Aressi Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Dobrą robotę to wykonali Ci którzy głosowali na mój film, film który wg nich był najciekawszy ze wszystkich zgłoszonych:) przede wszystkim w tym poście chcę podziękować osobom które głosowały codziennie, podtrzymywały wątek o głosowaniu, oczywiście pisząc na temat konkursu:) dzięki jeszcze raz, z nagrody powrzucam jakieś zdjęcia z wyjazdu do Maso Corto, jadę w piątek wieczorem na tydzień w Alpy także w miarę możliwości podeślę, dzieki jeszcze raz! Spoko! Wiadomo o co chodzi! :biggrin: Cieszymy sie wszyscy! :laughing: A zdjęcia z Maso Corto bardzo chętnie obejrzę. Nie ukrywam, że liczę też na jakąś szczegółową relację bo mi Maso Corto chodzi po głowie, z tym że raczej w okolicy długiego majowego weekendu. Smiths23 przewąchaj dokładnie sprawę. A jaką masz kwaterkę? Sam organizowałeś czy wykupiłeś coś gotowego? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Red Bull Zjazd na Krechę 2015 Po roku przerwy na polskie stoki powraca kultowy wyścig narciarsko - snowboardowy . Już po raz 6. poznamy najszybszych miłośników zimowego szaleństwa. Na uczestników tegorocznej edycji czekać będzie mnóstwo emocji, nagród i pozytywnej energii. Szczegóły, kalendarz zawodów Red Bull Zjazd na Krechę Miło mi poinformować, że od tego sezonuskionline.pl jest partnerem medialnym imprezy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Noo to w takim razie widzimy się raczej w Białce, bo biorę pod uwagę właśnie Kotelnicę lub Szymoszkową, ale jak wiadomo stoki nachyleniem nie powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Ja eliminacje w szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 A ja w Zieleńcu,jupi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Ja też w Szczyrku. Dobrych wyników się nie raczej spodziewam - jak nie będę całkiem ostatni, będę zadowolony :-) Ale mam nadzieję, że zabawa będzie fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Pierwsza edycja w Zieleńcu juz 31. stycznia. Kto się tam wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david135 Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 ja też się zapisałem na Szczyrk. A orientujecie się jak dokładniej wygląda sprawa z ubezpieczeniem OC i NNW ? czy taka impreza jest traktowana jako profesjonalna impreza sportowa? Jeżeli posiadam ubezpieczenie OC np. przy mieszkaniu, ale ono mnie ubezpiecza z wyłączeniem np. profesjonalnych zawodów sportowych to muszę jakieś specjalne wykupic? :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Pierwsza edycja w Zieleńcu juz 31. stycznia. Kto się tam wybiera? Ja z ochotą wystartuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafraf Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Białka 21.02.2015 Byłem dzisiaj w Białce, zastanawiałem się nad startem :wink: usłyszawszy że są również nagrody dla zajmujących ostatnie miejsce :biggrin:Poprzestałem jednak na zrobieniu kilku zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 (edytowane) Dostałbyś fajną czapkę,red bull'a....!:happy:W Zieleńcu było super...choć miejsce od podium barrrdzo dalekie:wink: Edytowane 21 Luty 2015 przez atenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi