Paolo18 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Witam wszystkich Forumowiczow w Nowym Roku, Noszę się z zamiarem zakupu nowego sprzetu. Mam jeszcze trochę czasu aby dokonać sensownego wyboru (wyjazd w Alpy dopiero w marcu...) ale aby go dokonać prosze o kilka cennych wskazówek. Wybrałem dwie narty: Atomic Race TI GS oraz Fischer Progressor 800. Obie narty z tegorocznej kolekcji. Obawiam sie ze pierwsza narta jest troche na wyrost (zbyt wymagajaca) a drugą zaczalem brać dopiero pod uwage sledzac komentarze użytkownikow badz ekspertów oraz ceny na allegro .... Moje parametry przedstawiam poniżej: 36 lat 6 sezonow na nartach 185 cm wzrostu 80 kg wagi 15 dni w roku na nartach Poziom 5-6 Jezdże raczej po przygotowanych stokach, praktycznie tylko w Alpach, najcześciej długim skrętem (najczesciej zmusza do tego brak kondycji do wycinania krotkich...) Prosze o porade w nastepujacych kwestiach. - Czy Atomic'i poslużą rozwijaniu sztuki carvingu czy poporstu mnie za męcza? - Czy długość Atomic'ow 175 cm a Fischerow 170 cm jest dla mnie odpowiednia? - Czy cena 1350 zl za Fischery można uznać za atrakcyjną czy warto czekać kolejny miesiąc na tak zwane okazje. Z góry dziekuje za wszelkie sugestie Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi