christofer30 Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 4 minuty temu, janek57 napisał: To jak żart i zdjęcie z okresu ferii??? Jutro tam jadę, wybieram się już od tygodnia Jutro czyli w piątek może być jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 13 minut temu, christofer30 napisał: Jutro czyli w piątek może być jeszcze więcej Oby pogoda troszkę się pogorszyła to zniechęci ludzi do przyjazdu (mniej słonecznie żeby było a rano -20st.C) .Wczoraj jak przyjechałem na Czantorię o 10-tej to jeździło 7- 10 narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 Witam wybieram sie w weekend do Szczyrku i mam 3 pytania 1. O której być na miejscu by załapać sie na parking przy gondoli? 2. Jak najlepiej dojechać jadąc z Brzeska? 3. Jak dużych kolejek można sie spodziewać ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czepek Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 Już kiedyś pisałem, że tam już nigdy nie będzie pusto(byli tacy co twierdzili, że po feriach się zluzuje). Mnie takie narciarstwo nie bawi. Jak nie ma jazdy na okrętkę to unikam takiej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rat69 Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 56 minut temu, janek57 napisał: To jak żart i zdjęcie z okresu ferii??? Jutro tam jadę, wybieram się już od tygodnia Też się wybieram do Szczyrku.Chyba będzie nam postać w kolejkach.Od dzisiaj na dodatek trasę nr.3 naśnieżają i do soboty jest nieczynna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 O trójce doczytałem na stronie SONu.@keisyzrk jakie warunki na jedynce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 O trójce doczytałem na stronie SONu.[emoji35][mention=6416]keisyzrk[/mention] jakie warunki na jedynce? Na jedynce bardzo dobrze, szczególnie rano. Jeździłem tam przez ostatnie dwa dni. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 Taka pogoda jak dzisiaj musiała ściągnąć tłumy do Szczyrku, i ściągnęła. 8.40 i pierwszy parking wypełniony, co ciekawe, przez pierwsze dwie godziny nie dawało się tego odczuć, ani w kolejkach, ani na trasach. Warunki do 11-ej perfekcyjne, później, sporo wyślizganych miejsc, coraz większy tłok na trasach, i coraz więcej „kamikadze” z szaleństwem w oczach. Do „żółtej” 5 minut, do gondoli nigdy nie stałem dłużej niż dwie minuty. Najlepsze warunki na zamkniętej i naśnieżanej 3-ce, minerałów, poza kilkoma mało istotnymi egzemplarzami (1-ka ostatnio wiedzie w tym prym) w dalszym ciągu brak. 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 23 minuty temu, keisyzrk napisał: Najlepsze warunki na zamkniętej i naśnieżanej 3-ce Czyli można tam bez problemów wjechać i nikt tego nie pilnuje. Plan dojazdu i całej ,,wycieczki'' zrobiony, budzik nastawiony. Jutro trzeci dzień na nartach w tym tygodniu. W Alpach jeździłem 6 dni pod rząd i wytrzymałem a mrozy tez się zdarzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 26 minut temu, janek57 napisał: Czyli można tam bez problemów wjechać i nikt tego nie pilnuje. Nikt nie pilnuje. Dziś na 3 ludzi tyle, jakby była cały czas otwarta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 Wybiera się ktoś jutro do SMR? Wyjeżdżam jutro z Pszczyny ok. 7.15 (robię rozgrzewkę przed otwarciem) Planuje ok. 4h jazdy na nartach. Jeśli ktoś chciałbym dołączyć to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 7 godzin temu, keisyzrk napisał: przyjechały tłumy Czas oczekiwania ok. 8 minut (sprawdzone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 Nie wiem, czy ubezpieczenie z opcją "freeride" obejmuje również wyznaczone, ale zamknięte trasy. OWU tego nie precyzuje. To temat na inny wątek. Natomiast to, że tam jestem to już moje własne i świadome ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 A propos, jeździł dziś ktoś po Bieńkuli? Waham się między SMR i COS-em, ale Bieńkula taka jak wczoraj raczej by rozstrzygała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melo7anthony Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 17 minut temu, Maria napisał: A propos, jeździł dziś ktoś po Bieńkuli? Waham się między SMR i COS-em, ale Bieńkula taka jak wczoraj raczej by rozstrzygała... Jeździłem, bardzo fajnie się śmigało. Miękko i lekkie muldy, lodu brak. Końcówka trasy lekkie przetarcia, ale nic groźnego. Wszystko do ominięcia. Warto spróbować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 Może się komuś przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostek Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 1 godzinę temu, moruniek napisał: Może się komuś przyda. Trochę za późno, zapisy były do końca lutego bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 2 minuty temu, Ostek napisał: Trochę za późno, zapisy były do końca lutego bodajże. To bardzo interesujące, bo ja dostałem od nich tego maila 28.02 o 17:50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostek Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 1 minutę temu, moruniek napisał: To bardzo interesujące, bo ja dostałem od nich tego maila 28.02 o 17:50. Sprawdziłem raz jeszcze i wczoraj info na FB było,że zapisy do północy (dnia wczorajszego) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentos Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 Zolte krzeselko nie dziala i maja uruchomic za ok 2 godziny. Do niebieskiego kolejka, poza ty nie chce mi sie jezdzic tylko na golgocie. Zostalem uwieziony na Solisku -zostal mi skibus - spadam na COS , ale SYF!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogymen Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 Ja właśnie jadę w skibusie. Masakra. Trzeba dopychacza tylu pasażerów [emoji16] . Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 https://www.szczyrkowski.pl/aktualnosci/badanie-opinii-klientow/ SON na swojej stronie umieścił ankiete 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 Jest ktos na cos? Jaka sytuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentos Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 Jest OK na COS wszystko chodzi, ludzi w normie.Warun lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 2 godziny temu, Ostek napisał: Trochę za późno, zapisy były do końca lutego bodajże. To już dziś! Zapisanych online 130 osób, zatem wolnych miejsc tylko 20! Przypominamy, że można się dopisać jeszcze w biurze zawodów do godz. 17:00 lub do ostatniego wolnego miejsca. Widzimy się zatem na Beskid Sport Arena Szczyrk, startujemy o 18:00 i GRZEJEMY Z TOSHIBA!!! info z fb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi