Piotr_67 Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Mariusz Mariusz Mariusz Mariusz Mariusz Mariusz .......................... no dawaj:smile: Ja czekam i pewnie nie tylko ja : :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 (edytowane) Skończyło się na tym że: Impreza wykupiona w piątek,czyli dzień przed wylotem.Last Minut.Koszt to 2290- w Hotelu Piolets $Spa;śniadnia i obiadokolacje. Zaje... Też tak mam,że planowanie często nie wychodzi a wręcz "bierze w łeb". A poza tym tak lubię.:biggrin: Do tej sumy 2290 trzeba jeszcze dodać koszt skipassu.Prawda? Plus koszt dojazdu do Wa-wy.Ale to już nie wszystkich dotyczy.:angel: Edytowane 21 Styczeń 2015 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syla Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Cena naprawdę super i jeszcze przelot samolotem w tym - nieprawdopodobne ja zawsze się bije last minut bo mu z dziećmi czyli 4 szt zawsze jakiś problem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Witam, planuję wybrać się do Andory w drugiej połowie marca (tak żeby jeszcze El Clasico w Barcelonie obejrzeć 22.3), czy ktoś orientuje się jakie wówczas panują tam zwykle warunki, czy jest to dobry termin na wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Zaje... Też tak mam,że planowanie często nie wychodzi a wręcz "bierze w łeb". A poza tym tak lubię.:biggrin: Do tej sumy 2290 trzeba jeszcze dodać koszt skipassu.Prawda? Plus koszt dojazdu do Wa-wy.Ale to już nie wszystkich dotyczy.:angel: Tak Koszt skipasu na 6 dni to 241 Euro No i tydzień parkingu w Warszawie - 75-zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vado Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 (tak żeby jeszcze El Clasico w Barcelonie obejrzeć 22.3)a wiesz ile bilet normalnie na Clasico kosztuje?:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 a wiesz ile bilet normalnie na Clasico kosztuje?:tongue: no jak to ile? : od ceny niezłego tygodniowego nartowania w alpach do ceny niezłego samochodu :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vado Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 no jak to ile? : od ceny niezłego tygodniowego nartowania w alpach do ceny niezłego samochodu :eek: no bardzo ladnie to ujoles:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi