pary kurtek. Jedna jak przemoknie, drugą jaskrawą na brak pogody (mgłę) itd. Piszesz, że nie zliczają kilometrów. To co polecasz, aby poznać rzeczywistą ilość km? Dla amatora, nie drogie, a może nie płatną appke? Wiem nie ma nic za darmo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 Sport tracker lub strava. Obie darmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 8 godzin temu, jack78 napisał: Zależy po jakich trasach jeździłeś , ale taka średnia u nich, to około 1,5-2km na zjazd. No wlasnie, czyli 8 zjazdow w SMR i 15 km jest jak najbardziej ok. Odnoszac sie do stravy to jest ok ale liczy tez wyjazdy wyciagiem. Ja uzywam tej apliakcji + zegarek garmina (ktory rozdziela wyjady i zjazdy - dzieki temu mam zliczoną tylko sume zjazdow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 Sport tracker też rozdziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 4 godziny temu, jack78 napisał: Sport tracker też rozdziela Chyba inne wersje SportTrackera posiadamy... Może masz jakąś premium? Albo coś w ustawieniach trzeba pogmerać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 Kliknij w pole np tss i wybierz inną wartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 7 minut temu, jack78 napisał: Kliknij w pole np tss i wybierz inną wartość To zależy, na jakim systemie pracuje Sports Tracker. W wersji dla Iphone jest mniej bajerów jak dla np. Samsunga. U mnie na Iphone nie mam możliwości zmiany w okienku "tss', po kliknięciu pokazuje się tylko opis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi