keisyzrk Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Dzisiejszy SMR przywitał mnie zimową aurą, minusowa temperatura i prószący śnieg, ludzi bardzo mało, a przygotowanie tras rewelacyjne, umiarkowanie twardo, dominujący sztruks i zero lodu. Ta sielanka trwała niecałą godzinę, potem zrobiło się zdecydowanie lepiej, pustki na trasach pozostały, zamiast pochmurnego nieba wyszło słońce. Od godziny 13-ej wiosenne nartowanie, ale bez większych odsypów, czy muld, te zaczęły się tworzyć tylko w dolnych odcinkach tras i nie stanowiły żadnego wyzwania. Byłem przekonany, że wynik jaki zrobiliśmy z @johnny_narciarz (59 km, 32 wyjazdy kolejką) jest już maksymalnie wyśrubowany jak na SMR, no cóż, myliłem się…. Na ponad 30 dni nartowania w Szczyrku, biorąc pod uwagę takie czynniki jak: przygotowanie tras, pogoda, czy ilość ludzi na trasach, mogę stwierdzić, że dzisiejszy dzień był najlepszym jaki spędziłem w Szczyrku w tym sezonie. 13 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 5 minut temu, keisyzrk napisał: WOW! Szacun! Pięknie! Toś poszalał! Ech, żeby nie ta robota... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 No Krzysztofie idziesz pod prąd:) jak widać kamerkowicze na posterunku:) Tyle to mam rekordu na chopoku Jak coś w piątek będziemy... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 23 minuty temu, przemo_narciarz napisał: Jak coś w piątek będziemy... Też będę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1981 Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Dzisiaj pusto, frekwencja jaką lubię, zapewne przez pogodę[emoji23] Trochę nam dolało... Poczatkowo wiatr hulał i kolejki nie chodziły, więc wylądowalem w BSA. Od 11:00 już SMR. Warunki jeszcze dobre, jest po czym jeszcze jeździć ale trzeba uważać na różne luźne kamienie. Pozdrawiam Maciek Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Planujemy sobota i niedziela w SMR daj Bóg by pogoda dopisała i warunki mimo jutrzejszego planowanego pogodowego +10 pozwoli choć dostatecznie utrzymać warunki na trasach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 23 godziny temu, przemo_narciarz napisał: Jak coś w piątek będziemy. Np to ja zamiast do BSA to przyjadę pod gondolę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Jutro aktualne, mam nadzieję że heady będą w dobrym stanie po tej wyprawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 2 minuty temu, przemo_narciarz napisał: Jutro aktualne, mam nadzieję że heady będą w dobrym stanie po tej wyprawie:) Oj nie. ja nie jestem taki odważny ,wyrzynarki zostawiam na Chopka -wezmę coś szerszego pod butem, ma być ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 W jakim czasie od zakupu online na gopass.pl skipas jest funkcjonalny? Insczej: czy zakup po drodze np. o 7 40 da mi wejście na 8 00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 32 minuty temu, mig12345 napisał: W jakim czasie od zakupu online na gopass.pl skipas jest funkcjonalny? Insczej: czy zakup po drodze np. o 7 40 da mi wejście na 8 00? Do 15 minut powinien być aktywny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rat69 Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 W jakim czasie od zakupu online na gopass.pl skipas jest funkcjonalny? Insczej: czy zakup po drodze np. o 7 40 da mi wejście na 8 00? Kupowałem dzisiaj o 22.10. 22.20 przyszło potwierdzenie. Powinno być ok.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Kiwa się ktoś po SMR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Ja jestem na tym badziewnym ośrodku jak pisał shuger masakra. Ostatni raz tutaj przyjechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Żadnych niespodzianek, typowe wiosenne nartowanie - rano twardo, wręcz betonowo, od 11-ej przyjemnie miękko, a potem, no cóż… odsypy, muldy, znaczy się normalka, a to wszystko przy bajkowej pogodzie. Dzisiaj trafiło się małe WZF, @przemo_narciarz, Jasiek, @toppaner, Andrzej - dzięki chłopaki za miłe towarzystwo . 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Pozdrów Jaska mam nadzieje ze się spotkamy gdzieś kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 warunki na godz 16 jak kończyłem ... ogólnie dobry dzień na nartach, jutro będzie ciężko, nie przewidują nocnych przymrozków a do tego jutro ma być cieplej, będzie wodnie i ciapowato.... de cyzja należy do Was 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 To był bardzo dobry dzień w SMR -dziękuję za wspólnie spędzony czas na deskach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 (edytowane) Co Wy za foty wrzucacie, przecież shuger napisał wyraźnie tydzień temu KONIEC SZCZYRKU. Tam się nie da pojeździć, nie mówiąc już o przejechaniu 50km w taki kiczowaty wiosenny dzień. Na Chopok też już nie pojadę po ostatnim Ps dzięki chłopaki było git:) Edytowane 30 Marzec 2018 przez przemo_narciarz 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Czytając powyższe posty i oglądając zdjęcia Panowie chyba przekonaliście mnie do stawienia się jutro na miejscu z córą ! Obym tylko nie zaspał .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 1 godzinę temu, bolec napisał: Czytając powyższe posty i oglądając zdjęcia Panowie chyba przekonaliście mnie do stawienia się jutro na miejscu z córą ! Obym tylko nie zaspał .... Tak właśnie zrób:) miłego nartowania będzie Pan zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Czytając powyższe posty i oglądając zdjęcia Panowie chyba przekonaliście mnie do stawienia się jutro na miejscu z córą ! [emoji23] Obym tylko nie zaspał ....[emoji3] Tylko ten wiatr w porywach powyżej 15m/s może przeszkodzić. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Ktoś jest? Ja będę o 9,45 na Suche Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Narty w barze,@bolec widzę cię z okna wpadaj tuWysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 No i jesteśmy Pusto , deszczowo , śnieg ciężki ale dosyć ubity. Walczymy .... 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi