ravick97 Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Opad śniegu i jego ilość zrobiła swoje. Też się miotam z chęcią zakupu czegoś szerokiego, choć planowałem dopiero po 40ce :biggrin:. Nic to, głowa się ostudzi albo pod wpływem myślenia albo w dużej ilości śniegu :smile:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Maciek zobaczysz , że jazda w głębokim śniegu na nartach które mają 100mm pod butem to zupełnie inna bajka:tongue: .Ja miałem to szczęście , że ostatnio na Pilsku zdrowo dosypało i mogłem wypróbować moje Legendy w warunkach do jakich zostały stworzone i jest naprawdę supeeeeeeer:smile: Jak zamontujesz wiązania to musimy się umówić na jakąś wspólną jazdę . Andrzej,jak najbardziej! :cheerful: Nie mogę się doczekać,żeby je przetestować.Najwyżej zrezygnuję na razie z montażu wiązań skiturowych. Opad śniegu i jego ilość zrobiła swoje. Też się miotam z chęcią zakupu czegoś szerokiego, choć planowałem dopiero po 40ce :biggrin:. Nic to, głowa się ostudzi albo pod wpływem myślenia albo w dużej ilości śniegu :smile:. Ty też? :biggrin: :wink: Ja nie robiłem żadnych planów,przez przypadek kupiłem Recony i stwierdziłem,że chcę coś bardziej ekstremalnego,jak aura dopiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Andrzej,jak najbardziej! :cheerful: Nie mogę się doczekać,żeby je przetestować.Najwyżej zrezygnuję na razie z montażu wiązań skiturowych. Pamiętajcie o mnie... może i mi się uda coś zamontować do tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Pamiętajcie o mnie... może i mi się uda coś zamontować do tego czasu może umówmy się tak ,że jak już będziecie mieć gotowe narty to dajcie sygnał , a wtedy tylko poczekamy aż coś świeżego spadnie i jakieś wspólne nartowanie się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Pamiętajcie o mnie... może i mi się uda coś zamontować do tego czasu Pamiętam,pamiętam! :cheerful: może umówmy się tak ,że jak już będziecie mieć gotowe narty to dajcie sygnał , a wtedy tylko poczekamy aż coś świeżego spadnie i jakieś wspólne nartowanie się wymyśli Ja rezygnuję na razie z wiązań skiturowych i jak dobrze pójdzie,to jeszcze w przyszłym tygodniu uruchomię narty.Dam znać oczywiście. :wink: A później pozostanie przetestować skipass przez internet na Kasprowy... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi