artix Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 (edytowane) Kolego nie byłeś nigdy na takich zawodach wiec nic nie pisz o hamach. Na reb bullu nie ma zadnuch hamów tylko grupa śmiałków, którzy chca sie dobrze bawic i poczuc troche wiecej adrenaliny. I nikt tam na pewno nie płakał, z ktoś go przewrócił, tylko szybko wstawał i jechał dalej. Tam jest zasada: JEST ZABAWA, JEST RYZYKO! :smile: A ty kolego dalej szusuj sobie na oślej łączce i nie pisz dalej juz nic temat red bulla Na osla laczke zabierz swoje dzieci! Chodzilo mi o to ze tam gdzie jest rywalizacja, tam tez jest zawsze ktos kto idze po trupah. Wlasnie ci nieuczciwi mieli duze szanse przebic sie do przodu. Sorry ze uzylem slowa HAM smiths23 - absolutnie nie mam zamiaru ujmowac twojemu dobremu wynikowi, i wierze ze bawiles sie swietnie. Myslac o kresce myslalem ze zjazd odbywa sie pojedynczo na czas lub najwieksza predkosc . [a z pisownia walcze, i nie zloszcze sie poprawiony ] Edytowane 29 Luty 2012 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Na osla laczke zabierz swoje dzieci! Chodzilo mi o to ze tam gdzie jest rywalizacja, tam tez jest zawsze ktos kto idze po trupah. Wlasnie ci nieuczciwi mieli duze szanse przebic sie do przodu. Sorry ze uzylem slowa HAM smiths23 - absolutnie nie mam zamiaru ujmowac twojemu dobremu wynikowi, i wierze ze bawiles sie swietnie. Myslac o kresce myslalem ze zjazd odbywa sie pojedynczo na czas lub najwieksza predkosc . [a z pisownia walcze, i nie zloszcze sie poprawiony ] walcz dalej, trupach przez ch:) Sądze że nie w każdej rywalizacji po trupach, no to np nikt się nie oszczędzał, każdy znał zasady i wiedział co się będzie działo na starcie, że w prawie 300osobowym tłumie nikt po narty nie będzie szedł spacerkiem, hm taka specyfika wyścigu. Mój wynik był zadowalający, tak bym to ujął i luz, widocznie nie czytałeś o wyścigu wcześniej więc rozumiem Twoj pytanie, w mediach od początku wyścig był nazywany MASOWYM zjazdem na krechę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Dokladnie, jedyne co mi utkwilo w glowie to "krecha". Mialem troche inne wyobrazenie o tym evencie, ale juz zostalem wyprowadzony z bledu Mam nadzieje ze nikt nie czuje sie urazony. No i juz potrafie poprawnie napisac "cham" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 7 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2012 I jak Wam poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Ogromna prośba, głosujcie na mój film z Red Bulla, autor smiths, nr zawodnika 159, na stronie jest 6 filmów, znajdz moj i głosuj codziennie przez fb lub mail! czekam na waszą pomoc! dzieki podaje linka na strone: http://www.redbull.pl/cs/Satellite/pl_PL/Konkurs/001242809720288 wystarczy kliknac na film i oddac głos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 mój już masz:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 mój już masz:smile: podziekował, jutro też licze na wasza pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 podziekował, jutro też licze na wasza pomoc! No i poszło :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Ogromna prośba, głosujcie na mój film z Red Bulla, autor smiths, nr zawodnika 159, na stronie jest 6 filmów, znajdz moj i głosuj codziennie przez fb lub mail! czekam na waszą pomoc! dzieki podaje linka na strone: http://www.redbull.pl/cs/Satellite/pl_PL/Konkurs/001242809720288 wystarczy kliknac na film i oddac głos! Żeby łatwiej znaleźć klikać film gdzie zawodnik ma nr 44 na plecach, u mnie się wyświetla w lewym górnym rogu. edit: za każdym razem wyświetla się gdzie indziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Oddalem glos na jednego snowbordziste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Ogromna prośba, głosujcie na mój film z Red Bulla, autor smiths, nr zawodnika 159, na stronie jest 6 filmów, znajdz moj i głosuj codziennie przez fb lub mail! czekam na waszą pomoc! dzieki podaje linka na strone: http://www.redbull.pl/cs/Satellite/pl_PL/Konkurs/001242809720288 wystarczy kliknac na film i oddac głos! Masz mój głos! :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Własnie oddałem głos na Twoj filmik. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Głos + rekomendacja na Fb zrobiona, powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Masz mój głos - start klęska organizatora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Masz mój głos - start klęska organizatora no klęsla czy nie, wyścig miał być masowy i miała być walka:) była największa ze wszystkich edycji! Panowie dzięki za głosy i niektórym za rekomendacje na FB, jak ktoś ma kilka kont mail może użyc każdego:D jutro kolejny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel81 Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 masz mój głos, jesteś liderem 71 oddanych głosów jak się nie mylę raz dziennie można oddać głos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 masz mój głos, jesteś liderem 71 oddanych głosów jak się nie mylę raz dziennie można oddać głos tak, raz poprzez mail, raz poprzez facebook jak ktoś ma. stan na teraz 72, drugi ma 70, coś sie odrobił na wieczór bo kolo 20 miał 60, jutro kolejny dzień głosowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 73:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 73:wink: po północy juz to mozesz od razu nastepnego dawac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 następny :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 dzis niedziela, za oknem deszcz.. wiec kto siedzi przy kompie zachecam do głosowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 102 Nieźle idzie! :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 102 Nieźle idzie! :applause: nieźle nieźle:) 127 na teraz hehe, drugi ma 111 ale walka jest cały czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 głos poszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi