leitner Napisano 31 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2018 Czyrna wczoraj. Nadal przywożone są części stacji nowej kolei 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr1 Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2018 Nowe lance na Julianach. Zdjęcie z Solisko arena. Zwężenie trasy? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2018 Z tego, co widziałem na żywo, to w górnej części trasa jest zwężona mniej więcej o połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostek Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2018 Czy to nie wynika z kompromisu? Na 7 i 1 w ubiegłym sezonie jeden rząd lanc i tak nie dawał rady naśnieżyć całej szerokości trasy. Tu może postanowili od razu niejako zwęzić trasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2018 Czyli wycięli całą Halę, żeby było szeroko a tutaj sztucznie zwężają fantastyczną polanę? Nie rozumiem tego. Poniżej zdjęcia z początku lipca (dodałbym je wcześniej, gdyby działał Tapatalk) 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2018 Cytat Czyli wycięli całą Halę, żeby było szeroko a tutaj sztucznie zwężają fantastyczną polanę? Nie rozumiem tego. Poniżej zdjęcia z początku lipca (dodałbym je wcześniej, gdyby działał Tapatalk) Już była nadzieja, że w Szczyrku się poprawia a tu znowu wpadli na kretyński pomysł jak zaoszczędzić i zabijają potencjał ośrodka. Kto to w ogóle wymyśla? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2018 52 minuty temu, leitner napisał: Czyli wycięli całą Halę, żeby było szeroko a tutaj sztucznie zwężają fantastyczną polanę? Nie rozumiem tego. Poniżej zdjęcia z początku lipca (dodałbym je wcześniej, gdyby działał Tapatalk) szkoda że nie ma ikonki "jestem wk...ony", ech takie fajne miejsce orają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2018 1 godzinę temu, leitner napisał: Nie rozumiem tego. jak to nie rozumiesz - po bokach będą tereny freerajdowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2018 Nie każdy kocha sztruks i sztuczny śnieg, są też inni narciarze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 3 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2018 Szczyrk jest z wyciągami przyciąga raczej ogromną ilość tych trasowych a wąsko naśnieżane trasy (np polowa jedynki) były jednym z powodów narzekań w ubiegłym sezonie. Zgadzam się ze Spiochem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2018 8 godzin temu, Jeeb napisał: jak to nie rozumiesz - po bokach będą tereny freerajdowe Freeride zone na Julianach, już widzę taki napis na mapie , hahaha 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2018 Pytanie do odwiedzających SMR, możliwe jest aktualnie przejechanie na rowerze ze Skrzycznego 3a na małe Skrzyczne i dalej na solisko lub gondolę? Są w ogóle w SMR jakiekolwiek trasy rowerowe, czy tylko koparki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2018 Cytat jak to nie rozumiesz - po bokach będą tereny freerajdowe Ta, chyba dla rowerzystów. W Szczyrku są ostatnio tak wielkie opady, że ten freeride to będzie po trawie i kamieniach. Lepszy sztuczny śnieg niż żaden a na nic więcej bym nie liczył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 3 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2018 1 godzinę temu, Spiochu napisał: Lepszy sztuczny śnieg niż żaden a na nic więcej bym nie liczył. Może boją się, że nawet sztucznego nie zdołają tyle naprodukować przy takich bryndzowatych zimach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2018 21 godzin temu, Sariensis napisał: Pytanie do odwiedzających SMR, możliwe jest aktualnie przejechanie na rowerze ze Skrzycznego 3a na małe Skrzyczne i dalej na solisko lub gondolę? Są w ogóle w SMR jakiekolwiek trasy rowerowe, czy tylko koparki? Jak najbardziej, bardzo widokowy szlak. Jedziesz przez Małe Skrzyczne i dalej Kopa Skrzyczeńska, Następnie prowadzisz 400m pod Malinowską Skałę dalej odbijasz z zielonego szlaku w czerwony na Malinów tam również trzeba podprowadzić rower. Przed podejściem na Malinów mijasz drogę która trawersuje zbocza 200m poniżej szlaków a zaczyna się w połowie zjazdu z M.S.. Na Malinowie odbijasz znów w zielony i dojeżdżasz nad "8" i Golgotę. Po drodze masz kilka opcji zjazdu szutrówkami w dół. Zawsze gdzieś wyjedziesz do głownej drogi przez Szczyrk. Polecam cały przejazd, Można go przedłużyć aż po Baranią Górę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2018 (edytowane) Super, jutro przetestuje, a czy na Wierch Pośredni da sie jakos dojechać na rowerze? Pytam, ponieważ wracam przez Wisłe, i z pośredniego mam, ze tak powiem już prawie z górki. Edytowane 4 Sierpień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2018 (edytowane) Przejrzałem mapy i wyglada na to, ze jadąc od Brennej zaliczę rownież BSA, czyli mam first minute sezonowki na Szczyrk, pozostaje jeszcz wykombinowanie, jak wrócić na rowerze przez Wierch Pośredni i dalej w kierunku Wisły. Edytowane 4 Sierpień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2018 (edytowane) Z Pośredniego przez Juliany i BK. Ale możesz też bezpośrednio z Malinowskiej Skały zjechać na Biały Krzyż. Powodzenia Edytowane 5 Sierpień 2018 przez Góral spod Skrzycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2018 Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2018 @Sariensis jakieś zdjęcie kierunkowe, czy jesteś przede mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2018 @Góral spod Skrzycznego Będę później, dzięki za zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2018 (edytowane) Kolejka już na Hali Skrzyczeńskiej Czekamy na fundamenty i śmigło. Edytowane 5 Sierpień 2018 przez Góral spod Skrzycznego 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 (edytowane) Koleżanki i Koledzy, rzepraaSzam za dłuższa nieobecność , ale miałem wypadek na rowerze i trochę mnie połamało, w szpiatalu jest fajnie dużo caszu i mogłem nawet rano zobaCzyc wywiad z Andzrejem Bargieliem. Pozdrawiam, odezwę sie po tomografie P.S. Rower cały Edytowane 7 Sierpień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 26 minut temu, Sariensis napisał: Koleżanki i Koledzy, rzepraaSzam za dłuższa nieobecność , ale miałem wypadek na rowerze i trochę mnie połamało, w szpiatalu jest fajnie dużo caszu i mogłem nawet rano zobaCzyc wywiad z Andzrejem Bargieliem. Pozdrawiam, odezwę sie po tomografie P.S. Rower cały Najważniejsze, że rower cały;-) Dbaj jednak o ciało, dusza jest nieśmiertelna... i rower:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 2 godziny temu, Sariensis napisał: Koleżanki i Koledzy, rzepraaSzam za dłuższa nieobecność , ale miałem wypadek na rowerze i trochę mnie połamało, w szpiatalu jest fajnie dużo caszu i mogłem nawet rano zobaCzyc wywiad z Andzrejem Bargieliem. Pozdrawiam, odezwę sie po tomografie P.S. Rower cały O w mordę - życzę zdrowia. Spadłeś z nowej mangusty (mongoose) ? To małe i dzielne zwierzątka, potrafią upolować nawet kobrę, a może i @Sariensis 'a z grzbietu zrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi