marcinn Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Zawitałem dzisiaj do Soszowa karnet dopołudniowy 4-ro godziny 55,00zł, jazda bez stania w kolejkach. Warunki bardzo dobre.[ATTACH=CONFIG]5242[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]5243[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]5244[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5245[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]5246[/ATTACH] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Zawitałem dzisiaj do Soszowa karnet dopołudniowy 4-ro godziny 55,00zł, jazda bez stania w kolejkach. Warunki bardzo dobre. [ATTACH=CONFIG]5242[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]5243[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]5244[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5245[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]5246[/ATTACH] Marcinie szalejesz:smile: Trzeci wyjazd w tym tygodniu. Chciałem pojechać w poniedziałek 16.01 jeszcze przed Alpami do Nowej osady bo podobno warunki tam teraz bardzo dobre,ale siadło zdrowie . Muszę się mocno kurować bo do 20-tego (wyjazd do Aosty ) tydzień czasu. Może jednak dam radę w czwartek 19-tego na dwie godzinki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Tak jakoś wyszło :smile:jutro powtórka z rozrywki,bo dzisiejsze warunki ekstra a po niedzieli odwiedzę Osadę.Kuruj się Janku i dużo zdrowia życzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 i reszta fotek z dzisiaj: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi