moruniek Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 Cześć, wydaje mi się, że będzie możliwość zakupu karnetu na 4 godziny. Jest taka możliwość na COS, a będzie obowiązywał jeden wspólny karnet. Pytanie tylko czy będzie to miało jakikolwiek sens? W sezonie niskim raczej nie, bo 4 godziny to 65 zł a karnet całodzienny on-line to 69 zł. W sezonie wysokim od 26.12.2017, już może to być opłacalne. http://www.skrzyczne.cos.pl/cennik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 Karnet 4 h kupiony w COS będzie działać tylko tam. Tak samo karnet 4 h kupiony w BSA będzie działać tylko tam. Karnety godzinne nie obowiązują w innych ośrodkach.Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 (edytowane) Zbliża się koniec promocji na sezonowy Gopass, a ja nadal nie podjąłem decyzji o zakupie. Jednak na razie hipotetyczne niedogodności (chodzi o Szczyrk) przeważają w mojej opinii. Proszę przekonajcie mnie, abym dokonał zakupu. A może lista osób, które zakupiły przekona mnie i wyjazdy w dobrym towarzystwie będą ostatecznym argumentem ? Edytowane 28 Październik 2017 przez andy-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 Zbliża się koniec promocji na sezonowy Gopass, a ja nadal nie podjąłem decyzji o zakupie. Jednak na razie hipotetyczne niedogodności (chodzi o Szczyrk) przeważają w mojej opinii. Proszę przekonajcie mnie, abym dokonał zakupu. A może lista osób, które zakupiły przekona mnie i wyjazdy w dobrym towarzystwie będą ostatecznym argumentem ? Andrzej ja byłem jednym z pierwszych, 3 września. Mój brat kilka dni później. Zdecyduj się, na pewno warto tym bardziej, że kilka razy można odwiedzić Słowację. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuhkris Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 CześćCzy ktoś się orientuje czy benefit dla akcjonariuszy TMR będzie obejmował też Szczyrk ?Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szplukasz Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 Toro wysłał do TMR takie zapytanie i podobno benefity mają obowiązywać również w Szczyrku (Przynajmniej w przypadku zakupu 130 akcji i wejściówki na cały sezon) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Gdyby ktoś pytał, to zdjęcia na Google Earth są z 30.08. Chyba jeszcze nie wrzucili tego na Google Maps, więc można sobie porównać stary SON z nowym Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Dla porównania 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Bardzo się cieszę, ale jednak tej ciszy i wypoczynku latem na pustej Hali Skrzyczeńskiej będzie mi trochę brakować. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 18 godzin temu, andy-w napisał: Zbliża się koniec promocji na sezonowy Gopass, a ja nadal nie podjąłem decyzji o zakupie. Jednak na razie hipotetyczne niedogodności (chodzi o Szczyrk) przeważają w mojej opinii. Proszę przekonajcie mnie, abym dokonał zakupu. Kupuj koniecznie, karnet sezonowy rewelacyjnie motywuje do znalezienia sobie czasu na wypad na narty, z Bielska można przyjechać pojeździć na 1-2 godzinny, jak nie masz karnetu to zazwyczaj jeździ się cały dzień lub szuka powodów aby nie pojechać (pogoda, korki itp.) Dla mieszkańców Bielska-Białej i okolic sprytny karnet powinien być obowiązkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 23 godziny temu, leitner napisał: Karnet 4 h kupiony w COS będzie działać tylko tam. Tak samo karnet 4 h kupiony w BSA będzie działać tylko tam. Karnety godzinne nie obowiązują w innych ośrodkach. Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Podobnie z karnetami wieczornymi - nie ma wspólnego dla BSA i SMR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aurigae Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Czy sprytna sezonówka w wersji dopłaty do wiosennej przedpłaty, w wersji Tatry + Szczyrk, aby na pewno będzie działać w COS i BSA ? Wczoraj BSA odpowiedziało mi, że oni akceptują tylko sezonówki zakupione w SMR. Na razie nie traktuję tej odpowiedzi poważnie. Do COSu nawet nie piszę. Czekam jeszcze na odpowiedź z Gopasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klauspolo Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Te zdjęcia satelitarne robią niesamowite wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus81 Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Czy sprytna sezonówka w wersji dopłaty do wiosennej przedpłaty, w wersji Tatry + Szczyrk, aby na pewno będzie działać w COS i BSA ? Wczoraj BSA odpowiedziało mi, że oni akceptują tylko sezonówki zakupione w SMR. Na razie nie traktuję tej odpowiedzi poważnie. Do COSu nawet nie piszę. Czekam jeszcze na odpowiedź z Gopasa. Zapytałem o to Słowaków na jakimś czacie na ich stronie. Mam kupiony karnet na wiosnę+dopłata do Szczyrku. Potwierdzili działanie w COS.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aurigae Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 To byłoby super, bo na SOSie mi zależy, a na BSA tylko w przypadku, gdyby otwarli sezon zimowy wcześniej niż SMR i COS. A kiedy to zrobią, nie wiadomo. Bo 4 listopada otworzą sezon jesienny, w którym na 100% sezonówka nie obowiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Teraz w Szczyrku - widok od strony Czyrnej aktualnie pada drobny śnieg, temp. na dole +1C 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Zaczęło się napełnianie zbiornika!!! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPGöral Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 14 minut temu, JC napisał: Zaczęło się napełnianie zbiornika!!! Lodem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Dla wyjaśnienia, napełnianie zbiornika powinna zakończyć się za 22 dni +- 4 dni. Na początek listopada zaplanowano testy systemu naśnieżania. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Wstawiłem kilka zdjęć zrobionych dzisiaj na Hali Skrzyczeńskiej i Solisku 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Testy nowej kolei 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Też dołożę kilka swoich dzisiejszych fotekWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szplukasz Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Dnia 28.10.2017 o 19:23, fuhkris napisał: Cześć Czy ktoś się orientuje czy benefit dla akcjonariuszy TMR będzie obejmował też Szczyrk ? Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Benefity obowiązują SON, jest oficjalne potwierdzenie na stronie dla akcjonariuszy (niestety chyba tylko w SON, o COS nic nie piszą). Dla tych co mają VIPa w SON będzie można korzystać z jazd nocnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Jest już aktualizacja strony dla akcjonariuszy. Benefity będą obowiązywać w SON jak również w Legendii w Chorzowie http://tmr.sk/benefits/25en.pdfWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi