galdon Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Czy ktoś jeździ w tygodniu na narty np Korbielów, Szczyrk planuje wyjazd w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 planuje w piatek jechac do Korbielowa, a jak mi sie uda wszystko dobrze pozalatwiac, to moze juz w czwartek pojade. I w sumie od tego weekendu bede juz w Korbielowie do konca ferii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 ja może w piątek tez będe w korbielowie na mpa a tak to mam plan w środę po pracy do wisły skoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 planuje w piatek jechac do Korbielowa, a jak mi sie uda wszystko dobrze pozalatwiac, to moze juz w czwartek pojade. I w sumie od tego weekendu bede juz w Korbielowie do konca ferii Ja jestem na pewno z soboty na niedziele, szukam raczej wyjazd rano powrót 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 boogie jak bedziesz to daj znaka moze sie wreszcie uda zobaczyc, chociaz jak aura sie nie zmieni to planuje cos po lesie pojezdzic... galdon, ja jak przyjade teraz do Korbielowa to juz tam zostaje i nie wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 spoko no to najwyżej razem po lesie pośmigamy jako lokalny pokażesz pare tras wszystko zależy od tego czy urwe się z pracy czy nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 spoko no to najwyżej razem po lesie pośmigamy jako lokalny pokażesz pare tras wszystko zależy od tego czy urwe się z pracy czy nie ) kombinuj, ja ok 8-9 planuje jechac, bo musze w UP sie stawic, takze na 10-11 bym byl, jak chcesz mozemy razem jechac. jak co to przekimanko tez bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 a czy komuś bedzie Rybnik po drodze? czy będze musiał sie zjawić na przelotówce w Żorach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 grześ zgadamy się jeszcze na spokojnie ja w pt będe w korbielowie na Mpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żabuti Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 wybiera się ktos jutro do Szczyrku lub Korbielowa? moegę zabrać 3 osoby lub dołączyć do kogoś.:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimaaniaak Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 witam jestem zainteresowany wyjazdami w tygodniu na narty do szczyrku albo w inne miejsce w Beskidach mieszkam w K-cach proszę o info na skimaaniaak@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi