przemo_narciarz Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 Podobno w przedsprzedaży sezonowka smr będzie kosztować 699 forintów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 25 minut temu, przemo_narciarz napisał: Podobno w przedsprzedaży sezonowka smr będzie kosztować 699 forintów. 9.60zł biorę bez pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruchauho Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 (edytowane) 5 godzin temu, shuger napisał: Gdyby były ciężko zarobione to wielu 2 razy by się zastanawiało jak je wydać rozsądnie.... Chociaż raz muszę się z Tobą zgodzić. Ja swoje pieniądze szanuję bo ciężko na nie pracuje i dlatego w tym sezonie do SMR nie zawitałem. Dobra, raz pojechałem na wieczorną, ale to naprawdę jednorazowo. W zeszłym sezonie była piękna zima to byłem tam minimum 10 razy na dziennej i z 5 na wieczornej. W tym sezonie, biorąc pod uwagę warunki i ceny moja noga tam nie postanie. Szanuję swoje pieniądze i nie dam z siebie zdzierać więc olałem jazdę w PL i jadę w Alpy, jakby był warun to pojeździłbym również i u nas, proste. 3 godziny temu, Robur82 napisał: A w tamtym, najpierw jechałeś w tłumie i byłeś skupipny na omijaniu ruchomych tyczek, zero frajdy z jazdy, a potem stałeś 15-30 min w koejce i od początku to samo, a jak o 14 troche przetarło się to muldy po kolana Nie jechałem, nie musiałem być skupiony, nie stałem pół h w kolejce a o 14 to już byłem w domu Na Szczyrk trzeba mieć taktykę. W tym sezonie najlepsza jest nie przyjeżdżać tam. Edytowane 3 Luty 2020 przez gruchauho 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 Cytat Ja kupiłem, za 699zł, byłem tam w tym sezonie 23razy, w którym miejscu jestem do tyłu ? Jak to gdzie? Zmarnowałeś 23 dni życia ;) No i jeszcze za sezonówkę przepłaciłeś. Cytat Czyli najlepiej jak się w Szczyrku wszystko wali bo tylko w tedy można coś pojeździć. Coś w tym jest. Byłem w tym roku w Szczyrku kilka dni i nie było tragedii, ale naprawdę super jeździło mi się tylko wtedy, jak deszcz padał :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 Zamieszczam komunikat z ich strony, pisownia oryginalna. 3.02.2020 Pogoda nie rozpieszcza narciarzy i snowboardzistów Weekendowe ocieplenie i opady deszczu spustoszyły górskie miejscowości. Również w Szczyrku warunki narciarskie uległy pogorszeniu. Kapryśna zima daje się we znaki wszystkim narciarzom i snowboardzistom. Jednak optymistycznie przedstwiają się prognozy pogody na najbliżesze dni. Od wtorku zapowiadane są intensywne opady śniegu oraz ochłodzenie z mrozem. Liczymy, że w tym czasie będziemy mogli ponownie przygotować ośrodek na dobrym poziomie, tak jak miało to miejsce w ubiegłym tygodniu. https://www.szczyrkowski.pl/resort/szczyrk-na-zywo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 7 minut temu, moruniek napisał: pisownia oryginalna Nie żebym się czepiał, nie chcę wyjść na hejtera, ale ..... pisownia na ich stronie potwierdza "bylejactwo", które niektórzy im zarzucają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 Godzinę temu, moruniek napisał: dobrym poziomie, tak jak miało to miejsce w ubiegłym tygodniu. Buta nie zna granic.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 Cytat Liczymy, że w tym czasie będziemy mogli ponownie przygotować ośrodek na dobrym poziomie, tak jak miało to miejsce w ubiegłym tygodniu. Czepiacie się. Zwykła literówka. Miało być w ubiegłym w ubiegłym wieku. 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czesio Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 3 godziny temu, Spiochu napisał: Czepiacie się. Zwykła literówka. Miało być w ubiegłym w ubiegłym wieku. A to tak coś koło 1997 albo 1998 byłem 20 listopada (+- ). warunki były pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPGöral Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 Ja byłem na nowy rok 2013 i w Szczyrku chodziła chyba tylko Golgota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Gdzie jesteście? Pół parkingu pod gondola pustego czeka na Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 18 minut temu, Sapient napisał: Gdzie jesteście? Pół parkingu pod gondola pustego czeka na Was. Chcesz pojechać do Szczyrku na narty. Wchodzisz na stronę internetową SON i patrzysz na info o otwartych trasach. Po oczach bije czerwony kolor, niczym na pochodzie pierwszomajowym w minionych czasach, zielonego niewiele (w COS tylko Ondraszek). Wchodzisz na konto gopass, odpalasz cennik "elastyczny", którego elastyczność polega na tym, że w sezonie jest taka sama cena w każdym dniu, niezależnie od tego czy w ośrodku jeździ 100 czy 5000 osób. Patrzysz na cenę i widzisz 137 zł. Ewentualnie nie masz konta gopass i wiesz że w kasie zapłacisz 150 zł. Myślisz sobie - "pocałujcie mnie w d...". 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Się ładnie biało zrobiło😄 jestem ciekawy jak to przełoży się na warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Dużo świeżego ! Ludzi brak! Obecnie pada. Ale są miejscami dalej przetarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Godzinę temu, Sapient napisał: Gdzie jesteście? Pół parkingu pod gondola pustego czeka na Was. Przecież sporo jeździ. Dla mnie już za dużo. Po co więcej?https://www.szczyrkowski.pl/resort/kamery/solisko-650-m-npm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Normalne nie da się jeździć 🙃 20200205_093500.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orchidea Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Teraz na kamerach widac, ze znowu dziki tłum na Solisku, buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Pod gondola pusto. 1 i 3 do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 1 godzinę temu, Sapient napisał: Pod gondola pusto. 1 i 3 do dyspozycji. 4 godziny temu, Sapient napisał: Gdzie jesteście? Pół parkingu pod gondola pustego czeka na Was. 3 godziny temu, tresor napisał: Chcesz pojechać do Szczyrku na narty. Wchodzisz na stronę internetową SON i patrzysz na info o otwartych trasach. Po oczach bije czerwony kolor, niczym na pochodzie pierwszomajowym w minionych czasach, zielonego niewiele (w COS tylko Ondraszek). Wchodzisz na konto gopass, odpalasz cennik "elastyczny", którego elastyczność polega na tym, że w sezonie jest taka sama cena w każdym dniu, niezależnie od tego czy w ośrodku jeździ 100 czy 5000 osób. Patrzysz na cenę i widzisz 137 zł. Ewentualnie nie masz konta gopass i wiesz że w kasie zapłacisz 150 zł. Myślisz sobie - "pocałujcie mnie w d...". Faktycznie super dynamiczne ceny, ale tylko w górę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomekmdze Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 To zła cena czy dobra? W COS za 4h 88 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 36 minut temu, Tomekmdze napisał: W COS za 4h 88 złotych Zła bo nie ma w SMR karnetu na 3 lub 4 godziny. 88 zł za cztery godziny w COS to 10-15 zł za dużo. Dobrze że senior i junior płaci tylko 70 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 2 godziny temu, Tomekmdze napisał: To zła cena czy dobra? W COS za 4h 88 złotych Tu masz dobrą cenę ta nowa jest mega chuj..a 🤬 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 "To se uż ne vrati, pane Havranek" 😞 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 36 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: ta nowa jest mega chuj..a Zawsze możesz sobie zafundować sezonówkę 😂😂😂😂😂😂😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Godzinę temu, MAIKEL 1977 napisał: Tu masz dobrą cenę Ciekawe porównanie w 2014r. 6 dni 320zł razem z jazdą wieczorną, a 2019r za 6 dni 1187zł razem z jazdą wieczorną (74zł) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi