Góral spod Skrzycznego Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Jest dobrze wyszło słońce, śmigamy z@bolec z córką, Iwona, Tomek i gość specjalny Martyna Wojciechowska. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 38 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Jest dobrze wyszło słońce, śmigamy z@bolec z córką, Iwona, Tomek i gość specjalny Martyna Wojciechowska. Foty koniecznie! Wszystkim życzę zdrowych ,wesołych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 50 minut temu, janek57 napisał: Foty koniecznie! Mówisz i masz ! 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Też byliśmy teraz kończymy dzisiejsze nartowanie w ApreSki hihi warunki rano znośne tylko deszcz i wiatr ale 65 km/h dało się śmigać. Pozdro dziś bez fotek Zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych dla całej Braci narciarskiej. 🐤🐣🐥🐰 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 4 minuty temu, bolec napisał: Mówisz i masz SUPER Wielkie dzięki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 5 minut temu, bolec napisał: Mówisz i masz ! A Martyna na desce czy nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 A Martyna na desce czy nartach? Czarne Atomic Cloud. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANDISKI Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 (edytowane) Byłem w piątek w pięknym słońcu zrobiłem 25 zjazdów...i gopas że to 46 km....po ręcznym policzeniu wyszło mi 52 km. Gopa liczy średnio po 1600 m za każdy zjazd...ja policzyłem po 2095 i 2014 wg mapy. brawo dla pani Martyny..... liczyłem że będzie w kasku..mimo wszystko zazdroszczę tej narciarki która zdobyła 8488 m ME Edytowane 31 Marzec 2018 przez ANDISKI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Pora podsumować dzisiejszy dzień w SMR Ranny deszcz ustąpił koło 10.00 i później było zdecydowanie lepiej pomimo wiatru utrzymującego się na Hali Skrzyczeńskiej .Warunki bardzo wiosenne czyli przetopy , przetarcia , kamienie , odsypy etc . Stoki po 12 praktycznie puste. Jeździliśmy głównie na „czerwonej” siódemce. Na Solisku zafundowano nam trzy ładne i głębokie do kostek jeziorka przed bramkami w cenie Miłym akcentem było spotkanie i zdjęcie z Martyną ( post powyżej ) Zdjęcia oddają aktualny stan ośrodka , który ma być zamknięty podobno 02.04 ale nie zrażajcie się zdjęciami - miłośnicy wiosennych nart nie będą zawiedzeni Dla mnie był to kolejny bardzo przyjemny dzień na nartach w milym towarzystwie @Góral spod Skrzycznego z żoną Iwonką i Tomkiem. BTW jakby co to będę w poniedziałek 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Dzień różnicy, a ubytki spore... No cóż czas się przenieść na większą górę...:) Jak coś jestem od piątku do wtorku PS fajnie zakończyłem sezon w SMR, 46km, sztruks, słoneczko i małe WZF Zdrowych udanych świat... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentos Napisano 1 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 (edytowane) Podobno od wtorku Słowacy mają zacząć zwozic śnieg ciężarówkami z Chopoka, bo chcą przedłużyć sezon do weekendu majowego. Edytowane 1 Kwiecień 2018 przez mentos 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogymen Napisano 1 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 Podobno od wtorku Słowacy mają zacząć zwozic śnieg ciężarówkami z Chopoka, bo chcą przedłużyć sezon do weekendu majowego. Dobre [emoji1][emoji1][emoji1] Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 1 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 @bolec mojego synka uchwyciłeś :-) Pozdrowienia świąteczne dla Wszystkich!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 1 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 Najnowsze info z SMR Niebieska kanapa B2 w ramach reklamacji zostanie przeniesiona na Juliany! Orczyk wróci na Golgotę! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 Do Szczyrku zawitała znowu zima .... Kilkucentymetrowy puch (miejscami nawiany ) , ktory za chwilę będzie rozjeżdżony na zmrożonym twardym podkładzie . Najlepsze warunki na razie na czerwonej siódemce . Zaczyna nieśmiało wychodzić słońce Pozdrawiam 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 Krótkie podsumowanie. http://extra.natemat.pl/szczyrkowski-jak-to-sie-robi-po-slowacku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 @bolec i bardzo dobrze zrobiłeś, dzień na nartach poza SMR to dzień nieudany. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 Co racja to racja ! Wyszlo piękne słońce i jest naprawdę cudownie..... - jeździmy z @keisyzrk i @christof . Teraz pierwsza przerwa, leżaki nas skusiły .... 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 Macie jakieś info czy jeżdżą od jutra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 2 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: dzień na nartach poza SMR to dzień nieudany Ach, niekoniecznie. Jest jeszcze COS . I jutro będzie działał . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 Jutro podobno czynneWysłane przy użyciu palca 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 Dzisiaj jazda w skrajnościach - rano twardo, zimno i pochmurno, później wiosna z lampą, dodatnimi temperaturami i mocno rozjeżdżonymi trasami. Tradycyjnie małe WZF, tym razem ograniczone tylko do forumowiczów o imieniu Krzysiek , super udany dzień na nartach. 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 Ktoś coś jutro? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 10 minutes ago, keisyzrk said: Ktoś coś jutro? na 99% COS, 8-10.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 My wybieramy się na zamknięcie SMR ale w weekend jeszcze uderzamy na BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi