moruniek Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 Pytanie czy chociaż stworzą pozory, że im zależy na otwarciu Bieńkuli i skoszą na niej trawę na jesieni. p.s. Czy uregulowali już kwestie gruntu na dole tej trasy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 35 minut temu, Sariensis napisał: Pisali, ze otworzą jak spadną 2m :). Raz napisali chyba nawet 3m. W sumie wyszło to bardzo słabo z ich strony - wyglądało tak, jakby ktoś nie znał podstaw we własnym ośrodku. Niedługo potem oczywiście poprawili na 50 cm Oby skosili tę trawę, bo inaczej to faktycznie będzie potrzeba nieco więcej niż te pół metra 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 (edytowane) Dokupiłem do spryciuli seznowki na Slovensko, uhu ale sezon sie szykuje w tym roku. Kto ma pakiet Polska+Slovesnko? Edytowane 7 Wrzesień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 Ja! (bede mial) btw. dokupienie Polski do Słowacji było chyba taniej o parę groszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 23 minuty temu, christof napisał: (...) dokupienie Polski do Słowacji było chyba taniej o parę groszy Potwierdzam 🤗 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 W przyszłym sezonie sprawdzę, w tym chyba coś przespałem, ale i tak 780,0zl za sezon na Słowacji, to dla mnie dobra oferta, do zobaczenia na stokach Słowacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 Nowe zdjęcia na FB S-A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndKur Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 5 godzin temu, fredek321 napisał: Nowe zdjęcia na FB S-A. Zbiornik już całkiem nieźle się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 10 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2018 12 godzin temu, AndKur napisał: Zbiornik już całkiem nieźle się prezentuje Na początek sezonu powinien być pełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 15 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2018 Montaż podpór pod nową kolej z Hali Skrzyczeńskiej na Zbójnicką Kopę. Szczyrkowski Ośrodek Narciarski 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 15 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2018 Ubiegłeś mnie o sekundy hehe 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2018 (edytowane) 18 godzin temu, marek_kapica napisał: Ubiegłeś mnie o sekundy hehe 😃 Chciałem pstryknąć kilka zdjęć nowych podpór ale nie sposób zaparkować dziś w Szczyrku. Trzeba było zawrócić i udać się gdzieś w odludne tereny. Pozdrowienia z Korbielów granica Zastanawiam się co się będzie działo w zimie. A u mnie brak kwalifikacji do przeszczepu serca, na bieżni wyobraziłem sobie że idę pod Golgotę i musieli mnie ściągnąć po 15 min słowami: no z takim czasem to pan go nie dostanie. Edytowane 16 Wrzesień 2018 przez Góral spod Skrzycznego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2018 18 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Chciałem pstryknąć kilka zdjęć nowych podpór ale nie sposób zaparkować dziś w Szczyrku. A co, sezon już zaczęli?, kurcze, narty nie nasmarowane... 😮 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2018 Solisko Arena - pojawiła się super relacja z montażu podpór pod nową kolej z Hali Skrzyczeńskiej na Zbójnicką Kopę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 (edytowane) 10 godzin temu, surfing napisał: super relacja czy tu po lewej widać nową super trasę ? Edytowane 17 Wrzesień 2018 przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 24 minuty temu, Jeeb napisał: czy tu po lewej widać nową super trasę ? Tak, generalnie powierzchnia nowej trasy wygląda tak: Tu widać że są jeszcze prowadzone jakieś prace. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 49 minut temu, kordiankw napisał: powierzchnia nowej trasy stromizna powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 spokojnie Panie @Jeeb to jest dobre dla nas, pewne grupy będą spędzać na tych trasach dużo czasu, tym samym odciążając co ciekawsze trasy w obu ośrodkach ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Dokładnie, na tych trudniejszych będzie luźniej, bo w ubiegłym roku początkujący walczyli o życie na czerwonych trasach. Teraz będą mieli gdzie się doszkalać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 niektórzy to i na niebieskich walczyli o życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 1 godzinę temu, kordiankw napisał: Dokładnie, na tych trudniejszych będzie luźniej, bo w ubiegłym roku początkujący walczyli o życie na czerwonych trasach. Teraz będą mieli gdzie się doszkalać. A latem będzie gdzie w piłkę nożną pograć (jak trawa już wyrośnie)... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Panowie, nie "drzyjcie łacha" z tej trasy, bo jest to bardzo przemyślana decyzja. W SON brakuje łatwych tras dla początkujących i słabo jeżdżących, a jak pokazuje Białka, na nich robi się biznes. Dodatkowo będzie to łącznik ze Srzycznem. Uzupełnieniem, będzie nowa trasa z Małego Skrzycznego. Napisałem nowa, bo ze starą nie wiele będzie miała wspólnego. W stosunku do starej, teraz do dyspozycji słabiej jeżdżących będzie lotnisko. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 41 minut temu, JC napisał: bo jest to bardzo przemyślana decyzja. 100% zgoda, nareszcie będzie gdzie zostawić kobiety z dziećmi i poszaleć na Bieńkuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 14 minut temu, Jeeb napisał: 100% zgoda, nareszcie będzie gdzie zostawić kobiety z dziećmi i poszaleć na Bieńkuli Liczysz na 3 metry śniegu😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Możesz szaleć, tez na FIS, nie tylk Bienkula jest taka Cool ;). Teraz bedą w dwie strony kursować ci mniej doświadczeni ;). Wiesz ile czasu zjamnie im przekijkowanie z jednego ośrodka do drugiego? Zanim wrócą już zdążysz coś wciągnąć w Hiltonie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi