fuhkris Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 20 minut temu, fredek321 napisał: Człowiek to jednak dziwne zwierzę. Wczoraj było tak samo, pod gondolą tłumy a na Solisku kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipp1001 Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 26 minutes ago, fuhkris said: Wczoraj było tak samo, pod gondolą tłumy a na Solisku kilka osób. wydaje się, że wytłumaczeniem są płatne parkingi na Solisku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 :). 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artkas Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Troszkę się już zmieniło: Ale i tak zazdroszczę widoków siedząc przed tv 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Cieszę się że nie kupiłem sezonówki.... Może kiedyś ten bum minie, ale nie prędko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipp1001 Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 czy ktoś będący na miejscu mógłby porównać deklarowany czas przejazdu kolejki z tym rzeczywistym? Bo tak na oko to strasznie ślamazarnie to jedzie(porównując np. z kolejką na Skrzyczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipp1001 Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 6 minutes ago, mamad said: Warunki drogowe. Brak jady. Do Szczyrku obecnie wjechać się nie da. Wszystko stoi. Dosiego Roku. kolego wczoraj coś obiecałeś " mamad Posted 11 hours ago To już ostatni wpis przed sylwestrem. " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuhkris Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 (edytowane) 9 minut temu, zipp1001 napisał: czy ktoś będący na miejscu mógłby porównać deklarowany czas przejazdu kolejki z tym rzeczywistym? Bo tak na oko to strasznie ślamazarnie to jedzie(porównując np. z kolejką na Skrzyczne) wczoraj jeździły bardzo wolno, myślę że specjalnie żeby nie było tłumów na trasach Edytowane 30 Grudzień 2017 przez fuhkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 (edytowane) czytam relacje osób, które od godz. 8 nadal jadą (tzn. stoją - próbując od Bielska wjechać do Szczyrku), oglądam to wszystko na kamerach i powiem Wam jedno - nie żałuję, ze z testowaniem nowego Szczyrku jeszcze sobie poczekam!) Edytowane 30 Grudzień 2017 przez fundu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Ważne że gdzie indziej będzie luźniej, co dla rozsądnych ludzi jest dobrą informacją Do Szczyrku w weekendy, święta itp. nie ma się co pchać i było wiadomo że będzie tylko gorzej po rozbudowie. Podziwiam niektórych że im się chce w tych korkach, kolejkach... Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszystkich czytających i piszących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 SON na żywo Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 @leitner darowałem sobie dziś SON, zastanawiałem się jeszcze nad wieczorną gondolą ale chyba wybiorę się w innym kierunku. Zdaj relację wieczorem jak się mają kolejki. Podziwiaj sprzęty w kolejkach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 1 czynnaWysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 @leitner wiesz coś dlaczego nie otwierają orczyków na Pośrednim, Małe Skrzyczne i do Czyrnej? Trasy przy tych orczykach są dośnieżone i mogłyby chociaż trochę rozładować kolejki do nowych wyciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Wjazd od strony Wisły spoko, ja będę też tędy wracać [emoji41]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Narciarstwo weekendowe kwitnie Korek przy wjeździe, kolejka do wyciągu, korek przy wyjeździe... Szczerze współczuję śmiałkom Swoją drogą ciekawe czy ta kamerka z Soliska wkrótce nie zmieni swojego położenia na bardziej "poprawne" 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 1 godzinę temu, ptk89 napisał: @leitner wiesz coś dlaczego nie otwierają orczyków na Pośrednim, Małe Skrzyczne i do Czyrnej? Trasy przy tych orczykach są dośnieżone i mogłyby chociaż trochę rozładować kolejki do nowych wyciągów. Orczyki na Małe Skrzyczne przygotowują do otwarcia, może nawet dziś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gielek Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 19 minut temu, moruniek napisał: Orczyki na Małe Skrzyczne przygotowują do otwarcia, może nawet dziś. Super wiadomość, Pozostanie czekać na otwarcie Bieńkuli, bo od środy mam przy niej kwaterke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Nie liczyłbym na to w tym sezonie (niestety). Jest nie ruszona nawet jeżeli chodzi o sztuczne naśnieżanie, a opad naturalny zbyt mały. Będziesz musiał przebić się z nartami do jedynki i nią do trójki i do gondoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slift Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Czegos takiego i takich korkow na drodze, do kasy, na stoku, do krzesla nigdy w swojej karierze narciarskiej nie widzialem. Stalo sie w kolejkach po 30min czasami jednak bardzo rzadko ale zeby 1h????? Prawdziwy nalot ski amatorow. 😮😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gielek Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 13 minut temu, moruniek napisał: Nie liczyłbym na to w tym sezonie (niestety). Jest nie ruszona nawet jeżeli chodzi o sztuczne naśnieżanie, a opad naturalny zbyt mały. Będziesz musiał przebić się z nartami do jedynki i nią do trójki i do gondoli. Tak też myślałem 200 metrów rano na rozgrzewke trzeba będzie pokonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 (edytowane) Dziś pogoda bajka, fantastyczne widoki, jedynie troszkę silnego wiatru. Dzięki @leitner za wspólne nartowanie i miłe towarzystwo na stoku. Jedynka oficjalnie otwarta, przygotowują też trasę na Małe Skrzyczne i orczyk do uruchomienia (są szanse, że nawet dzisiaj to nastąpi). Ludzi jakby mniej niż wczoraj, a na czerwonej jedynce bardzo mało. Ten kogo dziś nie było niech żałuje. Trochę zdjęć mojego autorstwa: Edytowane 30 Grudzień 2017 przez moruniek coś tam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr1 Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Ja dzisiaj zrobiłem sobie rundkę cos-smr. Ondraszek zamknięta z kamieniami, fis bardzo fajna trasa ale spodziewałem się ostrzejszej. Na fis na ściankach lód. Mam wrażenie, że 1 czerwona jest bardziej stroma. 3a słabo oznakowana, chyba nawet nie było takiego znaku. Nie wiadomo, gdzie iść na Skrzycznym a tablice ciągle oznakowane jako SON. Widoki po drodze super. Na trasie miejscami nieoznakowane strumyki z dołami na pół metra, ktoś sobie coś może zrobić. Końcówka trasy 3a wąska i oblodzona. 2 naśnieżana armatkami. Na 1 przydałoby się jeszcze trochę śniegu. Po drodze do soliska zatrzymaliśmy się w knajpce. Niestety na racuchy trzeba było czekać godzinę. Wracałem z Soliska na Cos pełniutkim skibusem. Zdjęcia załączę w nowym roku, niestety nie zabrałem specjalnego kabelka do aparatu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 I widok z przed chwili, który jest jak miód na moje serce. SMR wziął się na poważnie za poprawę najgorszego fragmentu na trasie nr 3. Odpalone lance i 5 ratraków na raz. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theyard Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Dla osoby słabo jeżdżącej jak ja trasa 10 i 4 w sam raz, trójka przy gondolach masakra. Ogólnie sam ośrodek na duży plus, ludzi dużo ale tego można było się spodziewać w tym terminie. Minus za parkingi no i punktów gastronomicznych trochę mało. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi