magelan Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 I następny głosik:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 No i masz następny,chyba 504 albo 505 :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 No i jeszcze jeden - 525 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Jeszcze dwa głosiki z rana. :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 :sad: 474 i 475 - ja i Żona. :smile: A Ty im go wskażesz... :tongue: Bez obelg żyć nie możesz? : Szkoda,że sam zapomniałeś o szacunku dla innych i kulturze... Ty chcesz pouczać i "zbawiać świat"? :stupid: Zacznij od siebie! Czy my wybieramy amatorski filmik z imprezy czy ministra finansów? :eek: Zawsze będę chętnie pomagał kolegom i nie inaczej jest teraz.Gdyby Smiths23 chciał zrobić napad na bank,wtedy bym się zastanowił... : ...czy pula w "bębnie" jest wystarczająco motywująca.... :biggrin: Co do polityki,wyborów "specjalistów" itp,to już inna bajka,a raczej koszmar.... :eek: To dobrze,że się tłumaczysz,bo wiesz,że robisz ŹLE,ale osobistymi wycieczkami nie uspokoisz sumienia.Jedynym wyjściem jest naprawienie zła , które robisz również sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 :sad: To dobrze,że się tłumaczysz,bo wiesz,że robisz ŹLE,ale osobistymi wycieczkami nie uspokoisz sumienia.Jedynym wyjściem jest naprawienie zła , które robisz również sobie. I niech Moc będzie z tobą. Dziękuję Ci Yoda Master. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Ech... sprowadziłem na złą stronę całą rodzinę. Dzisiaj 6 głosów z mojej strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Piotr dobre dobre:) Panowie.. i Panie, jeśli jakieś głosowały na mój film którym im się PODOBAŁ zapraszam do oddawania ostatnich głosów w dzisiejszym dniu, ZABAWA kończy się o godz. 12.00, walka trwa do końca:) dzięki za wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Trzy głosy poleciały ode mnie! :laughing: Powodzenia na ostatnim etapie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 :sad: To dobrze,że się tłumaczysz,bo wiesz,że robisz ŹLE,ale osobistymi wycieczkami nie uspokoisz sumienia.Jedynym wyjściem jest naprawienie zła , które robisz również sobie. A tak poza tym to wszystko w pożądku z Tobą Zaruski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 A tak poza tym to wszystko w pożądku z Tobą Zaruski A Ty uważasz,że bycie uczciwym to nie w porządku? Może jednak też gryzie sumienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 A Ty uważasz,że bycie uczciwym to nie w porządku? Może jednak też gryzie sumienie? załóż sobie inny wątek o byciu w porządku i o zasadach a nie rób tu OT, to jest wątek o zawodach Red Bull i tematach z nim związanych. Nikt tu nie ma ochoty z Tobą rozmawiać więc nie zasmiecaj wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Ja tam smiths23 poczekam do 11:50 jakby sytuacja wymagała pomocy to jeszcze u mnie masz 5 głosów ale nie ma co podbijać wyniku bo ten z drugiego miejsca jak na razie jest blisko trzeba uśpić jego czujność hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 załóż sobie inny wątek o byciu w porządku i o zasadach a nie rób tu OT, to jest wątek o zawodach Red Bull i tematach z nim związanych. Nikt tu nie ma ochoty z Tobą rozmawiać więc nie zasmiecaj wątku. Ja tylko odpowiadam, na pytanie , może innym zwrócisz uwagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaś Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Johnny ja już po prostu zlewam posty panów z. i m. i zrób to samo:) dzieki za głosy, nie komentuje postów ww panów, szkoda czasu wchodzić w dyskusje jak ktoś uparcie szuka zaczepki. dzięki pozostałym za głosy którym się podoba i głosują. a mnie to w ogóle nie interesuje czy wygrasz czy nie, skoro lud na 10 rąk:biggrin: zadecyduje, że Twój film jest najlepszy to się ciesze się Twoim szczęściem bo mimo wszystko trochę się napracowałeś w tej nagonce, a do tego zaruski swymi wypowiedziami podbijał Ci wątek na forum do góry:crazy:. Była dyskusja o nepotyzmie to się odezwałem, Ty go popierasz ja nie i tyle w temacie. Czy my wybieramy amatorski filmik z imprezy czy ministra finansów? :eek: Zawsze będę chętnie pomagał kolegom i nie inaczej jest teraz.Gdyby Smiths23 chciał zrobić napad na bank,wtedy bym się zastanowił... : ...czy pula w "bębnie" jest wystarczająco motywująca.... :biggrin: Co do polityki,wyborów "specjalistów" itp,to już inna bajka,a raczej koszmar.... :eek: niestety obawiam się, że ten koszmar zaczyna się od takich małych rzeczy, jakie społeczeństwo tacy politycy, bo nie przylecieli tu z kosmosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Ja tylko odpowiadam, na pytanie , może innym zwrócisz uwagę ? zwracam Tobie bo jesteś głównym prowokatorem odp innych. a michaś, bez zaruskiego i tak bym wątek podbijał więc jego odp są mi obojętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Ja tam smiths23 poczekam do 11:50 jakby sytuacja wymagała pomocy to jeszcze u mnie masz 5 głosów ale nie ma co podbijać wyniku bo ten z drugiego miejsca jak na razie jest blisko trzeba uśpić jego czujność hehe dzieki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 (edytowane) Z kumplem walczymy popatrz jak licznik zasuwa :biggrin: ps. nie będę pisał ile tego poszło bo by niektórzy na zawał zeszli ps2. miałem czekać ale co mi tam pozdro Edytowane 16 Marzec 2012 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Z kumplem walczymy popatrz jak licznik zasuwa :biggrin: ps. nie będę pisał ile tego poszło bo by niektórzy na zawał zeszli ps2. miałem czekać ale co mi tam pozdro powiem tak.. nie wnikam hehe:D aa wyniki beda na początku nieoficjalne, tak pisze w regulaminie także spokojnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Gratulacje wygranej nieoficjalnie. A odnośnie konkursów na lajki to o kant d..y można je rozbić. Ale formuła jest ogólnie znana i nie ma co z nią dyskutować, a tak na prawdę to co najwyżej to można zmienić formułę i wybrać JURY z sportowców, dziennikarzy i wtedy można mieć namiastkę bezstronności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Ja tylko odpowiadam, na pytanie , może innym zwrócisz uwagę ? zaruski weź ty się przymknij ze tak powiem bo już mnie denerwujesz nie zaśmiecaj wątku i sie uspokój. Żal Cie sciska ze nie masz takiego filmiku? jakieś kompleksy? kto chce ten pomaga jak nie chce to nie więc nie widzę po co robisz takie wielkie zamieszanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 To juz oficjalne GRATULUJĘ WYGRANEJ SMITHS23! :biggrin: A pan zaruski moze nas teraz pocałować w... :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 No faktycznie! Są już oficjalne wyniki! Smiths23 zwyciężył. Gratulacje! Dobra robota!:applause::applause::applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Dobrą robotę to wykonali Ci którzy głosowali na mój film, film który wg nich był najciekawszy ze wszystkich zgłoszonych:) przede wszystkim w tym poście chcę podziękować osobom które głosowały codziennie, podtrzymywały wątek o głosowaniu, oczywiście pisząc na temat konkursu:) dzięki jeszcze raz, z nagrody powrzucam jakieś zdjęcia z wyjazdu do Maso Corto, jadę w piątek wieczorem na tydzień w Alpy także w miarę możliwości podeślę, dzieki jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 no to fajowo:smile: a co wygrałeś ?:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi